Bir erkek size pislik muamelesi yapıp, başka bir kadını baş tacı yaparsa???

Cefasını cekenle sefasını süren hep farklı kişiler olur canım maalesef. Sana çektırır baskasının ağzının içine düşerler. Herkes herkeaı aynı sevmıyor hayatta hep biri daha fedakar daha sadık daha cok seven taraf oluyor ve işte o taraf hep kaybedıyor.

Yani aslında takıldığım nokta neden onu sevdi beni sevemedi. O daha mı güzel, karakteri daha mı iyi, daha mı becerikli? Benden daha üstünde mi onu sevdi, beni sevemedi. Böyle böyle gidiyor.

Çoğu kadın yaşamıştır bunu özgüvenimi zedelemez hatta umrumda olmak kısa ve net bana ilgisi yok bana ilgisi yoksa kime olduğuyla ilgilenmem bile kıyas yapmaya gerek yok çünkü herkes sizi sevecek diye bir kural yok sevmemesi için illa bir neden gerekmez bazı insanı sebepsiz sevmezsin ayrıca herkesin karşıdaki insanı değerlendirme kriterleri farklıdır illakı yetenek güzellik çirkinlik kıstas değil ki

Bennn bizzat yaşadımm adam benlee sevgilii olmuştu tabi beş altı sene oluyo ben bakımsızdım birazz güzelimm ama potanseyelimi çıksramamıştım ortaya kıyafet makyaj vb tabi zamanlaa beğenmemeye istememeye basladı gözü bendrn daha güzellere bakımlılara kaydıı biriyle sevgili olduu ve beni aldattı defalarca çirkinsin git bak kendinee dedii çirkin dediğide kaşımıı aldrmyodum makyaj yapmyodum sade giyniyodum neyse o baştacıı yaptıgıı kişiylee evlendi mutlu mesutt bir tanede cocuguu varr ben ne oldum diye sorarsanızz büyün üniversteyi peşimden koşturdum baktım kendime makyaj boyaa kıyafet o biçimm şuan sevgilimm varr ve onlaa çokk mutluyum beni el üstündee tutyoo iyiki de diyorum o öncekii budalaylaa bitmişş diyee yani böyle insan tabi kötü hissedyo ama şimdi daha güzel şeyler verince Allah unuttum hepsinii mutluluguma bakıyorum

Yani aslında takıldığım nokta neden onu sevdi beni sevemedi. O daha mı güzel, karakteri daha mı iyi, daha mı becerikli? Benden daha üstünde mi onu sevdi, beni sevemedi. Böyle böyle gidiyor.

Sorularima cevap verin bakalim cevabi bulalim.

Elma Armut Portakal uc meyve veriyim size birini secin diyeyim diger ikisi faydasiz mi??

Menekse Karanfil Yasemin ciceklerinden birini secin secmediginiz diger ikisi cirkin mi??

Kendinizi yapboz parcasi gibi dusunun size uymamasi demek baska parcaya ait oldunuzu gosterir.

Hiç böyle bir durum yaşamadım. Asla da yaşayacağımı sanmıyorum .
Çünkü ben beni mutlu etmeyen iliskilerime tez elden noktayı koymayı bilen bir kadınım.
Bana değer vermeyen bir insanla hiç işim olmaz.
Sevgi açi değilim çünkü kendimi yeteri kadar seviyorum.
Bence senin (tüm konularını göz önüne alıp soyluyirum) tek problemin kendini sevmeyip kendine değer vermemek.
Sen böyle düşünüp hissederken el seni neden sevsin?

Yapmayın bunu kendinize, zamanınızı, enerjinizi sizi baş tacı edecek adamı bekleyerek harcayin, size pislik gibi davranana siz de pislik gibi davranın, siz de zamanıniz da o kişiden çok daha kıymetli.

Herkes herkesi sevmek zorunda değil
Kendime olan hissim bunun için değişmez:)

Başlığa binayen yazıyorum arkadaşımsa görüşmem sevgiliyse terk ederim kocaysa boşarım hiçbiri değilse takmam

Aynısını yaşadım. Baska bir kızı baş tacı etti öyle gösterdi bana. Senin gibi çok üzüldüm. Ve bir ay önce anladım o kızada pislik muamelesi yapıyormuş. O yüzden hiç takma kafana. Belki baş tacı yapmış gibi gosteriyordur.cikarlari vardir alacakları vardır kızdan. O sebeble öyle gosteriyordur.
Aşağılık komplexli erkekler kadınları ezer pislik muamelesi yapar. Ve o aşağılık komplexli erkekdende kimseye hayır gelmez. Öyle gelmiş öyle gider kimseyi mutlu edemez.

karşı taraftan, yani 'baş tacı yapılan' dan bir yorum gelsin.
suçlu sizsiniz. siz kendinize ne kadar değer verirseniz başkası da o kadar değer verir.

eskiden 'takıldığı' bir kızdan gelen bir yazıyı okumuştum bir gün. şoka girdim. kız senin ayağına gittim geldim, sen ne istersen ona göre davrandım, benim görmediğim değerin bin katını ona (benden bahsediyor) verdiğini duyuyorum yazmış.

evet daha fazla değer gördüm çünkü ayağına gidip gelmedim, 'görüşelim ama ben otobüsle gelemem, beni evimden alır mısın' dedim, onun isteğine göre değil kendi isteklerimi açık açık belirterek paşa gönlüme göre davrandım, kısacası karşımdakine değer verdim ama daha fazlasını kendime verdim. o yüzden o nerde duracağını bildi, benden ne isteyip ne isteyemeyeceğini bildi.

sevgi, aşk, fedakarlık çok güzel şeyler; ama iki tarafı da beslemeli, karşınızdakine verirken kendinizdekini tüketmeyin.

Gönül meselesi bu.

Seni sevmiyor onu seviyor diye adama hakaret edemem.

Sevmek daha iyi,daha güzel,daha iyi huyla orantılı bi şey değildir. Sevmek genel olarak sebepsizdir. Gönül meselesidir.

Uzak durmanızı öneririm

beni sevmeyen ,en basiti de benden hoşlanmayan birinden aniden buz gibi soğuyabiliyorum.Kimi neden sevmiş olabileceğiyle ilgilenmiyorum.Bazen her seyiniz tastamamdır.İlgi cekici birisinizdir vs ama birinin sizi sevmesine yetmez bunlar.Biri sizi sevgisiyle ihya etmiyorsa değerli hissettirmiyorsa o kişinin diğer süreçlerini düşünmek pek akla yatmıyor bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…