Konu sahibi konuna çok üzüldüm ama seni salak yerine koymasına izin vermediğin için de sevindim.
Otel meselesinde uzun uzun yazmıştım, ben çok fazla giriyorum cikiyorum otellere. Resepsiyondaki insanlar sallamiyor bile. Yani bizzat yaşayan biriyim, güzel otellere de saçma otellere de elimi kolumu sallayarak girip asansörle cikiyorum ziyaret edeceğim yere. Kimse de kimlik istemiyor. Adam kimligini hiç vermemis olmasına güveniyordu belli ki.
Yarın kadınla konuş, aklindakileri sor.
Hamileyken bu olayları yaşaman iğrenç bir şey ama şöyle düşün, ya birkaç ay önce hamile değilken yasasaydin? Riskli yaslarindasin, boşanmak, olayın şokunu atlatmak, yeni biriyle tanışıp çocuğa karar vermek falan zor süreçler. Belki de çok istediğin bebeğe kavusamayacaktin, adamın serefsizligi ,uçkur sevdası senin anneliğini elinden alacaktı.
Şu olaylar hiç yaşanmasa,kötü bir rüya olsa ne iyi olurdu. Ama madem yaşandı bebeğin seninleyken yaşanması bence daha hayırlı.
Bu sumsuge ihtiyacın yok. Babasının donuna kadar alır,çocuğuna da kral gibi bakarsın. Zaten ayrı şehirlerde yaşıyordunuz,tüm sorumluluk sizde olacakti annelik surecinde. Yine tum sorumluluk sizde olacak. Çok da değişen bir şey yok yani.
Yeni hayatınıza yalansız başlarsınız en azidnan masum çocuğunuzla