Bir erkek gözünden kadına bakış

0tospembe

Guru
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
108
7
298
35
Arkadaşlar birkaç gün önce nette bir adamın kişisel bir bloguna rastladım.Adam yaşadıklarını hayata bakışını esprili bir dille anlatıyor.Aslında bu blogu enteresan kılan bu değil.Dün gece blogta bir yazı okudum.Gerçekten çok ilginç.Bir erkeğin bunları yazdığını görmek beni hem çok şaşırttı hemde mutlu etti.Sizlerle paylaşmak istedim.

Bir erkek gözüyle kadın

Bir erkek gözünden,erkeklerin kadınlardan ne istediğini,beklediğimi anlatmak hiçte zor değil.Erkeklerin % 60 ı kadınları cinsel obje olarak görürler. % 30 u çocuk bakan,temizlik yapan,kirliler ile boğuşan bir robot.Her geçen gün bu durum ne kadar değiştiyse de verdiğim yüzdelerde en fazla % 2 bilemedin 3 oynama olur.
Bir erkek yolda bir bayan gördüğü zaman ne düşünür ? Acaba şöyle mi der ;
“Ne kadar hoş bir bayan.Onunla bir ömrü paylaşmak isterdim.Onunla yaşayıp yaşlanmak isterdim. ” Yoksa şu şekilde mi düşünür ;
“Vay be şu kadına bak,bu benim olsa her gece ona neler yaparım”
Sizce hangisi ? Emin olun % 80 e yakın bir kısmı o kadını ikinci satırda yazdığım gibi cinsel obje olarak görür.Çünkü kadın hala erkeğin gözünde sex shoplarda satılan şişme kadının kanlı canlı versiyonudur.Amaç kadının vücudundan maksimum fayda sağlayıp,erkeğin erkekliğini ispatlaması için bir araç olarak düşünmesidir. Çünkü toplumumuzda yıllardan beri süregelen bir düşünce tarzı vardır.Erkek kadından üstündür.Erkek bu üstünlüğünü ispat çabasında olduğu için kendini kadından üstün gördüğü her durumu lehine çevirmeye çalışır.Bir kadınla bir gece geçirir,hemen gider arkadaş grubunda bunu ballandıra ballandıra anlatır. Aralarında geçen konuşmalar genelde şu şekildedir ;
- Dün akşam maçı seyrettin mi ne goller vardı be ?
- Oğlum bırak sen maçı da ben dün akşam karşı tarafın kalesine kaç gol attım onu sor ?
- Anlatsana oğlum.Ne sündürüyorsun
- Dün gece bir kızla beraber oldum.Allah seni inandırsın sayısını ben bile hatırlamıyorum.
- Lan ne şanslısın oğlum.Sen golleri sıralıyorsun biz maç izliyoruz.Hadi ayrıntıları bekliyoruz
diye uzayıp giden bir muhabbet.Burada erkek,arkadaşlarına gücünü ispatlama çabası içerisindedir. Bilir ki arkadaşları onu dinledikçe ona övgüler sıralayacak ve onun erkeklik damarlarını kabartacaklardır.Her erkeğe aynı suçlamayı atmak yanlış olur ama % 90 ı böyledir.
Sonra birde namus meselesi vardır.Erkek kadını aldatır adı çapkın olur,kadın erkeği aldatır adı kötü kadın olur (aslında başka şey derler ama o kelimeyi kullanmak seviyesizliğine düşmeyeceğim).
Aralarındaki cinsellik ise aşktan çok komedi filmi gibidir.Birçok kadın tabuların vermiş olduğu baskı ve ailelerinden duydukları kadarıyla cinselliği yüreklerinin bir köşesinde ve beyinlerinin tam orta yerinde bir öcü gibi görürler.Bu nedenle sağlıklı keyif alacakları bir cinsel deneyim yaşamaları çok zor olur.Ama karşısındaki erkeği onurlandırmak için bu işten keyif aldıkları izlenimini cinselliğin her dakikasında gösterirler ve bunu yaparken de hareketleri ve çıkardıkları sesler gerçekten çok enteresandır.Ama yapmak zorunda hissederler kendilerini.Çünkü karşısındaki erkek amaç olarak çok fazla gol atmak ve bu amacını gerçekleştirmek içinde araç olarak kadını seçmiştir.Sonucunda erkeğin ruhunu ve gururunu okşayan bir durum ve kadının kendisini berbat hissetmesini sağlayan ayrı bir durum ortaya çıkmıştır.Kadın yaşadığı her deneyim sonrasında biraz daha cinsellikten uzaklaşmaya ve erkeğin gücünü kabullenmeye başlar.

Evet..Şimdiye kadar toplumumuzda yaşananlara göz gezdirdik.Şimdi de olması gerekenleri konuşalım biraz.Bunu bir erkek gözüyle yazmam bir çok erkeğe de bayana da tuhaf gelebilir.

Kadın bir cinsel objemidir ?
Kadının fiziksel yapısı onun bir cinsel obje olarak görünmesi için bir sebep midir ? Erkekler den ne farkı var.Biraz fazlalığı birazda eksikliği.Bunları açık açık yazmama gerek yok.Erkeklerin kadınların vücutların da kadını cinsel obje olarak görmelerini sağlayan bir tuhaflık olduğunu düşünmüyorum açıkcası.Erkeklerin kadını cinsel obje olarak görmesinin sebebi,dışarı vurmaya çalıştıkları güç gösterisidir.Pekala bir çok erkek hazza ulaşmak için kadına ihtiyaç duymaz.Amaç sadece spermlerin sağda solda olması ise bunun için bir kadına ihtiyaç yoktur.Keza kadınında arzuladığı duruma ulaşmak için bir sopaya ihtiyacı yoktur ( bu sopa malum sopa )..İşte bu durumda erkeklerin kadınları sadece sex için değil güç gösterisi içinde kullandıkları sonucu ortaya çıkabilir.
Burada kadın orgazm taklidi yaparak erkeğe gücünü ispat etme şansı veriyor ve hayatının en büyük hatasını yapıyor.Erkek gücünü ispat etmiş olmanın verdiği superman edasıyla sağda solda uçmaya başlıyor.
” Yapmayın bunu.Bir kadın olarak,erkeklerden en ufak bir farkınız olmadığını bilmeniz gerekiyor.Erkeğe hiçbir şekilde bir şey ispat etmek zorunda değilsiniz.Erkeğe ” sen güçlüsün” duygusunu hissettirmek zorunda değilsiniz.Yaşadığınız dakikalardan gerçekten keyif almaya bakın.Eğer keyif alamıyorsanız da bunu açıkca söyleyin.İşine gelmiyorsa bırakın gitsin.Gitsin ki “ben güçlüyüm havalarından,ben örümcek adamım ağımı örerim,ben superman im havada karada uçarım psikolojisinden arınsın.Bilsin ki kendininde eksikleri olabilir.Sıkıntı kendinde de olabilir.Belkide kendisi sizden daha güçsüzdür.Öncelikle onu güçlü olduğunu hissettiği en önemli yerinden vurun.Bunu yapın ki güçlü olduğunu sandığı ilk yerden darbeyi alsın ve düşünmeye başlasın.

E be adam..Sen dün gece yaşadığın deneyimleri neden bir maç anlatır gibi arkadaşlarına anlatıyorsun.Yaşadığın anlar özel değil midir ? Eğer özelse ve sen hala bunu çevreye anlatıyorsan bunun iki sebebi var.Birincisi erkekliğini ispat çabası,ikincisi kadını sadece bir et yığını olarak görmek.Eğer özel değilse; neden özel olmadığını düşündüğün bir tene dokunuyorsun ?.Cinsellik sadece orgazma ulaşmak mı.Hiç aşk yok mu bunun içinde? Sevmediğin özel hissetmediğin bir kadına dokunurken,ona dokunduğunda yüreğin heyecan ile atmazken nasıl onunla böyle bir deneyimi yaşıyorsun.
Yaşarsın tabi..Senin amacın aşk değil ki.Amacın içindeki çocuğu dışarı çıkarmak :) evet evet spermlerin den bahsediyorum.Bırak bu saçmalıkları.Kendine ve çevrendekilere bir şey ispat etmek için kadının onurunu, gururunu ve vücudunu kullanma.Bir gün öyle kadınlar ortaya çıkar ki yerle yeksan olursun.

Peki neden kadın aldattığında kötü kadın olur,erkek aldattığında çapkın olur.Bu saçmalığı kim çıkarmıştır ve bu saçmalığı çıkarırken hangi psikolojik durumdadır ? Eğer erkek olarak sen erkeklik liginde goller atmak ve gücünü ispat edip liderliğe oturmak gibi bir çaba içerisinde isen bunun için kendi liginde kendi rakiplerinin arasından birini seç.Futbolda hem erkekler hem kadınlar ligi vardır.Erkekler kendi aralarında maç yaparlar,kadınlar kendi aralarında.Ancak böyle adaletli olur çünkü.Sen erkek olarak gücünü başka bir şekilde ispat et.Git hadi bakalım senden iri bir adamla kavga et görelim gücünü.Güç sadece bacaklarının arasındaki sopa ile mi oluyor.Sen yiğitçe kavga edemiyor musun ? İlla eline sopa almak zorunda mısın ?.
Kadınlar da bu nedenle kendi cinsleriyle birlikte olmaktan keyif alır hale gelmişler zaten.Onlarda kendi liglerinde maç yapıyorlar.Kendi cinsleriyle birlikte olan kadınların bir çoğunun yüksek eğitim seviyesinde ve ne yaptığını bilen kadınlar olduğunu görüyoruz.Çünkü kendi cinsleri ile birlikte olan kadınlar erkeğe bir şey ispat etme çabasında olmuyorlar ve kendilerini cinsellik sırasında çok daha rahat hissediyorlar.
Bunlar hiç olmasa.Erkek birşeyleri ispat çabasında olmasa,kadınlarda bu ispat çabası için onlara destek verecek ortamı yaratmasalar ve cinsellik normalleşse,cinselliğin adı sadece sex değil aşkta olsa..Olmazmı ?

Kadın sizce robot mudur ?..Ütü yapar,çamaşır yıkar,çocuk doğurur bakar,evi temizler,yemek yapar,kocasını memnun eder.Ne münasebet.Kadın sadece bunlar için yoktur.Kadınında bir kariyer hedefi,kendine göre yaşamak istedikleri vardır ve sadece erkek mutlu olsun diye çaba içinde olmak zorunda değildir.Fiziksel olarak güçsüz diye ve siz onu her akşam mutlu ettiğinizi düşünüp kendinizi ben büyüğüm olarak lanse ediyorsunuz diye kadın sizin köleniz olmak zorunda değildir.Eve gelip ne yemek var,acıktım nağraları atıp da yemeği yedikten sonra iki muhabbet etmeden tv nin başına kurulmak veya arkadaşlarla geyik yapmak için sokaklara çıkmak adil değildir.Kadınında konuşmaya ihtiyacı olduğunu neden düşünmek istemiyorsunuz.Kadınında sorunlarını anlatacağı,kendisini dinleyecek bir bireye ihtiyacı olduğunu düşünmüyorsunuz,kadınında mutfakta kendini yalnız hissetmeyeceği bir anı yaşamak istediğini düşünmüyorsunuz.Kadınında sevgi istediğini neden düşünmüyorsunuz da hep ben merkezlisiniz.
Kadın bu şekilde yaşamak için mi sizinle yaşlanmayı istedi acaba.Kadın robotlaşmak için mi o imzayı attı o deftere.O imzanın atılmasının sebebi mutlu olmak sevdiği adamla yaşlanmak istediği içindir.Unutmayın o imza tapu dairesinde atılmadı,evlilik dairesinde atıldı.Bu ne demek..Siz o kadını tapulu malınız gibi göremezsiniz.Ona gücünüzü ispat etmek yerine ona aşkınızı ispat etmelisiniz.Eğer bunu yapmıyorsanız ve hatta üstüne birde erkekler liginde üst sıralara tırmanmak için kadınlar ligine dadanıyorsanız kusura bakmayın arkadaşlar erkeğin …. su oluyorsunuz..

Bütün bu yazdıklarım herkesi kapsamıyor.Elbette yaşadıkları birliktelikten haz alan kadınlar,kadına özel olduğunu hissettiren erkekler,mutlu cinsellikler,aynı evin içinde dostluk havasında geçen muhabbetler yok değil.Elbette var.Ama çok az maalesef.Bunları yaşamayan kadınlarda kapalı kutu gibi kalıp hiçbir şeyi dışarı vurmuyorlar.Kadınlar üzerine düşeni yapıp erkeklerin karşısında dik olarak durup,onlara erkeğin daha güçlü olduğu izlenimini vermezlerse her şey çok daha güzel olacak.Aşk çocukları doğacak.

Bir erkek gözünden kadın – erkek ilişkilerine bakışı okudunuz….tozludefter.com

Gerçekten çok tuhaf.Aslında bu yazıyı okuduğumda erkeklerin bütün bunları bildiğini ama kendilerine bile itiraf edemediklerini düşündüm.Bu arada yazan kişiye saygısızlık olmaması için yazıyı tozludefter.com isimli kişisel blogtan alıntı yaptığımı söylemek zorundayım.

Evlilik imzasini tapu merkezinde atmadiklarini hatirlama olayini cok sevdim. Bazi yerlerinde kafamda soru isaretleri oldu ama. Erkeklerin ovulmekten hoslandigini ve mutlu oldugunu dolayisiyla da mutlu ettiklerini dusunuyordum. Cinsellik sirasinda ona eger iyiyse ne kadar iyi oldugunu vs soylemekte acaba gercekten zarar mi var? Her seferinde de onu asagilayamayiz oyle degil mi? Bazi seyleri dozunda yapmak gercekten cok zor. Hele ki erkekler biraz ovulduklerinde egolari tavan yapiyor, ovmezseniz mutsuz oluyorlar. Bu hayat, kadin- erkek iliskileri neden bu kadar karmasik olmak zorunda?

güzel ve faydalı bir paylaşım olmuş teşekkürler.gerçekten kadınlar bazı konularda ağırlığını koymalı bazı konularda taviz vermemeli.

bu konu tartışrmaya açık...aslında türk erkeği ni göz önünde bulundurursak bunlara uygun tipde erkeğin bizim toplumumuzda olduğunu görürüz.Malesef erkek egemen bir toplumda doğduk.Ve ne yazık ki çalışıp onlardan fazlada para kazansak bu onları dizginlemiyor aksine hep kullanılan kadın oluyor.çalışmayınca evde kullanılıyor çalışınca hem evde kullanılıyor hem parası kullanılıyor

aslında hep doğululuların kadınları geri planda tuttuğundan şikayet ederiz. ama malesef modern toplumunda köleleri olduk artık.modern kadınlarda iş-ev-çocuk arasında gidip deliyor bocalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…