• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkege ilgimi belli etsem hata mi yaparim?

Eğer aranızda iyi bir enerji ve diyalog varsa çekinme söyle derdim. Ama şöyle birşey yapabilirsin. Bir cafede buluşmayı teklif edebilirsin. Normal muhabbet edersin. Olayın akışına göre davranırsın.

Mesaj atip hal hatır sorsam mi diye düşünüyorum ama yukarıdaki üyelerin yazmış olduklarına da hak veriyorum.

Mesaj atip hal hatır sorsam mi diye düşünüyorum ama yukarıdaki üyelerin yazmış olduklarına da hak veriyorum.
Ya senin tecrübe etmen gerek bu konularda. Olumluysa iyi,olumsuz ise bir tecrübe olmuş olur. Mesaj at hal hatır sor,konuş. Zaten görürsün böyle gönülsüz gönülsüz atılmış mesajları. Çok gönüllü ise iyi bi muhabbet varsa çağır cafeye buluşun bence.

Ya senin tecrübe etmen gerek bu konularda. Olumluysa iyi,olumsuz ise bir tecrübe olmuş olur. Mesaj at hal hatır sor,konuş. Zaten görürsün böyle gönülsüz gönülsüz atılmış mesajları. Çok gönüllü ise iyi bi muhabbet varsa çağır cafeye buluşun bence.

Peki bir deneyeceğim şansımı :)

Sevgilisi olunca takipten çıkmışsınız aptal değilse anlamıştır ilginizi Arkadaşınızın da dediği gibi yoklukta olduğu için yoklamış. Yüksek lisans yapıyorum diyorsunuz belli bi yaşta belli bir eğitim seviyesinde olduğunuzu düşünüyorum ilişkilere bu kadar saf ve çocukca bakmayın lütfen. İnanın bana komik duruma düşersiniz ilgilenmiyo benle deyip silmek sorulunca yanlışlıkla oldu demek çok komik çünkü

Sevgilisi olunca takipten çıkmışsınız aptal değilse anlamıştır ilginizi Arkadaşınızın da dediği gibi yoklukta olduğu için yoklamış. Yüksek lisans yapıyorum diyorsunuz belli bi yaşta belli bir eğitim seviyesinde olduğunuzu düşünüyorum ilişkilere bu kadar saf ve çocukca bakmayın lütfen. İnanın bana komik duruma düşersiniz ilgilenmiyo benle deyip silmek sorulunca yanlışlıkla oldu demek çok komik çünkü

Sevgilisinden ayrıldıktan baya bi sonra çıkardım

Başkasıyla çıktı ayrıldı
Nette başka kızlar dolup taşıyor
Eee ders notları konusunda yardımcı olan sizsiniz irtibatta kalmak ister
Belki de ilerde normal ark olarak görecektir illa sevgili değil ki ..

Başkasıyla çıktı ayrıldı
Nette başka kızlar dolup taşıyor
Eee ders notları konusunda yardımcı olan sizsiniz irtibatta kalmak ister
Belki de ilerde normal ark olarak görecektir illa sevgili değil ki ..

Zaten hiçbir yerde şansım dönmedi bunda da donmemesi normal 🙁

Adama güvenmiyorum diyorsun sonra "ilgimi belli etsem mi" diye yaziyorsun. Güvenmedigin insan ile cidden iliski yasamak istermisin?

Adam senden hoslanmiyor bu arada. Sadece ilgi manyagi. Biri onu takipten çikarmasini yediremedi kendine. Sanirim artik hoslandigin bu çocukta degil, beyininde bu cocugun üzerine kurguladigin birine asiksin.

Yerinde olsam bu hoslanmayi birakip, baska erkeklere bakardim.

Ben kullanmadım ayrıntısı hakkında bilgim yok. Ama birisi takipten çıkınca bildirim gönderen uygulamalar var. Yani 5 dk sonra çıkması sizi kontrol ettiğinden değil de uygulamayı kullandığından diye düşünüyorum. Bence uzak durun. Sizden hoşlansa en basiti kontrol ediyormuş gibi gözükmemek adına hemen takipten çıkmaz. Hatta hiç çıkmaz. Pek güven de vermiyor.

Arkadaşlar siz hakliymissiniz. Hakkında hiç iyi şeyler duymadım. Arkadaşıma bizim fakültede niye güzel kız yok demiş ve onun yanında sisman bir kızla niye bunu giydi diye alay etmiş. Kendisi sürekli kafelerde canlı yayın açıyor. Bir de benden odev not atmami istiyor. Son konusmamiz söyle:
Ben: Site acmak istiyorum
O: Anliyorsan ac
Ben: Kendimi yazılım konusunda geliştirmek istiyorum
O: Ee bi isin yok geliştir
Ben böyle küstah birini görmedim hayatımda. Tamamen sildim attım onu.

Merhaba arkadaşlar ben yüksek lisans öğrencisiyim ve sınıfımdan birinden hoslaniyorum. Bir gün sınıf grubuna yardıma ihtiyacım var yazdı ben de mesaj attım. Ona yardımcı olup memleketini vs sordum. O da Allah razı olsun senden başka kimse yardım etmiyor herkes bencil yazdı. Yardımcı olduktan sonra hiç mesaj falan atmadı. Numaramı da kaydetmedi. Birkaç gün sonra bir de baktım ki sevgili yapmış. Tabi cok kısa sürdü ilişkileri 1 2 hafta sonra ayrıldılar. Ben de beni onemsemedigi icin onu instagramda takipten çıkarıp numarasini vs sildim. 5 dk sonra o da beni takipten çıkardı.
Aradan günler geçti. Dün sabah telefonu elime alıp bir de baktım ki o mesaj atmis. İyi akşamlar beni takipten cikarmissin yanlış bir şey mi dedim yazmis. Ben de yok hayır yazdim. Benim icin farketmez yazdi. Yanlışlıkla olmuş kusura bakma yazdım. O da sorun yok yazdı. Hemen takipten çıkıp günler sonra bunu sorması beni şaşırttı açıkçası. Arkadaşim da boşlukta olduğu için yazıyor dedi. Ona pek güvenmiyorum çünkü instagramda bir sürü tanımadığı kızlarla takiplesiyor. Sevgilisi varken bile. Tabi bana hayatım dışarıdan göründüğü gibi değil dedi.
Sizce ne yapmalıyım? Kafam çok karışık. Ona ilgimi belli etsem yanlış mı yapmış olurum?
Bir erkek ilgi duyarsa ve karşısından ilgi kırıntısı görse dahi yakınlaşmaya çalışır. Sevgili yapıp, sonra ayrılıp takipten çıkmana hemen cevap veren bir adamın günler sonrasında habersizmiş gibi yazmasının senin açından pek parlak bir durum olduğunu söyleyemeyiz.

Bazı erkeklerde bu durum var. Yani sevgilisi olsa dahi başkalarından ilgi görmek, flört duygusu hoşuna gider ve bunları yedekler. Sonrasında uygunluk ve kendi ilgisine göre adaylar arasında uygun gördüğüne yönelir.

Arkadaşlar siz hakliymissiniz. Hakkında hiç iyi şeyler duymadım. Arkadaşıma bizim fakültede niye güzel kız yok demiş ve onun yanında sisman bir kızla niye bunu giydi diye alay etmiş. Kendisi sürekli kafelerde canlı yayın açıyor. Bir de benden odev not atmami istiyor. Son konusmamiz söyle:
Ben: Site acmak istiyorum
O: Anliyorsan ac
Ben: Kendimi yazılım konusunda geliştirmek istiyorum
O: Ee bi isin yok geliştir
Ben böyle küstah birini görmedim hayatımda. Tamamen sildim attım onu.

Diğer konularınıza binaen yazıyorum,sürekli güzellik peşinde olursanız böyle karakteri zayıf insanları bulur üzülürsünüz.Bakış açınızı değiştirip karaktere mi yönelseniz?

Diğer konularınıza binaen yazıyorum,sürekli güzellik peşinde olursanız böyle karakteri zayıf insanları bulur üzülürsünüz.Bakış açınızı değiştirip karaktere mi yönelseniz?

3 yıl önceki sevgilim çok yakışıklı değildi. Ama beni aldattı. Arkadaşlarım onun çirkin olduğunu söylerdi. Benim gözümde yakisikliydi. Siz benim demek istediğimi anlamadiniz. Ben diyorum ki çok yakışıklı olmasından ziyade ben begenmeliyim. Ayrıca karakterle tipin zerre alakası yok. Kaldı ki bu şahıs da ahım şahım biri değil. Sadece popüler. Ben onu sevdiğim için benim gözümde yakisikliydi. Şimdi hiç beğenmiyorum.

erkeklerin kafası basit çalışır, adamı gidip takipten instadan çıkarırsan kıza ters birşey mi yaptım neden çıkardı ki der... Kendinde hata bulmazsa herhalde sevgili yaptı o yüzden kapattı der geçer gider. Ben sizin bu yaptığınızın mantığını anlamadım, onu çıkararak kapıları siz kapatmış olmadınız mı ?

Insta kullanmıyorum fakat durup dururken takipten çıkıp sorunca da "Yanlışlıkla oldu." demenizle sanki ilginizi bir parça belli etmişsiniz. Kendisi de fark etmiş olacak ki "Fark etmez." gibi saçma bir cevapla kendini coolboy20 ilan etmiş :sinirli:

Merhaba arkadaşlar ben yüksek lisans öğrencisiyim ve sınıfımdan birinden hoslaniyorum. Bir gün sınıf grubuna yardıma ihtiyacım var yazdı ben de mesaj attım. Ona yardımcı olup memleketini vs sordum. O da Allah razı olsun senden başka kimse yardım etmiyor herkes bencil yazdı. Yardımcı olduktan sonra hiç mesaj falan atmadı. Numaramı da kaydetmedi. Birkaç gün sonra bir de baktım ki sevgili yapmış. Tabi cok kısa sürdü ilişkileri 1 2 hafta sonra ayrıldılar. Ben de beni onemsemedigi icin onu instagramda takipten çıkarıp numarasini vs sildim. 5 dk sonra o da beni takipten çıkardı.
Aradan günler geçti. Dün sabah telefonu elime alıp bir de baktım ki o mesaj atmis. İyi akşamlar beni takipten cikarmissin yanlış bir şey mi dedim yazmis. Ben de yok hayır yazdim. Benim icin farketmez yazdi. Yanlışlıkla olmuş kusura bakma yazdım. O da sorun yok yazdı. Hemen takipten çıkıp günler sonra bunu sorması beni şaşırttı açıkçası. Arkadaşim da boşlukta olduğu için yazıyor dedi. Ona pek güvenmiyorum çünkü instagramda bir sürü tanımadığı kızlarla takiplesiyor. Sevgilisi varken bile. Tabi bana hayatım dışarıdan göründüğü gibi değil dedi.
Sizce ne yapmalıyım? Kafam çok karışık. Ona ilgimi belli etsem yanlış mı yapmış olurum?
"Yetişkin" gibi düşündüğünü anlasam ilgini belli et kendi kendine gelin güvey olmazsın derdim. Ama bu durumda bence söyleme. Egosunu yukseltmekten başka bir işe yaramaz. Arkadaşının dediği gibi yem arıyor ve kurcalamak istemiş.

Back
X