Bakin ben sizi basindan beri hic kinamadim. Bazi arkadaslar neden eskorta takildin yazarken eskorta takildigi mesajini ben okumadim diyordum ki okumamistim. Sonrasinda konuyu ve masajlari okudukca eskorta neden takildiginizi da anladim. Kadin eskort olmasa esimle simdi bambaska boyutta olurduk yazan yine sizdiniz. 1 gunluk, 1 aylik, 5 yillik mevzusuna takilan yine sizdiniz ve o mesajlarimiza ne hikmetse hic cevap verme geriegi bile duymuyordunuz. Bu gun her yazilan mesaja tek tek donmeye baslamissiniz saskinim. Bakin hala yazdiklarinizi anlamiyorum bu sefer kadin bana karsi kazandi, galip geldi demissiniz. Kadin neyi kazandi? Kadinin yaptigi is belli, kocanizin kumasi belli kim neyi kazandi? Para karsiligi birilerinin esi ile bir seyler yasamak nasil bir kazanma ve galibiyettir ben gercekten sizi anlamkta gucluk cekiyorum. Oysa daha 2 gun once ben kadina yazmaya cekiniyorum, kadin fahise kocami bana asagiliyor yaziyordunuz bu gun telde aramissiniz ve kadin kazanmis. Neyse benim konunuza baska yorumum yok, konu nedir ne degildir bilemem ama her ne ise sadece hakkinizda hayirlisi olsun diyorum.