- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -43
- 38
- Konu Sahibi falwlessone1
Birbirimizi hiç tanımıyoruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir bakıştan sevdigini nasıl anladınız yahuBirbirimizi hiç tanımıyoruz.
Kıskanıyordu ve okulun son günü acilacakti buna ek olarak.Bir bakıştan sevdigini nasıl anladınız yahu
Benden hoşlanıyordur buna eminim.Ayrica platonik falan da değilim en fazla takıntılıyım.bkz. platoniğin umut veren sıradan davranışları
Birbirinizi hiç tanımıyorsunuz ama sizi kıskandığını ve hislerini dillendireceğini mi söylüyorsunuz? WuuuuKıskanıyordu ve okulun son günü acilacakti buna ek olarak.
Ohhh bir an platoniksiniz diye korkmuştum ama neyse ki takıntılıymışsınızBenden hoşlanıyordur buna eminim.Ayrica platonik falan da değilim en fazla takıntılıyım.
Aptal değilim herhaldeBirbirinizi hiç tanımıyorsunuz ama sizi kıskandığını ve hislerini dillendireceğini mi söylüyorsunuz? Wuuuu
Aynı sınıftayız bana WiFi şifresini veren bir çocuğa bir hışımla "aa gerizekali şifreyi veriyor" demişti.Okulun son günü beni takip ediyordu ve acilacakti buna eminim acilamayinca hatta yıkıldı ve uzulduBirbirinizi hiç tanımıyorsunuz ama sizi kıskandığını ve hislerini dillendireceğini mi söylüyorsunuz? Wuuuu
Çocuk saf hatta belki çok saf bir çocuktu yani benimle oynamış olamazAynı sınıftayız bana WiFi şifresini veren bir çocuğa bir hışımla "aa gerizekali şifreyi veriyor" demişti.Okulun son günü beni takip ediyordu ve acilacakti buna eminim acilamayinca hatta yıkıldı ve uzuldu
Ay bir de bayıl istersenAynı sınıftayız bana WiFi şifresini veren bir çocuğa bir hışımla "aa gerizekali şifreyi veriyor" demişti.Okulun son günü beni takip ediyordu ve acilacakti buna eminim acilamayinca hatta yıkıldı ve uzuldu