Demek ki sevilmemişim deyip yeni denizlere yelken açardım.Hiç böyle bir şey yaşadınız mı kızlar? Bir kızı baştacı yapıp üzerine titrediği, fakat size bir pislik muamelesi yaptığı, hiç umursamadığı, zerre kadar önemsemediği bir durum? Kendinizi nasıl hissettiniz böyle bir durumda? Özgüveniniz hiç sarsılmadı mı?
Yaşım 34Pislik muamelesi ağır bi söylem ya ,en fazla sevilmemiş olmanız lazım,pislik olduğunuzu hissettiriyorsa ya gereksiz ısrar vardır ya da arada başka saçma sapan bi ilişki. Ayy niye gururum kırılsın ayol seveni bulurum (ki buldum ) önüme bakarım
Bazen yaşınızı merak ediyorum konusahibi kadın erkek ilişkilerine bu kadar saplantılı olacak kadar ne yaşadınız acaba
Terk edecek bir durum yokki ortada adam pislik gibi davranarak zaten hayatına dahil etmemiş. Başkasına ilgisi var beni istemediği için böyle davranıyor demezdim. Karakteri bozukmuş der yoluma bakardım. Zira benim de hayatımda istemediğim kişiler oldu ama pislik muamelesi yapmadım. O şekilde hissettiriyorsa ya adam ısrardan bıkmıştır ya da karaktersiz olduğundan direkt o şekilde tepki vermiştir.Şimdi gelir, hemen terk ederim tayfa!! Kalbe laf geçseydi kimse mutsuz olmazdı zaten... Benle ilk tanıştığında gayet efendi görünüp sonra ablasının telinden bile sildiricrk (maksat evlerine gitmim) hala hoşlanıyorum, ve bundan utanç duyuyorum.. Kendimden soğudum nasıl böyle oluyorum diye ama bende aile sevgisi fln yok ben buna bağlıyorum, ben hep boşluktayım..
yaşadım ama inan hakettiklerini bulur böyleleriHiç böyle bir şey yaşadınız mı kızlar? Bir kızı baştacı yapıp üzerine titrediği, fakat size bir pislik muamelesi yaptığı, hiç umursamadığı, zerre kadar önemsemediği bir durum? Kendinizi nasıl hissettiniz böyle bir durumda? Özgüveniniz hiç sarsılmadı mı?
Hiç böyle bir şey yaşadınız mı kızlar? Bir kızı baştacı yapıp üzerine titrediği, fakat size bir pislik muamelesi yaptığı, hiç umursamadığı, zerre kadar önemsemediği bir durum? Kendinizi nasıl hissettiniz böyle bir durumda? Özgüveniniz hiç sarsılmadı mı?
size öyle yapan, diğer kıza aşkı bitince onada yapar...şanslısınızki şimdiden görmüşsünüz...Hiç böyle bir şey yaşadınız mı kızlar? Bir kızı baştacı yapıp üzerine titrediği, fakat size bir pislik muamelesi yaptığı, hiç umursamadığı, zerre kadar önemsemediği bir durum? Kendinizi nasıl hissettiniz böyle bir durumda? Özgüveniniz hiç sarsılmadı mı?