- 12 Haziran 2020
- 571
- 193
- 18
- 30
- Konu Sahibi Bankacihanim07
Merhaba arkadaşlar ben yüksek lisans öğrencisiyim ve sınıfımdan birinden hoslaniyorum. Bir gün sınıf grubuna yardıma ihtiyacım var yazdı ben de mesaj attım. Ona yardımcı olup memleketini vs sordum. O da Allah razı olsun senden başka kimse yardım etmiyor herkes bencil yazdı. Yardımcı olduktan sonra hiç mesaj falan atmadı. Numaramı da kaydetmedi. Birkaç gün sonra bir de baktım ki sevgili yapmış. Tabi cok kısa sürdü ilişkileri 1 2 hafta sonra ayrıldılar. Ben de beni onemsemedigi icin onu instagramda takipten çıkarıp numarasini vs sildim. 5 dk sonra o da beni takipten çıkardı.
Aradan günler geçti. Dün sabah telefonu elime alıp bir de baktım ki o mesaj atmis. İyi akşamlar beni takipten cikarmissin yanlış bir şey mi dedim yazmis. Ben de yok hayır yazdim. Benim icin farketmez yazdi. Yanlışlıkla olmuş kusura bakma yazdım. O da sorun yok yazdı. Hemen takipten çıkıp günler sonra bunu sorması beni şaşırttı açıkçası. Arkadaşim da boşlukta olduğu için yazıyor dedi. Ona pek güvenmiyorum çünkü instagramda bir sürü tanımadığı kızlarla takiplesiyor. Sevgilisi varken bile. Tabi bana hayatım dışarıdan göründüğü gibi değil dedi.
Sizce ne yapmalıyım? Kafam çok karışık. Ona ilgimi belli etsem yanlış mı yapmış olurum?
Aradan günler geçti. Dün sabah telefonu elime alıp bir de baktım ki o mesaj atmis. İyi akşamlar beni takipten cikarmissin yanlış bir şey mi dedim yazmis. Ben de yok hayır yazdim. Benim icin farketmez yazdi. Yanlışlıkla olmuş kusura bakma yazdım. O da sorun yok yazdı. Hemen takipten çıkıp günler sonra bunu sorması beni şaşırttı açıkçası. Arkadaşim da boşlukta olduğu için yazıyor dedi. Ona pek güvenmiyorum çünkü instagramda bir sürü tanımadığı kızlarla takiplesiyor. Sevgilisi varken bile. Tabi bana hayatım dışarıdan göründüğü gibi değil dedi.
Sizce ne yapmalıyım? Kafam çok karışık. Ona ilgimi belli etsem yanlış mı yapmış olurum?