• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir erkege ilgimi belli etsem hata mi yaparim?

Bankacihanim07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2020
571
193
18
30
Merhaba arkadaşlar ben yüksek lisans öğrencisiyim ve sınıfımdan birinden hoslaniyorum. Bir gün sınıf grubuna yardıma ihtiyacım var yazdı ben de mesaj attım. Ona yardımcı olup memleketini vs sordum. O da Allah razı olsun senden başka kimse yardım etmiyor herkes bencil yazdı. Yardımcı olduktan sonra hiç mesaj falan atmadı. Numaramı da kaydetmedi. Birkaç gün sonra bir de baktım ki sevgili yapmış. Tabi cok kısa sürdü ilişkileri 1 2 hafta sonra ayrıldılar. Ben de beni onemsemedigi icin onu instagramda takipten çıkarıp numarasini vs sildim. 5 dk sonra o da beni takipten çıkardı.
Aradan günler geçti. Dün sabah telefonu elime alıp bir de baktım ki o mesaj atmis. İyi akşamlar beni takipten cikarmissin yanlış bir şey mi dedim yazmis. Ben de yok hayır yazdim. Benim icin farketmez yazdi. Yanlışlıkla olmuş kusura bakma yazdım. O da sorun yok yazdı. Hemen takipten çıkıp günler sonra bunu sorması beni şaşırttı açıkçası. Arkadaşim da boşlukta olduğu için yazıyor dedi. Ona pek güvenmiyorum çünkü instagramda bir sürü tanımadığı kızlarla takiplesiyor. Sevgilisi varken bile. Tabi bana hayatım dışarıdan göründüğü gibi değil dedi.
Sizce ne yapmalıyım? Kafam çok karışık. Ona ilgimi belli etsem yanlış mı yapmış olurum?

Cocuk musunuz ya instadan cıkarmak falan. İlginizi belli etmekte yanlış bir şey yok ama agzinin icine düşmeyin. Kaçak oynayın biraz. Hoslaniyor mu hoşlanmıyor mu diye arafta kalsin. Bu kadarcik muhabbetten kesin bana aşık diyecek kadar ergenusumsu değildir

Nasıl olacak ki o?

Merhaba arkadaşlar ben yüksek lisans öğrencisiyim ve sınıfımdan birinden hoslaniyorum. Bir gün sınıf grubuna yardıma ihtiyacım var yazdı ben de mesaj attım. Ona yardımcı olup memleketini vs sordum. O da Allah razı olsun senden başka kimse yardım etmiyor herkes bencil yazdı. Yardımcı olduktan sonra hiç mesaj falan atmadı. Numaramı da kaydetmedi. Birkaç gün sonra bir de baktım ki sevgili yapmış. Tabi cok kısa sürdü ilişkileri 1 2 hafta sonra ayrıldılar. Ben de beni onemsemedigi icin onu instagramda takipten çıkarıp numarasini vs sildim. 5 dk sonra o da beni takipten çıkardı.
Aradan günler geçti. Dün sabah telefonu elime alıp bir de baktım ki o mesaj atmis. İyi akşamlar beni takipten cikarmissin yanlış bir şey mi dedim yazmis. Ben de yok hayır yazdim. Benim icin farketmez yazdi. Yanlışlıkla olmuş kusura bakma yazdım. O da sorun yok yazdı. Hemen takipten çıkıp günler sonra bunu sorması beni şaşırttı açıkçası. Arkadaşim da boşlukta olduğu için yazıyor dedi. Ona pek güvenmiyorum çünkü instagramda bir sürü tanımadığı kızlarla takiplesiyor. Sevgilisi varken bile. Tabi bana hayatım dışarıdan göründüğü gibi değil dedi.
Sizce ne yapmalıyım? Kafam çok karışık. Ona ilgimi belli etsem yanlış mı yapmış olurum?

Pek seninle ilgileniyormuş gibi durmuyor şu an için. Ama eğer reddedilmek seni çok üzmeyecekse sen ilgini belli edebilirsin.

Takipten çıkıp sonra karşı tarafta çıkınca böyle bir yerleri kabaran, egoist, bir halta yaramayan tipleri iyi bilirim asla yüz verme... Takılsın kendi dünyasında

Nasıl olacak ki o?
Sınıfta yanına oturun muhabbet edin. Ama her zaman her zaman da bunu yapmayın. Bir gün oturun bir gün oturmayın mesela. Konusmuyorsa ilgilenmiyordur zorlamayın. Muhabbeti açın ama cok ilgilenmeyin. Bu kadarcik mesajlasmadan hoslaniyor denmez. Aklina kendinizi sokmanız lazım genelde insanlar ilk bakista ben bundan hoşlanayim demez bir şeyler gelisir o zaman acaba olur mu ki bi şansımı deneyeyim der.

Ben ilgimi sevgimi belli etmekten asla çekinmem, tanıştığım gün bile olsa:) ve hiç pişman olacak bir şey yaşamadım.
Ama konudaki adam ilgi göstermeye değer birisi değil, tırt olduğu te buradan belli
Yengeçcim neden öyle diyorsun bir sey konusmamislar ki aralarinda bir sey gelismemis. Bizim kizimiz takipten cikarinca merak etmis sebebini. Bazen erkekleri cok sert yargiliyoruz

İlk ben çıkardım ama
Değişen bişey yok sonuçta sizinle ilgilenmemiş başta ve kendi hayatına, sevgilisine devam etmiş taa ki sen onu çıkarınca ya dek o zaman hemen farkedip sana hayırdır demek yerine ergen gibi o da çıkarmış... Böyle tipler için instagramda ekli olan bir "kız skoru" ndan başka bişey olunmuyor maalesef... Ayrıca instada birinin onu takipten çıkardığını 5 dk da farkeden birinden pek bir hayır gelmez tipik sosyal medya kuşu

Değişen bişey yok sonuçta sizinle ilgilenmemiş başta ve kendi hayatına, sevgilisine devam etmiş taa ki sen onu çıkarınca ya dek o zaman hemen farkedip sana hayırdır demek yerine ergen gibi o da çıkarmış... Böyle tipler için instagramda ekli olan bir "kız skoru" ndan başka bişey olunmuyor maalesef... Ayrıca instada birinin onu takipten çıkardığını 5 dk da farkeden birinden pek bir hayır gelmez tipik sosyal medya kuşu

Sevgilisinden ayrıldıktan sonra oldu bu takipten çıkma meselesi

Back
X