• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğin sadık bir kişiliğe sahip olduğunu çapkın olmadigini nasıl anlariz?

Bir evlilikte temel olan şey. Eşinin sadakatına olan güven duygusudur. Evlenmeden önce aradığım en önemli kriterdi. Yüzde yüz hiçbir şeye emin olamayız Allah şaşırtmasın ama az çok belli olur gibi geliyor Aldatmaya meyilli erkek

'Gercek' bir musluman ise ancak evlendiginde anlayabilirsin, evlenmeden hicbir sey anlasilmiyor artik insanlar cok guzel oynuyor

Kaya tip olarak fena değil, artı olarak ünlü bir aileden geliyor ve zengin. Bu onu çekici kılıyor.
Ama sanayide marangoz olsaydı aldatamazdı karısını.
yooo benim cevremde hem çirkin hem de marangoz eşini aldatmış bir adam var buna ne diyeceksin,tutmaz böyle genellemeler..ayrıca kaya çilingiroğlu yakışıklı buluyosan diyecek bişeyim yok :))) karizmatik zengin desen neyse hiç mi yakışıklı görmedin :KK45::KK45::KK45:

Yakışıklılık da saylanmaz. Söyledikleri, düşünceleri, hareketleri önemli, herkes için farklılık gösterir tabi bunlar ve herkes başka şeylere dikkat eder de, kendi adıma birinin söylediğine o şeyin test edileceği güne kadar inanmam. Yani biri bana kalkıp "senden başkasına bakmam." dediği zaman ne inanıcam, laf bu söylenir ama bunu gerçekten yapıp yapmadığına bakarım. Ama bunu anlamanın kolay bir yöntemi yok o kesin, yoksa zaten aldatan erkeklerin temel özelliklerini bir araya getirip kadınlar bunlardan kaçalım! falan diyebilirdik. Size bir tanesi denk geldi diye karşınıza bir daha onun gibi biri çıkacak değil, bu beni aldatır diye düşünmeyin, aldatırsa terkederim diye düşünün.

yakısıklılık sayılır bence.
güzel adamın totosu dogustan kalkık oluyor ne yazık ki .:KK70::KK70:

Biz kızlzr olarak hep çekici ve yakışıklı erkeklerin peşinde koşarız ama adamlar aldatınca üzülürüz.
Çok basit.
Çirkinse adam aldatamaz istese bile : )
Hem yakışıklı olsun, hem çekici olsun ve aldatmasın diyorsan, gerçekten çok zor.
Bir erkeği aldatmaya iten en büyük neden gördüğü ilgidir, o ilgiyide biz gösteriyoruz.
çirkin erkek de aldatır, hem de çatır çatır.. yeter ki içinde olsun

yakısıklılık sayılır bence.
güzel adamın totosu dogustan kalkık oluyor ne yazık ki .:KK70::KK70:

Ya orası öyle de, göreceli diye dedim yakışıklılığı, bana at hırsızı gelen bir başkası için manalı gözleriyle mükemmel irkeğin vücud bulmuş hali oluyor, temiz yüzlülük de öyle. Ben ne kadar tatlı derim, arkadaşım aynı kişiye o sıfatsız mı der :D

Ya orası öyle de, göreceli diye dedim yakışıklılığı, bana at hırsızı gelen bir başkası için manalı gözleriyle mükemmel irkeğin vücud bulmuş hali oluyor, temiz yüzlülük de öyle. Ben ne kadar tatlı derim, arkadaşım aynı kişiye o sıfatsız mı der :KK70:
At hırsızı:D

Bir evlilikte temel olan şey. Eşinin sadakatına olan güven duygusudur. Evlenmeden önce aradığım en önemli kriterdi. Yüzde yüz hiçbir şeye emin olamayız Allah şaşırtmasın ama az çok belli olur gibi geliyor Aldatmaya meyilli erkek

lütfen biraz bahseder msiniz siz nasıl anladınız mesela?

Ben bir bakayım gözünden anlarım dermişim.:cool:
Şaka tabii hiç belli olmuyor bu işler.

sadakat insanın içinde olan bişey canım.
adamın şartları müsait değildir, aldatmaz ama içinde varsa fırsatını bulunca affetmez.
önemli olan karakter.
onu da anlamak çok zor, çok zaman ister.

Kaya tip olarak fena değil, artı olarak ünlü bir aileden geliyor ve zengin. Bu onu çekici kılıyor.
Ama sanayide marangoz olsaydı aldatamazdı karısını.

Doğruluk payı var bence.Bazen magazinde güzel mankenleri, oyuncuları öyle adamlarla görüyorum ki...O adamlar zengim olmasa mümkün değil oluru yok :)

At hırsızı ahahhaa
: )
Ama şimdi şu var, at hırsızına benzeyebilir bir erkek ama yine çekici olabilir.
Eski sevgilim mesela tam at hırsızı olarak nitelendirilecek kişiydi, ama 185 boyunda, atletik bir vücüdu vardı, o tipsizliğine rağmen bana çekici geliyordu.
160 boyunda kel göbekli adamlardan bahsediyorum ben çirkin diyince.

zina yapıyor derken? siz hala beraber misiniz buna ragmen?

OOOoooooOO Bu konu başka yere gider, kimine göre zina evlenmeden önce cinsel ilişki, kimine göre göre flört, kimine göre aralarında nikah düştüğü halde yabancı karşı cinsin yanında bulunmak, bunun belli bir sınırı yok ki.

At hırsızı ahahhaa
: )
Ama şimdi şu var, at hırsızına benzeyebilir bir erkek ama yine çekici olabilir.
Eski sevgilim mesela tam at hırsızı olarak nitelendirilecek kişiydi, ama 185 boyunda, atletik bir vücüdu vardı, o tipsizliğine rağmen bana çekici geliyordu.
160 boyunda kel göbekli adamlardan bahsediyorum ben çirkin diyince.

böyle bi adama at hırsızı değil " at gibi herif" denir bacım.. :KK53:

Back
X