kiskanmak ne ya?
bana cok sacma geliyor.
biri size guveniyorsa sizi kiskanmaz.
(erkek) eski is arkadasim yakinima tasinmisti, hem kahvaltı etmeye hem evini düzenlemeye yardim etmeye gittim - sevgilim is cikisi kapidan aldi beni bulustuk. Xyz cagirir kizli erkekli yemek yemeye, bi seyler icmeye gideriz. "iyi eğlenceler" der gecer. whatsappim susmaz devamli esim dostum yazar her cinsiyetten.
hic aklina gelmez bile kiskanmak. çünkü kiskanmak icin karsidaki insanin seni aldatabilecegine dair suphelerinin olmasi gerekir - bence. yani hayatindaki insanin yanlis yapmayacagindan eminsen neden kiskanasin ki?
sizin konuda da adam sizden eminse kiskanmaz. emin degilse zaten onu aldatacaginiza ihtimal veriyor demektir. oylesi de ne kadar saglikli, bilemiyorum.
*bu arada ben de asla kiskanc degilim, erkek arkadasim calistigi kurumdaki tek erkek (ofisboy haric). Bazen kizlar etkinlik yapıyorlar ben israr ediyorum git diye (çünkü benden baska tanidigi yok sehirde, arkadaşlık baglari gelisir diye düşünüyorum). çoook istedigi bir sey oldu, istekilere kutlama sözu vermis. disarisi asiri pahali olur diye evde yapmaya karar verdik, iki gün beraber mezeleri vs hazırlayacağız - yemekleri hazir edip buzluga koyacagiz sonra ben gideceğim o agirlar misafirlerini. hic de kismanmam yani ne munasebet:)
sirf ickili ortamda - evde kaldilar diye bir kizla arasinda uygunsuz bir sey gececekse zaten yol yakinken görüp ayrilmam cok daha hayirli olur.