Bir erkek size pislik muamelesi yapıp, başka bir kadını baş tacı yaparsa???

Yani aslında takıldığım nokta neden onu sevdi beni sevemedi. O daha mı güzel, karakteri daha mı iyi, daha mı becerikli? Benden daha üstünde mi onu sevdi, beni sevemedi. Böyle böyle gidiyor.
Bi arkadasim da sürekli bunu soruyor cevabı yok ki biz nasıl her önümüze geleni sevmiyorsak o da sevmiyor bu kadar net

Hiç böyle bir şey yaşadınız mı kızlar? Bir kızı baştacı yapıp üzerine titrediği, fakat size bir pislik muamelesi yaptığı, hiç umursamadığı, zerre kadar önemsemediği bir durum? Kendinizi nasıl hissettiniz böyle bir durumda? Özgüveniniz hiç sarsılmadı mı?

Ekleme: Yani aslında takıldığım nokta neden onu sevdi beni sevemedi. O daha mı güzel, karakteri daha mı iyi, daha mı becerikli? Benden daha üstünde mi onu sevdi, beni sevemedi. Böyle böyle gidiyor.

Boyle bir sey yyasamadim ama frekanslariniz uymamistir. Mesela ben eşimi eskiden gorustugum erkek arkadaslarimdan daha cok seviyorum hatta kiyaslanamaz. Cok ceeitli sebebleri var tabi bunun. Onun da vardir bunu bilemezsiniz.

Pardon? Ne münasebet? Neden sizi suçlamalarına izin veriyorsunuz?

İşte karaktersizler. Arkadaşlarının yaptığını örtmek için beni suçladılar. Çocuk bana sevgilisi olduğu halde umut vererek beni kendine aşık etti. Sonra da ben suçluymuşum gibi davranıldı. İnsanda karakter namına bir şey olmayınca böyle oluyor maalesef :KK70: Şimdi acımı unuttum sadece gülüyorum

Bir erkeğin size kötü davranmasına izin vermeyin lutfen.

Baskalariyla yasadiklariyla da ilgilenmeyin. Siz hayatiniza bakin. Yeni bir ask yasadiginizda o da sizin icin sıradanlasacak.

Siz kendi degerinizi fark ederseniz deger görursunuz. Belki oteki kiz kendini degerli buluyordur aranizdaki fark bu olabilir mi?

Ben yaşadım bunu.
Adam bana dert , başka bi kıza derman oldu resmen.
Ama hiç neyim eksik nie beni sevmedi diye düşünmedim açıkçası.
Ben onun isteklerini karşılamadım demekki o kız karşıladı uyum sağladılar dedim.
Tabi ah ettim.
Lakin kendimi asla eksik görmedim görmem de . Özgüvenim iyice arttı hatta.
Bende yeşermedi çünkü mevsimi ben değildim ,
Mevsimi olabileceğim , benimle yeşerecek birine ihtiyacım var ona odaklandım sende öyle yap , kabul et ve akışa bırak.

Hiç böyle bir şey yaşadınız mı kızlar? Bir kızı baştacı yapıp üzerine titrediği, fakat size bir pislik muamelesi yaptığı, hiç umursamadığı, zerre kadar önemsemediği bir durum? Kendinizi nasıl hissettiniz böyle bir durumda? Özgüveniniz hiç sarsılmadı mı?

Ekleme: Yani aslında takıldığım nokta neden onu sevdi beni sevemedi. O daha mı güzel, karakteri daha mı iyi, daha mı becerikli? Benden daha üstünde mi onu sevdi, beni sevemedi. Böyle böyle gidiyor.
Bu tamamen duygularla alakalı bir durum kendinizi boş yere kıyaslayıp üzmeyin derim.Onun herhangi birşeyi hoşuna gitmiş olabilir yani insan bu durumlar kendisi seçemiyor.Güzellik ve çirkinlikle alakalı değil.Bu durumun matematiği yok ki anlayabilesiniz.Bazen biz de bir insanı neden sevdiğimizi anlayamıyoruz ama seviyoruz sonuçta

X