• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek tatlı tatlı nasıl kıskandırılır

Hayatımdaki kişi çok yakışıklı bir erkek benim de elim yüzüm düzgün çok şükür ama zaman ilerledikçe sevgi saygı tabiki devam ediyor ama heyecan olsun çabası olsun bir tık azaldı gibime geliyor. Bunu yeniden kazanmak adına küçük bir şekilde kıskandırmak istiyorum ne yapabilirim :)
Kıskandırmak gibi şeyler yerine birlikte farklı şeyler yapmak, yeni yerler keşfetmek, yeni hobiler edinmek, ortak bir diziye başlamak gibi şeyler deneyebilirsiniz. Kıskandırmaya çalışmak çok ergen hareketi gibi geldi. Ne gerek var yani böyle bir çabaya?

İlla beni merak etsin dersen tek başına bir şeyler yapmayı deneyebilirsin. Tek başına yurtdışına geziye gitmek gibi mesela. Böylece hem bir birey olduğunu göstermiş olursun, özel alanın olduğunu göstermiş olursun hem de merak uyandırırsın.

kiskanmak ne ya?
bana cok sacma geliyor.
biri size guveniyorsa sizi kiskanmaz.
(erkek) eski is arkadasim yakinima tasinmisti, hem kahvaltı etmeye hem evini düzenlemeye yardim etmeye gittim - sevgilim is cikisi kapidan aldi beni bulustuk. Xyz cagirir kizli erkekli yemek yemeye, bi seyler icmeye gideriz. "iyi eğlenceler" der gecer. whatsappim susmaz devamli esim dostum yazar her cinsiyetten.
hic aklina gelmez bile kiskanmak. çünkü kiskanmak icin karsidaki insanin seni aldatabilecegine dair suphelerinin olmasi gerekir - bence. yani hayatindaki insanin yanlis yapmayacagindan eminsen neden kiskanasin ki?
sizin konuda da adam sizden eminse kiskanmaz. emin degilse zaten onu aldatacaginiza ihtimal veriyor demektir. oylesi de ne kadar saglikli, bilemiyorum.

*bu arada ben de asla kiskanc degilim, erkek arkadasim calistigi kurumdaki tek erkek (ofisboy haric). Bazen kizlar etkinlik yapıyorlar ben israr ediyorum git diye (çünkü benden baska tanidigi yok sehirde, arkadaşlık baglari gelisir diye düşünüyorum). çoook istedigi bir sey oldu, istekilere kutlama sözu vermis. disarisi asiri pahali olur diye evde yapmaya karar verdik, iki gün beraber mezeleri vs hazırlayacağız - yemekleri hazir edip buzluga koyacagiz sonra ben gideceğim o agirlar misafirlerini. hic de kismanmam yani ne munasebet:)
sirf ickili ortamda - evde kaldilar diye bir kizla arasinda uygunsuz bir sey gececekse zaten yol yakinken görüp ayrilmam cok daha hayirli olur.

Benim 30 yaştan, 11 yıllık ilişkiden öğrendiğim tek şey, ilahlaştırmamak.. bu sadece erkek arkadaşınız için değl tüm ilişkiler için geçerli.
Heyecan istiyorsan, Başka cinsle kıskandırıp saygıyı kaybederek değilde, ondan bağımsız umursamaz bir hayat tercih ederek yapabilirsin. Gününün 8 saati onaysa artık 4 saati onun olsun. Hemen bi irkilme geliyor minnak beyinlerine 🤍

Hayatımdaki kişi çok yakışıklı bir erkek benim de elim yüzüm düzgün çok şükür ama zaman ilerledikçe sevgi saygı tabiki devam ediyor ama heyecan olsun çabası olsun bir tık azaldı gibime geliyor. Bunu yeniden kazanmak adına küçük bir şekilde kıskandırmak istiyorum ne yapabilirim :)
Kıskandırınca heyecan mı geliyor? Çaba göstermeyen adam ne yaparsanız yapın çaba sarf etmez.

Ciddi ilişkilerde taktik gerekmez ve doğru sonuçlar da doğurmaz. Flört için danışmanlık veren insanlar varya sosyal medyada. İşte şunu yaparsan bak hemen arayacak gibi. Bunlar kısa boylu mum alevi. E sonra ne olacak?
Bilinçli kıskandırmaya çalışacaksınız.
Kıskanırsa safa yatacaksınız. Pek masum hareketler de değil. Bütün erkekler saf değil bilerek yaptığınızı anlarsa tam tersi ilişkiniz zarar görür.

Dikkat et küçücük çizgiyi aştığın an kıskançlık nefrete döner

Güven ve sadakat bir ilişkinin olmazsa olmazıdır böyle düşüncelerden uzaklaşıp kendinize daha fazla değer vermeye odaklanın derim
Mesela kendi arkadaşlarınızla buluşun dışarıda onsuz program yapın kendi keyif aldığınız aktiviteleri yapın gibi gibi

Bence bu topa girme Hürrem zararlı çıkarsın.

Kıskandırmak yerine ona bir adım gidiyorsan üç adım geri çekil daha çok hoşuna gider anladın?

Sanırım yaşınız küçük ve isteğinizi de ifade edemediniz.Nasil kiskandiririm değil,nasıl ilgisini taze tutarim olacaktı bu soru.Gizem yaratarak,merak ettirerek.Bazilarina duygularıni tam acmayacaksin,beni çok seviyor dediği anda,aaaa yoksa yanlış mı düşündüm dedirtecek siniz mesela.Bireysel takılmak, konuşmalarda çok detay vermemek,aramaları azaltmak gibi.

Kafaya bak. Ya huu nasıl ergence bir kafa bu . Hiç mi Gupse ya da Başak Dizer konularina denk gelmedin? Kadınların kocaları yakışıklı hayatlarını yaşıyorlar. Bizim hanımefendi de kıskandırma derdinde. Tatlı tatlı dediğin eksiye dönerse görürsün. Adamla gez,toz yasamana bak. Macera arama.

Kıskandırmak yerine kendine ve ailene ayırdığın vakti arttırabilirsin.Bu sayede karşındaki kişi senin bir özel alanın olduğunu anlar ve seninle konuşmak için can atar(Tabi seni beğeniyorsa).Spor yap, gezilere git, farklı etkinliklere katıl.Onun seni özlemesine zaman ver.

Ben mesela öyle yapıyorum.Ne yapıyorsun?evdeyim ya oturuyorum boş boş.Sonra canım dışarıya çıkmak istedi mesela aniden hemen hazırlanıp tek başıma kahve içmeye çıkıyorum.Kitabımı da yanıma alıp kendimle vakit geçiriyorum ama bu aktiviteyi ben zaten seviyorum.Ona göstermelik yapmam.
Sonra o zaten yazmış oluyor.Çat bir fotoğraf , kahve içmeye geldim dışarıdayım...Adam diyecek ki bu sefer ne ara ya ?Kendine vakit ayırdığını görecek.O kitabı okumaya başladığımda yazmam bu arada.Kitap okurken arada bık bık yazışmayı sevmem.
Eve geçince de konuşmaya devam.Ki bu sadece en basit örnek ve taktik değil.

Hayatımın parçası.Ben zaten ani gelişen farklı şeyleri yapmayı severim.Zorlama olmaz bu işler.

Hep heyecan verici bir ilişki olmaz ki zaten.Hep yasak veya engeler olması lazım o zaman da entrika dizi gibi yaşarsın ama yıpratır.

Back