- 11 Eylül 2024
- 129
- 136
- 18
- Konu Sahibi SaviorAngel1
-
Kıskandırmak gibi şeyler yerine birlikte farklı şeyler yapmak, yeni yerler keşfetmek, yeni hobiler edinmek, ortak bir diziye başlamak gibi şeyler deneyebilirsiniz. Kıskandırmaya çalışmak çok ergen hareketi gibi geldi. Ne gerek var yani böyle bir çabaya?Hayatımdaki kişi çok yakışıklı bir erkek benim de elim yüzüm düzgün çok şükür ama zaman ilerledikçe sevgi saygı tabiki devam ediyor ama heyecan olsun çabası olsun bir tık azaldı gibime geliyor. Bunu yeniden kazanmak adına küçük bir şekilde kıskandırmak istiyorum ne yapabilirim :)
Kıskandırınca heyecan mı geliyor? Çaba göstermeyen adam ne yaparsanız yapın çaba sarf etmez.Hayatımdaki kişi çok yakışıklı bir erkek benim de elim yüzüm düzgün çok şükür ama zaman ilerledikçe sevgi saygı tabiki devam ediyor ama heyecan olsun çabası olsun bir tık azaldı gibime geliyor. Bunu yeniden kazanmak adına küçük bir şekilde kıskandırmak istiyorum ne yapabilirim :)
Dikkat et küçücük çizgiyi aştığın an kıskançlık nefrete dönerHayatımdaki kişi çok yakışıklı bir erkek benim de elim yüzüm düzgün çok şükür ama zaman ilerledikçe sevgi saygı tabiki devam ediyor ama heyecan olsun çabası olsun bir tık azaldı gibime geliyor. Bunu yeniden kazanmak adına küçük bir şekilde kıskandırmak istiyorum ne yapabilirim :)
Bence bu topa girme Hürrem zararlı çıkarsın.Hayatımdaki kişi çok yakışıklı bir erkek benim de elim yüzüm düzgün çok şükür ama zaman ilerledikçe sevgi saygı tabiki devam ediyor ama heyecan olsun çabası olsun bir tık azaldı gibime geliyor. Bunu yeniden kazanmak adına küçük bir şekilde kıskandırmak istiyorum ne yapabilirim :)
Sanırım yaşınız küçük ve isteğinizi de ifade edemediniz.Nasil kiskandiririm değil,nasıl ilgisini taze tutarim olacaktı bu soru.Gizem yaratarak,merak ettirerek.Bazilarina duygularıni tam acmayacaksin,beni çok seviyor dediği anda,aaaa yoksa yanlış mı düşündüm dedirtecek siniz mesela.Bireysel takılmak, konuşmalarda çok detay vermemek,aramaları azaltmak gibi.Hayatımdaki kişi çok yakışıklı bir erkek benim de elim yüzüm düzgün çok şükür ama zaman ilerledikçe sevgi saygı tabiki devam ediyor ama heyecan olsun çabası olsun bir tık azaldı gibime geliyor. Bunu yeniden kazanmak adına küçük bir şekilde kıskandırmak istiyorum ne yapabilirim :)
Kafaya bak. Ya huu nasıl ergence bir kafa bu . Hiç mi Gupse ya da Başak Dizer konularina denk gelmedin? Kadınların kocaları yakışıklı hayatlarını yaşıyorlar. Bizim hanımefendi de kıskandırma derdinde. Tatlı tatlı dediğin eksiye dönerse görürsün. Adamla gez,toz yasamana bak. Macera arama.Hayatımdaki kişi çok yakışıklı bir erkek benim de elim yüzüm düzgün çok şükür ama zaman ilerledikçe sevgi saygı tabiki devam ediyor ama heyecan olsun çabası olsun bir tık azaldı gibime geliyor. Bunu yeniden kazanmak adına küçük bir şekilde kıskandırmak istiyorum ne yapabilirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?