Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahatsizligi var heralde diye düşünürüm.Size cok deger verdigini, hoslandigini dusunerek hosunuza mı giderdi, yoksa sizin gözünüzde kücük mu düserdi? Ne dusunmeliyim sizce?
Ne gibi bir rahatsizlik?Rahatsizligi var heralde diye düşünürüm.
Nasıl titriyor ki? Bir rahatsızlığı yoksa gülerdim galibaSize cok deger verdigini, hoslandigini dusunerek hosunuza mı giderdi, yoksa sizin gözünüzde kücük mu düserdi? Ne dusunmeliyim sizce?
Size cok deger verdigini, hoslandigini dusunerek hosunuza mı giderdi, yoksa sizin gözünüzde kücük mu düserdi? Ne dusunmeliyim sizce
Az önce açtığınız konuyu tekrar mı açıyorsunuz?Size cok deger verdigini, hoslandigini dusunerek hosunuza mı giderdi, yoksa sizin gözünüzde kücük mu düserdi? Ne dusunmeliyim sizce?
Hosuna gidermiydi, yoksa gozunden dusermiydi?Nasıl titriyor ki? Bir rahatsızlığı yoksa gülerdim galiba
Hangi konuyu açtım?Az önce açtığınız konuyu tekrar mı açıyorsunuz?
Sonra hangisi çıktı peki?Bir çocuk benden telefonumu istemişti ben de kabul etmiştim. Numarayı telefonuna kaydederken baktım ki elleri titriyordu. Açıkçası biraz zayıf karakterli olduğunu düşünmüştüm ilk baştan ama sonra belki de çok heyecanlıdır o yüzdendir dedim.
Titreme niye hoşuma gitsin ayol. Tabii ki istemez ve ona bunu söylerdim. Ama hala gozumde canlandiramadim. Üşüyor olabilir mi?Hosuna gidermiydi, yoksa gozunden dusermiydi?
Zayiflik olarak mi yorumlarsiniz bunu?Bir çocuk benden telefonumu istemişti ben de kabul etmiştim. Numarayı telefonuna kaydederken baktım ki elleri titriyordu. Açıkçası biraz zayıf karakterli olduğunu düşünmüştüm ilk baştan ama sonra belki de çok heyecanlıdır o yüzdendir dedim.
Seks manyağı gibi birşey çıktıSonra hangisi çıktı peki?
Sapıklık olarak yorumlayabilirimZayiflik olarak mi yorumlarsiniz bunu?