• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkeğin sadık bir kişiliğe sahip olduğunu çapkın olmadigini nasıl anlariz?

Evet en son o sırada gelip bana aramızdakileri düzeltelim daha iyi olacak sen benle ilgilenmiyorsun diyen adamdı ben de eskisi gibi oldgun müddetçe senle olamayız ilgisizsin vs dedim işte sen soğguksun vs deyip yazmadı o zamandan beri bugunde gördüm düğün fotolarını büyük ihtimal önceden hazırdı herşey beni de kuma mı düsündü naptıysa artık. Üzülmedim çünkü zaten kabul etmemiştim onu ama bu olay şaşırttı.
19 gün içinde mi evlendi :KK43: Amanın.......:stop:

Nasıl yani yaa. Nasil evlendi :eek:

Kendisine sordun mu? Ne gibi bir sebep sundu?

Ee yok artık. 19 gün içinde. :KK57: Eski sevgili vakası mı?

Aldatilip cani yanan insan uzun bir sure bu travmanin etkisinde kaliyor malesef aslnda boyle olmaniz guzell bnce bu devirde her onune gelene guvenmemek lazim cogu erkegnde karakternde var aldatmak saf olmaktan daha iyidir temkinli hazirlikli olmak

Biz kızlzr olarak hep çekici ve yakışıklı erkeklerin peşinde koşarız ama adamlar aldatınca üzülürüz.
Çok basit.
Çirkinse adam aldatamaz istese bile : )
Hem yakışıklı olsun, hem çekici olsun ve aldatmasın diyorsan, gerçekten çok zor.
Bir erkeği aldatmaya iten en büyük neden gördüğü ilgidir, o ilgiyide biz gösteriyoruz.

benim yazdıklarım daha çok evlilik için geçerlidir. Sevgili olanlara degildir.

Aslinda aldatmanın tarafı yoktur. Erkek aldatmışsa kiminle aldattı? Bir erkekle mi? Başka bir hemcinsimizle....

Bana göre erkek evliyse ve en azından cinsel anlamda mutluysa aldatmaz. Onu başka kadınlara iten onu cinsel anlamda doyuramayan eşidir.

Nasıl bir düşünce yapınız var sizin, acıdım gerçekten. kadını erkeği bırakın kardeşim önce insan olun! ayrım yapıyorsunuz ,bir de kadınların aşağılanmasını destekliyorsunuz kadın olarak !
,siz o zaman neyi savunuyorsunuz,gidin evinizde oturun e.ik e.ik .

Biz kızlzr olarak hep çekici ve yakışıklı erkeklerin peşinde koşarız ama adamlar aldatınca üzülürüz.
Çok basit.
Çirkinse adam aldatamaz istese bile : )
Hem yakışıklı olsun, hem çekici olsun ve aldatmasın diyorsan, gerçekten çok zor.
Bir erkeği aldatmaya iten en büyük neden gördüğü ilgidir, o ilgiyide biz gösteriyoruz.
Kaya çilingiroğlu yakışıklı mıydı ??? o kadar çok örnek var ki güzellikle alakası yok,böyle bir kriter yok,işi matematiğe dökmeyelim sonsuz bilinmeyenli denklemi çözemeyiz.

Kaya çilingiroğlu yakışıklı mıydı ??? o kadar çok örnek var ki güzellikle alakası yok,böyle bir kriter yok,işi matematiğe dökmeyelim sonsuz bilinmeyenli denklemi çözemeyiz.

Kaya tip olarak fena değil, artı olarak ünlü bir aileden geliyor ve zengin. Bu onu çekici kılıyor.
Ama sanayide marangoz olsaydı aldatamazdı karısını.

Yaşadığım aldatilma travmasindan çıkamıyorum. Karşıma birileri çıkıyor ana hepsine bu beni aldatır diye bakıyorum.

Bundan sonra karşılaştığım insanların sadik biri olup olmadığını nasıl anlarım. Bilgisi tecrübesi olanlar. . Lütfen yardım edin.
bence ilişkinde mutlu olmaya bak.aldatsa ne olcakkki.bence insan doğası gereği tek eşli olamaz.kadınlar budurumu kolay bastırıyor ve bazı erkekler bir yere kadar.çok takılma bence

Kaya tip olarak fena değil, artı olarak ünlü bir aileden geliyor ve zengin. Bu onu çekici kılıyor.

Her satıcının bi alıcısı vardır, kadın olsun erkek olsun, istedikten sonra elbet kendi gibi birilerini bulur, bu işlerin çirkini- fakiri yok. Hele şu zamanda hiç yok.

Anlamak mümkün değil, sadık alırsın gözü dışarı kayar, çapkın alırsın bir bakmışsın kuzu gibi olmuş...

Ne namaz kılması ne dindar olmasından anlaşılmaz. Bu işlerde biraz risk almak lazım önce. Yolculuk yapmak, birlikte bir iş yapmak(yemek, temizlik, badana gibi), ailesi hakkında konuşturmak biraz fikir verebilir. Son olarak, gerekli gereksiz yemin ediyorsa kaç, kurtul.

Konularınıza baktım da... Hımmm.
Nickiniz çok manidar.

Back
X