- 27 Aralık 2008
- 2.482
- 5.558
- Konu Sahibi birminisannesi
- #1.261
Boşanacaksa ses kaydına falan gerek yok, mahkeme otel kayıtlarını ve harcama dökümünü talep eder.Ses kaydi aldiniz mi ? Esiniz inkar edebilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boşanacaksa ses kaydına falan gerek yok, mahkeme otel kayıtlarını ve harcama dökümünü talep eder.Ses kaydi aldiniz mi ? Esiniz inkar edebilir
Güçlü duramadım hiç. Dursaydım bu kadar sürmezdi. Ama artık yoruldum. Direnecek bir şey kalmadı. Çocuğumla devam edeceğim bir hayatım olacak. Ailem arkamda olur sağ olsunlar ama böyle iğrenç bir şey nasıl izah edilir onu bilmiyorum.kadın kendisi söylemiş konu sahibine, bariz eskort o kadın
kadın ilk etapta adamla kendi işi bu olduğu için görüştü para için yani, adam evde karısı dururken günde yüz tane adamla yatan o.pusuyla yatan bir sapık olduğu için görüştü
fakat adam sapık olduğu kadar haysiyetsiz de olduğu için bu eskortla artık parasız seks yapmak istedi bunun için kadına sana aşık oldum zaten karımı sevmiyorum sen tanrıçamsın ayakları yaptı, muhtemelen kadın da tam duygusal bir şeyler hissediyordu ki adamın kendisini kandırdığını fark etti bir yerde ve konu sahibesine ulaştı.
bence böyle gelişti olaylar.
tek anlamadığım şey adam istanbulda yaşıyor, niçin oradan birini bulmadı da yakalanma riskinin daha fazla olduğu eşinin yaşadığı şehirde yedi bu naneleri.. bunu anlayamadım...
konu sahibesi arkadaşım ben de hamileyim en ufak bir olayda nasıl etkileniliyor reklamlara bile ağlıyorum kendimden biliyorum; şu konu için ne yaşadığını tahmin etmem çok zor ama ilk evliliğimde benzer şeyler yaşadım ve benim boşanmam çok zor oldu desteğim yoktu ama yaptım başardım.
seni de tebrik ederim bu güçlü duruşun için.
herkes önce bebeğin için kendine gel falan diyo ya hayır bebeğin için falan değil önce kendin için sağlam durmalısın ki, bebeğine faydan olsun. hayatınızı şekillendirecek olan sensin
dilerim ki bu dikenler, önünden sana daha fazla acı çektirmeden temizlenir. bebeğinle çok çok mutlu tertemiz bir hayatınız olur
Doktora gideceğim mutlaka. Umarım bir de o çıkmaz başıma.Lutfen cinsel yolla bulasan hastaliklar icin test yaptirin Bazi hastaliklar prezervatifle bile korunsalar yinede bulasabiliyor
Bu arada esekten düşenin halinden esekten dusen anlar
ben senin bu konuyu araştırmanı, kadını aramayı geciktirmeni ve sebebini çok iyi anlıyorumGüçlü duramadım hiç. Dursaydım bu kadar sürmezdi. Ama artık yoruldum. Direnecek bir şey kalmadı. Çocuğumla devam edeceğim bir hayatım olacak. Ailem arkamda olur sağ olsunlar ama böyle iğrenç bir şey nasıl izah edilir onu bilmiyorum.
İki tarafta aynı şartlardaydı. Konu sahibi aldatmış olsaydı, hem de kandırmak için bir sürü yalanlar söylemiş olsaydı kocası onu affeder miydi sizce?En azından kabus bitti, acabalar, amalar bitti. Lütfen kendinize güzel bir yemek hazırlayın, bol bol su için bebişin sağlığı etkilenmesin bu durumdan siz çok güçlü soğukkanlı bir şekilde süreci idare ettiniz.
Eşinizle ayrı şehirlerde olmanız, ayda iki defa görüşmeniz aranızdaki bağı zayıflatmış. Eh tabıı hamilesiniz de.
Eşinizin gönül ilişkisi olduğunu sanmıyorum. Eskortu bedavaya getirmek istemiş kadın da buna sinirlenmiş durum bu.
Bence iyi bir bedel ödesin eşiniz, aynı şehirde olursanız şartlar daha iyi bir hale gelirse kendisi de çabalarsa en azından bebek için bir şans verebilirsiniz.. 9 yıl dile kolay çöpe nasıl atılır ki.
Bunların ortaya çıkacağını, kadının bana yazacağını hiç tahmin edemedi bu salak. Olan bu. Bazen sonuç basittir işte. Benim yaptığım gibi detaya takılmamak lazım. Aklar mıyım diye aradım da olmadı.Haklısınız ama ben yorum yazan arkadaşa katılıyorum. İlla farkedeceginizi bilir diye düşünüyorum. Başka bir hesaptan atardı gibi. Tabi siz daha hakimsiniz mevzuya ama ben bu tür olaylarda ben yapsam nasıl yapardım diye düşünüyorum. Sizin bildiginiz hesaptan para yollamazdim
Mahkemede nafaka vermemek için inkar edebilir ama. Bi fotoğraf video falan olsa işiniz kolaylaşırdı.Almadım. Duysa da yalanlar. Kadın baya detay verdi zaten. Bilmesi mümkün değil fotoğraftan.
İnşallah bundan sonra herşey sizin için çok güzel olsunBunların ortaya çıkacağını, kadının bana yazacağını hiç tahmin edemedi bu salak. Olan bu. Bazen sonuç basittir işte. Benim yaptığım gibi detaya takılmamak lazım. Aklar mıyım diye aradım da olmadı.
Yazışmaları var. O bile yeter. Sadakatsizlik sonuçta. İster yatakta olsun ister kalpte. İstediği kadar inkar edebilir.Mahkemede nafaka vermemek için inkar edebilir ama. Bi fotoğraf video falan olsa işiniz kolaylaşırdı.
Erkeklerin çoğu böyle durumlarda boşanma aşamasında çirkefleşiyor. Sonradan keşke elimde delil olsaydı demeyin diye düşündüm. Allah yardımcınız olsun diyecek bir şey yokYazışmaları var. O bile yeter. Sadakatsizlik sonuçta. İster yatakta olsun ister kalpte. İstediği kadar inkar edebilir.
Size işinize yarayacak deliller vermedi mi şimdi?Bu arada kadının adı Hülya. Selin iş ismiymiş. Ve para aktarımı yapılan kadın da bu.
Evet muhtemelen daha fazla inkar edemeyeceğini anlarsa işlerin rengi değişecek. Konu sahibine sen neden kadını aradın, neden belaya bulaştın gibi yürüyebilir.Erkeklerin çoğu böyle durumlarda boşanma aşamasında çirkefleşiyor. Sonradan keşke elimde delil olsaydı demeyin diye düşündüm. Allah yardımcınız olsun diyecek bir şey yok
Birebir eşimi tarif etti, otel adı saati her şey net. Kaç saat kalındığına kadar söyledi. Kameralarda çıkar zaten giriş çıkışı dedi.Size işinize yarayacak deliller vermedi mi şimdi?
Belliydi kadınca bir hırsın ürünü olduğu, hangi çete adamın karısına ulaşıp "Kocan seni aldatıyor, bir dost. " tadında böyle salak salak işe girişir? Bunun işe yarayacağını hangi akla hizmet düşünür? Ama ben hala bu adamın başka haltlar da karıştırdığını düşünüyorum, kolay değil eskorta para yetiştirmek, evindeki kadıncağıza benzemez, eskortun elinin altında neler vardır, 3-5 ile kandıramazsın.İnşallah artık inkar etmez. Size saygısı varsa birazcık bile umarım sallamaya devam etmez. İnsanın aklını küçümsemek çünkü artık bu.
Ama yine de inkar edeceğini düşünüyorum ben. Kendinden başka herkesi suçlar ama yine de kabullenmez bana kalırsa. Seni kandırıyorlar vs. diye manipüle etmeye çalışacaktır, hazır olun. Aklına girmişler, seni bana karşı dolduruyorlar vs. diyecektir.
Siz de deyin, hangi şebeke karı kocayı ayırmayı amaç eder? Saçmalamayı bırak, ne halt ettiysen söyle artık, yaptığının arkasında dur bari deyin.
Teşekkür ederim. Dilerim bu süreçte güçlü kalabilirim. Uzman yardımına da net ihtiyacım olacak. Hiç uyuyamıyorum. Sürekli heyecanlı gibi bir kalp çarpıntım var. Bir an önce toparlanmak zorundayım. Üstesinden geleceğim ama zamanla. Eminim.Kaç gündür bu konunun takipçisi kaldık ,sizi çok iyi anlıyoruz lütfen güçlü olun size yine yazmıştım arkadaşımın annesi 0 eğitimle 55 yaşında iken sadakatsizlik yüzünden kocasını boşadı ve bu adam mahkemede karım beni yatakta istediğim gibi tatmin etmiyor diyerek cevap veren karektersizin önde gideni idi ... Yani düz mantık sizin esinizde bu kafa bu karekterde rezil bir adam ve kadın onuruna aldatmayı yediremedi boşadı adam istemediği halde bir daha yüzünü görmedi bakmadı da ,yeri geldi aç kaldı yeri geldi temizliğe gitti ben net hatırlıyorum çok maddi anlamda zorlandı ama vazgeçmedi gururundan o zaman biz lisede idik bundan 15 sene önce filan . Demem su ki evet uzuldunuz belki daha çok uzuleceksiniz ama hepsi geçecek gerçekten ve sadcee çocuğunuzun babası olarak kalacak o haysiyetsiz . Güçlü olun aileniz destekse onlara sarılın ,uzman görüşü alin kendinizi destekleyin inşallah bundan sonra ki süreç sizin için daha güzel olacak . İçinizde hiç olmazsa keskelerle yaşamak kalmayacak cocugunuzla çokta mutlu huzurlu olursunuz
Konu sahibi esinin hesaplarından kadına toplamda 10 bin gibi bir rakamın gönderildiğini görmüş. Farklı zamanlarda. Kadın da zaten konu sahibine beni ucuza kapatmaya çalıştı falan demiş. Adamın para da yok adam akıllı ,kadını kandırıp bedavaya getirecekti anlaşılan .Belliydi kadınca bir hırsın ürünü olduğu, hangi çete adamın karısına ulaşıp "Kocan seni aldatıyor, bir dost. " tadında böyle salak salak işe girişir? Bunun işe yarayacağını hangi akla hizmet düşünür? Ama ben hala bu adamın başka haltlar da karıştırdığını düşünüyorum, kolay değil eskorta para yetiştirmek, evindeki kadıncağıza benzemez, eskortun elinin altında neler vardır, 3-5 ile kandıramazsın.