- 29 Ekim 2018
- 3.402
- 6.261
Çoğu kadın yaşamıştır bunu özgüvenimi zedelemez hatta umrumda olmak kısa ve net bana ilgisi yok bana ilgisi yoksa kime olduğuyla ilgilenmem bile kıyas yapmaya gerek yok çünkü herkes sizi sevecek diye bir kural yok sevmemesi için illa bir neden gerekmez bazı insanı sebepsiz sevmezsin ayrıca herkesin karşıdaki insanı değerlendirme kriterleri farklıdır illakı yetenek güzellik çirkinlik kıstas değil kiHiç böyle bir şey yaşadınız mı kızlar? Bir kızı baştacı yapıp üzerine titrediği, fakat size bir pislik muamelesi yaptığı, hiç umursamadığı, zerre kadar önemsemediği bir durum? Kendinizi nasıl hissettiniz böyle bir durumda? Özgüveniniz hiç sarsılmadı mı?
Ekleme: Yani aslında takıldığım nokta neden onu sevdi beni sevemedi. O daha mı güzel, karakteri daha mı iyi, daha mı becerikli? Benden daha üstünde mi onu sevdi, beni sevemedi. Böyle böyle gidiyor.
Bennn bizzat yaşadımm adam benlee sevgilii olmuştu tabi beş altı sene oluyo ben bakımsızdım birazz güzelimm ama potanseyelimi çıksramamıştım ortaya kıyafet makyaj vb tabi zamanlaa beğenmemeye istememeye basladı gözü bendrn daha güzellere bakımlılara kaydıı biriyle sevgili olduu ve beni aldattı defalarca çirkinsin git bak kendinee dedii çirkin dediğide kaşımıı aldrmyodum makyaj yapmyodum sade giyniyodum neyse o baştacıı yaptıgıı kişiylee evlendi mutlu mesutt bir tanede cocuguu varr ben ne oldum diye sorarsanızz büyün üniversteyi peşimden koşturdum baktım kendime makyaj boyaa kıyafet o biçimm şuan sevgilimm varr ve onlaa çokk mutluyum beni el üstündee tutyoo iyiki de diyorum o öncekii budalaylaa bitmişş diyee yani böyle insan tabi kötü hissedyo ama şimdi daha güzel şeyler verince Allah unuttum hepsinii mutluluguma bakıyorumHiç böyle bir şey yaşadınız mı kızlar? Bir kızı baştacı yapıp üzerine titrediği, fakat size bir pislik muamelesi yaptığı, hiç umursamadığı, zerre kadar önemsemediği bir durum? Kendinizi nasıl hissettiniz böyle bir durumda? Özgüveniniz hiç sarsılmadı mı?
Ekleme: Yani aslında takıldığım nokta neden onu sevdi beni sevemedi. O daha mı güzel, karakteri daha mı iyi, daha mı becerikli? Benden daha üstünde mi onu sevdi, beni sevemedi. Böyle böyle gidiyor.
Yani aslında takıldığım nokta neden onu sevdi beni sevemedi. O daha mı güzel, karakteri daha mı iyi, daha mı becerikli? Benden daha üstünde mi onu sevdi, beni sevemedi. Böyle böyle gidiyor.
Bana pislik gibi davranamaz bi erkek. :) Davranmaya kalktığı an kapıda bulur kendini. Daha da yüzümü göremez.
Bence sizde öyle yapın. Dünyada ki tek erkek o değil.
İnşallah... inşallah herkes yaşattığını yaşasınyaşadım ama inan hakettiklerini bulur böyleleri
Herkes herkesi sevmek zorunda değilHiç böyle bir şey yaşadınız mı kızlar? Bir kızı baştacı yapıp üzerine titrediği, fakat size bir pislik muamelesi yaptığı, hiç umursamadığı, zerre kadar önemsemediği bir durum? Kendinizi nasıl hissettiniz böyle bir durumda? Özgüveniniz hiç sarsılmadı mı?