- 26 Şubat 2015
- 3.493
- 2.954
- 133
Eski erkek arkadaşımın yakın arkadaşı ile (kendisi erkek) bir ara bizim ilişkimiz hakkında sürekli konuşuyorduk . Neyse biz ayrıldık bu sefer onun bir ilişkisi başladı . Bu arada istemsiz ve nasıl olduğunu anlayamadigim şekilde bu kişiye yakınlık hissetmeye başladım . Halbuki sadece Instagram'dan ve eski erkek arkadaşımın onu sürekli anlatmasiyla tanıyorum . Yüz yüze gorusmuslugumuz bile yok. Neyse bir ilişkisi başladı ve bu sefer onun ilişkisi kötüye gidince sürekli bana anlatmaya başladı onu. Evlenip bosandigini ama çocuğu için kocasıyla birlikte yaşamaya devam ettiklerini ve bu yüzden onu cok kıskandigini bana anlatıyordu. Evlenip onun yanına geleceğine söz vermiş ama şimdi yan ciziyormus. Bir de bunu rahatsız eden bir adam varmış kız bunu da anlatmış bizimkine . Hâlâ rahatsız ediyormuş ekran resmi göndermiş. Tabi bizimki boş durur mu o da anlatmış eski ilişkilerini . Neyse ben artık dayanamadım çünkü adama ilgi duyuyorum gece gündüz düşünmeye başladım. Çünkü bir ara bana da yeşil ışık yaktı bu. Çünkü bu aşık olduğu kadınla olmayacağını düşünüyor ama bir yandan bırakamıyor da . Gerçekten şunu anladım ki bir erkek kıskanınca bir kadına daha çok bağlanıyormuş. Siz de hak veriyor musunuz?