• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkek neden surekli esinin yanında başka seylerle meşgul olur?

sessizprenses98

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2021
111
70
13
26
Sarılırken bile eline telefonu alıyor. Sürekli aklına bir şey geliyor onunla ilgilenmeye başlıyor. Benden telefonunu falan gizlediği yok. Ama ya bahçede ya telefonda sürekli bir şeyle meşgul oluyor. Neden olabilir? Bazen canim sıkılıyor söylüyorum canımın sıkıldığını iki üç dakika ilgi gösterip gene aynı.

Sarılırken bile eline telefonu alıyor. Sürekli aklına bir şey geliyor onunla ilgilenmeye başlıyor. Benden telefonunu falan gizlediği yok. Ama ya bahçede ya telefonda sürekli bir şeyle meşgul oluyor. Neden olabilir? Bazen canim sıkılıyor söylüyorum canımın sıkıldığını iki üç dakika ilgi gösterip gene aynı.
Yanınızda sıkılıyorsa sizi üzmek gibi olmasın ama sevgisinden şüphe etmelisiniz

Ne kadarlık evlisiniz?
Yani bi insan da evlendi diye saatlerce esine ilgi gösteremez.Kadın yada erkek.Herkesin bi özel alanı olmalı.
Ben de bu bık bık ilgi manyaklıgını anlamıyorm garip geliyor bana:D
El ele saatlerce bakısarak mı oturacaksınız napacaksınız yani?,
Ben sıkılrım ve ilk eline telefon alan olurum valla:D

Ne kadarlık evlisiniz?
Yani bi insan da evlendi diye saatlerce esine ilgi gösteremez.Kadın yada erkek.Herkesin bi özel alanı olmalı.
Ben de bu bık bık ilgi manyaklıgını anlamıyorm garip geliyor bana:KK70:
El ele saatlerce bakısarak mı oturacaksınız napacaksınız yani?,
Ben sıkılrım ve ilk eline telefon alan olurum valla:KK70:
Elbette bütün gün değil. İki gün tatili var ve toplasan bir saat insan gibi vakit geçirmedik. Hafta içi desen o da çok süper değil.

Elbette bütün gün değil. İki gün tatili var ve toplasan bir saat insan gibi vakit geçirmedik. Hafta içi desen o da çok süper değil.
Vakit gecirmekten kastınız nedir?
Mesela birlikte dizi film izleyemiyecek durumda mısınız?
Yada yemek yapmak birlikte.
Biz dizi izlerken cok yemek yaparız(havalı yemekler gelmesin aklınıza gkgkgk kızarttma falan:D)

Dördüncü yilimiza doğru gidiyoruz ama 1 yıllık evliyiz. Haziran da bir yıl. Ben çok evliliğe hazır bir insan değildim mesela. O ikna etti beni. Ama şimdi köy yerine geldim. Annesiyle falan yasiycaktik. Onların da yaşam tarzı farkliydi ailesi Yurt dışına çalışmaya gitti. Ben evde yapayalnız kaldım. Bütün gün evde ses yok mesela. Zor bekliyorum eve gelsin

Biz dizi izlerken cok yemek yaparız(havalı yemekler gelmesin aklınıza gkgkgk kızarttma
Biz dizi izlerken cok yemek yaparız(havalı yemekler gelmesin aklınıza gkgkgk kızarttma falan:KK70:)
Düzgün sohbete hasret kaldım. Beraber ilerisi için ben açmadıkca güzel konular açımiyordu mesela. Hele bu aralar hep maddiyat konuşuyoruz. Arkadaşları ordan bundan para kazanıyor hep onları anlatıyordu. Para savuran insan değilim bu arada

Sence neden ?
Bence adam baymis biraz.
Yanlis anlama,bu senin hatalı olduğun anlamına gelmiyor pek tabi..
Sürekli internet uzerinden bitcoin vs bir şey takip ediyorsa,anlık al sat yapiyorsa ondandır.
Yahut sen ne kadar iyi olsan da adam baymistir.
Yani heyecanlı gelmiyor demek ki seninle sohbet etmek.
Bu net bir ayrılık olmasa bile ayrılığın habercisi olabilir bence.
Dikkat et derim.

Çağımızın hastalığı. Telefon bağımlılığı. Bizimde çevremizde böyle insanlar var. Günlük hayatını aksatıyorsa, tedavi olmalı.

Düzgün sohbete hasret kaldım. Beraber ilerisi için ben açmadıkca güzel konular açımiyordu mesela. Hele bu aralar hep maddiyat konuşuyoruz. Arkadaşları ordan bundan para kazanıyor hep onları anlatıyordu. Para savuran insan değilim bu arada
Valla suara bütün evlerde nerden ek gelir kazansak diye konusuluyordur,bizde de aynı konu.
Kendinize ugraslar bulmya calsıın.
Evde yalnız kaldıgınız icin bunalmıs olabiilirsiniz.

sizinle paylasacak bir sey, konusacak konu bulamiyordur. Ask sevgiye dönüşür, bazen o sevgide dönüşür, askin dönüşmesi harika ama sevginin dönüşmesi felakettir. 🤷‍♀️

sizinle paylasacak bir sey, konusacak konu bulamiyordur. Ask sevgiye dönüşür, bazen o sevgide dönüşür, askin dönüşmesi harika ama sevginin dönüşmesi felakettir. 🤷‍♀️
Bigcim sevgi neye dönüşür, onu anlamadım 😢 aşka mı? Nefrete mi?
Nefrete dönüşmez herhalde. Sorduğum sorunun kusuruna bakma ahajaja

Son düzenleme:
bagımlı :) hıc ustune alınma. benımkı de oyle:) zorla sohbet edıyorum:) can sıkıntısından artık cıcege bocege konusucam
:) bazen bısı anlatıyorum hı hı tabı falan dıyor. buzolabına da anlatsam aynı seydı dıyıp trıplenıyorum bısıye yarıyor mu hayır :) yuruyuse cıkarız elınde telefon ben bebek arabasıyla haha hhihii bebısımle ılgılenırım o ınt bakar :) cok lazım cunku. dur bakım bısı geldı aklıma dıyo sırf kızmamam ıcn.. amann..

Benim aklima surekli bisey gelir. Orumcek gorurum cinsine bakarim, film görürüm oyuncunun diger filmlerine bakarim, bahceye cikarim cins cicekleri arastiririm, mutfaga girerim derz nasil yapilir merak edip onu izlerim vs vs. Belki esinizde benim gibidir

Bakayım
İkimizde telefondayız şuan
Önemli bişey olunca “ beni dinlee” diyorum anlatıyorum anlatıyorum “tamam bitti saldım seni” diyorum öyle devam ediyoruz😅
Evliliğin 4. Senesindeyiz böyle daha iyi oturup ilgi beklemektense.

Back