- 19 Nisan 2020
- 253
- 717
-
- Konu Sahibi birminisannesi
- #1.101
Ne olursa olsun artık arayacağım. Sabırsızlıkla bekliyorum makul saati. Hiç uyumadım. Bitsin artık bu iş. Ben kaçtıkça kovalıyor.Ya ortaya çıkması için bu kadar beklenildi. Konu sahibi asıl bilgileri eskorttan alabilir ancak denildi. Şimdi aramayı kabul etmişken niye caydirmaya çalışıyorsunuz? Kadına bu belirsizlikle bebeğine odaklanmasını affetmis görünmesini söylüyorsunuz ne alaka anlamadim yani evet hassas bi dönem etkilenecek tabi ki malesef ama napsın yani??
Daha önce bakmistiniz para çıkışı yok demiştiniz sanki.Yani eski tarihli mi çıkışlar?Uzun süredir mi var?Kadının yolladığında adı yoktu. Sonradan hesaplarına baktığımızda daha önceki tarihlere ait para çıkışları var. Belli aralıklarla. Bunlar bir kadına. Güya dolandırma dedi ama değil gibi. O kadına baya para akıtmış
Eğer düşündüğünüz gibi bişeyse konuşmaz ki artık kadın.Esiniz tembihlemiştir.Ne olursa olsun artık arayacağım. Sabırsızlıkla bekliyorum makul saati. Hiç uyumadım. Bitsin artık bu iş. Ben kaçtıkça kovalıyor.
Evet bakmıştım ama bunlar benim baktıklarımın öncesi. Yani evveli var bu işin. Kadınla sandığımdan uzun süredir görüşüyor galiba.Daha önce bakmistiniz para çıkışı yok demiştiniz sanki.Yani eski tarihli mi çıkışlar?Uzun süredir mi var?
Numaramı bilmiyor. Bana twitter üstünden yazmıştı.Eğer düşündüğünüz gibi bişeyse konuşmaz ki artık kadın.Esiniz tembihlemiştir.
Siz burada bütün hesaplara baktım para çıkışı yok o tarihlerde demiştiniz sanırım?Kadının yolladığında adı yoktu. Sonradan hesaplarına baktığımızda daha önceki tarihlere ait para çıkışları var. Belli aralıklarla. Bunlar bir kadına. Güya dolandırma dedi ama değil gibi. O kadına baya para akıtmış
Evet haziran için baktım. Bunlar eskiye ait. Her şeye bakamadım haliyle.Siz burada bütün hesaplara baktım para çıkışı yok o tarihlerde demiştiniz sanırım?
Anladım. Ben de bekliyorum aramanızı. Umarım kesin bir sonuca ulaşırsınız. Hakkınızda hayırlısı olsun..Evet haziran için baktım. Bunlar eskiye ait. Her şeye bakamadım haliyle.
Peki kadın neden haziranda tek sefer görüştük dedi ki?Yani hadi kadını bezdirdi,kadın der ki uzun süredir bana geliyor kafayı taktı bana.Ya da kadının derdi eşinizin gözünü korkutmak,şimdilik yem attım ama gerisini karına anlatırım..Belki eşiniz vaatlerde bulundu yerine getirmedi.Kadında ufaktan gözdağı veriyor eşinize..Evet bakmıştım ama bunlar benim baktıklarımın öncesi. Yani evveli var bu işin. Kadınla sandığımdan uzun süredir görüşüyor galiba.
Siz arayacaksınız ya kadını.Onu diyorum.Size doğruyu soylemeyebilir.Esiniz muhtemelen kadını tembihlemistir iki günde.Numaramı bilmiyor. Bana twitter üstünden yazmıştı.
Adamın eğer bir ilişkisi varsa zaten bu raddeye geldikten sonra o kadınla tekrar görüşmezSiz arayacaksınız ya kadını.Onu diyorum.Size doğruyu soylemeyebilir.Esiniz muhtemelen kadını tembihlemistir iki günde.
O kadar detayını bilmiyorum inanın. Kadın ilk haziran dedi evet ama sonra biz öncesinde de görüştük dedi. Tutarsız konuşunca zaten ben pek güvenemedim. Hatta yalan dedim ama mesajlar o kadar eşime ait ki ikna olmadım. Konuştuğumda taşlar yerine oturacak.Peki kadın neden haziranda tek sefer görüştük dedi ki?Yani hadi kadını bezdirdi,kadın der ki uzun süredir bana geliyor kafayı taktı bana.Ya da kadının derdi eşinizin gözünü korkutmak,şimdilik yem attım ama gerisini karına anlatırım..Belki eşiniz vaatlerde bulundu yerine getirmedi.Kadında ufaktan gözdağı veriyor eşinize..
Sanmam. Kadın zaten bana yapacağını yaptı. Yalanlasa ne bu saatten sonra.Siz arayacaksınız ya kadını.Onu diyorum.Size doğruyu soylemeyebilir.Esiniz muhtemelen kadını tembihlemistir iki günde.
Eşine anlatamaması için konuşmuş olabilir.Aralarındaki olay neyse kadını ikna etmiş olabilir..Adamın eğer bir ilişkisi varsa zaten bu raddeye geldikten sonra o kadınla tekrar görüşmez
Yazışmalarda neler var? Sevgili gibi mi yoksa sadece anlık görüşmek için yer saat vs mi?O kadar detayını bilmiyorum inanın. Kadın ilk haziran dedi evet ama sonra biz öncesinde de görüştük dedi. Tutarsız konuşunca zaten ben pek güvenemedim. Hatta yalan dedim ama mesajlar o kadar eşime ait ki ikna olmadım. Konuştuğumda taşlar yerine oturacak.
Umarım kadın doğruyu söylerEşine anlatamaması için konuşmuş olabilir.Aralarındaki olay neyse kadını ikna etmiş olabilir..