- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
- 168
Hiçbir zaman tam emin olamazsın. Karşındaki de senden %100 emin olamaz. Ama benim sana tavsiyem sevgililiğin başında adamı serbest bırak, hiçbir haltına karışma ve gözlemle. Kıçı başı ayrı mı oynuyor, yoksa sen serbest bıraktığın halde efendi gibi mi duruyor bunu tahlil et. Baktın adam efendi devam et, yok değil totosuna tekmeyi bas.Yaşadığım aldatilma travmasindan çıkamıyorum. Karşıma birileri çıkıyor ana hepsine bu beni aldatır diye bakıyorum.
Bundan sonra karşılaştığım insanların sadik biri olup olmadığını nasıl anlarım. Bilgisi tecrübesi olanlar. . Lütfen yardım edin.
bir yere kadar katılabilirdim bu ifadeye evet bizim kadınlarımızda cinsellik biraz da görev, erkek istiyorsa yapılacak bir şey oysa ki hesap öyle değil.Bana göre erkek evliyse ve en azından cinsel anlamda mutluysa aldatmaz. Onu başka kadınlara iten onu cinsel anlamda doyuramayan eşidir.
Sizi aldatan kişinin hiç mi sinyal veren özelliği yoktu? Çünkü yaşadığınız kötü örnek sizi diğerlerinden bir adım öne çıkarır bilgi ve tecrübe yönünden.
Hiçbir sinyal vermedi. Çok güvenilir, temiz yüzlü, dindar biriydi. Ahh ah... sanki ateslerde yandım cayır cayır o günlerde. Hala etkisindeyim
Temiz yüzü ve dindarlığı geçelim bunlar kriter değil, güvenilir olduğuna nasıl inandınız?
Tek bir erkek öyle yaptı diye bütün erkeklerden soğumak ne derece doğru? Bence aramaya devam et sen. Ömür boyu rahibe hayatı yaşanır mı kız? Sıkılır insan.Yok galiba oyle bi erkek.
Benim umidim yok bu konuda.
Diyorumki bi kez agzim yandi.
Simdiki hayatim okul, snra nasip olursa guzel bi is ve ailem olsun.
Ailemden kastim annemin dizinin dibinde oturmak.
Oh mis.
Hayalim budur.
Erkekler yer almiyor bu hayalde.
Ne mutlu bana.
ama şu ana kadar karakteriyle ilgili hiçbir şey söylemediniz? yalan söyler miydi, dostlarına sadık mıydı, arkadaş çevresi nasıldı, ailesiyle arası nasıldı, kadınlar hakkındaki fikirleri nelerdi, borcuna sadık mıydı, size nasıl davranırdı, kaba mıydı, cinsiyet ayrımı yapar mıydı? bunlardan bahsediyoruz.Ne bileyim oturusu kalkisi, konuşması vb. Ama yakisikliydi çok bu yüzden hep korkmustum
ama şu ana kadar karakteriyle ilgili hiçbir şey söylemediniz? yalan söyler miydi, dostlarına sadık mıydı, arkadaş çevresi nasıldı, ailesiyle arası nasıldı, kadınlar hakkındaki fikirleri nelerdi, borcuna sadık mıydı, size nasıl davranırdı, kaba mıydı, cinsiyet ayrımı yapar mıydı? bunlardan bahsediyoruz.
Ne bileyim oturusu kalkisi, konuşması vb. Ama yakisikliydi çok bu yüzden hep korkmustum
aslında hafiften sinyalini vermiş ama siz sevdiğiniz için sanırım görmek istememişsiniz. geçmiş olsun bundan sonra hatalarınızdan ders alıp, karşınızdaki insanı daha ince eleyip sık dokursunuzEvet iki kez yalanini yakalamistim. Çok arkadaşı yoktu görüştüğü evden işe işten eveydi çoğunlukla. Ailesini ve akrabalarını çok cekistirirdi. Bana şöyle yaparlar böyle yaparlar diye. Ben de uzulurdum haline acirdim, daha bi severdim. Kaba değil, kibardi
Tek bir erkek öyle yaptı diye bütün erkeklerden soğumak ne derece doğru? Bence aramaya devam et sen. Ömür boyu rahibe hayatı yaşanır mı kız? Sıkılır insan.
Eyvallah bacım.Ben hayatimdan memnunum boyle ya.
89 sene sonrasina dusunebilirim bak kapiyi aralik birakiyorum senin hatrin icin, hadi yine iyisin.
20 yasindayim su an. 20 +89 = 119 yasina basinca evlenicem soz.
Sende davetlisin kuzm gelmeyi unutma :)
5 vakit namaz kılan ve tüm dini vecibelerini umreye dahil gidip gelen eski erkek arkadasım bıle beni aldattı Bence Allahtan korksun ama namaz kılmak oruç tutmak bunlar gösterge değil bunu gördüm içi titresin Allah korkusundan bunu ancak tanıyarak zman içinde anlıyor insanDindar olsun. Zinadan kaçınma düşüncesi olsun.5 vakit Namaz kılsın.
Bak konu sahibi bu mesaj sana hayat dersi olsun, işte yukarda ki mesajda yazan saçma şeyleri destur edinen kadinlar oldukça ve ogullarini da bu felsefeyle yetistirdikce erkekler her daim aldatmaya devam edecek.Bana göre erkek evliyse ve en azından cinsel anlamda mutluysa aldatmaz. Onu başka kadınlara iten onu cinsel anlamda doyuramayan eşidir.
5 vakit namaz kılan ve tüm dini vecibelerini umreye dahil gidip gelen eski erkek arkadasım bıle beni aldattı Bence Allahtan korksun ama namaz kılmak oruç tutmak bunlar gösterge değil bunu gördüm içi titresin Allah korkusundan bunu ancak tanıyarak zman içinde anlıyor insan
Kardeşim hem allah din iman demişsin mesajlarında hem kadın doyuramıyorsa adam aldatır, iten kadındır demişsin.Cinsel anlamda arayış icinde olup aldatan erkegi kastediyorum. Genelleme yapmıyorum. Uymayanda varfır elbette bu profile...
sevgili olan ileride eş olmuyor mu? yani bizim ilişkimizde durum böyledi ..Adam o şekildeyse evli veya sevgili olması çok durumu değiştirir diye düşünmüyorum yeter ki yapmak istesin ...benim yazdıklarım daha çok evlilik için geçerlidir. Sevgili olanlara degildir.
Aslinda aldatmanın tarafı yoktur. Erkek aldatmışsa kiminle aldattı? Bir erkekle mi? Başka bir hemcinsimizle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?