- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #1.881
Hadi ya
Hiç geçmiyo yani bu korku ?
Ben bi kere yeni evliyken yaptım
Ama netten baktım kaç dk. diye çok mu yazmışlar ne
Ben o süreye göre yaptım mercimeğin dibi tuttu
Alışık değilim ve kapağı da oldukça ağır diye açana kadar da ne şekillere girdim , Allah'tan kimse yoktu
Eşim de düdüklüyü boşver ya onda bende ayarlayamıyorum normal tencere de görüyoruz bari dedi
Öyle kaldı düdüklücüğümüz
Schafer ve tefal klipsli olanlar çok güzel.. hiç korkulacak gibi… anne maceralarından bizde bir korku var da teknoloji harika bir şey.
Hem pişirme süreleri de çok kısa klasik düdüklüye göre.
işte gidemiyorsa varmış bir çıkarı.yani aynı hesap işine öyle gelmiş.
çıksaymış kiraya ya da bir gecede gecekondu yapıverseymiş.yeter ki huzurum olsun deseymiş.işte işte bunlar zor şeyler.belki şimdiki bu suskubluk kendi kendine yaptığı bu türden bir iç hesaplaşmasındandır.
işte gidemiyorsa varmış bir çıkarı.yani aynı hesap işine öyle gelmiş.
çıksaymış kiraya ya da bir gecede gecekondu yapıverseymiş.yeter ki huzurum olsun deseymiş.işte işte bunlar zor şeyler.belki şimdiki bu suskubluk kendi kendine yaptığı bu türden bir iç hesaplaşmasındandır.
Annen iyi korkutmuş seni :))))
annemde korkardı sonra bende korkardım ama rahatlığını görünce seviyorum artık, havasını güzel çıkarınca bişi olmuyo kolaylık bence , hatta ben 10 dk havası çıksın diye bekletiyorum sonra içim rahat etmiyo çeşmenin altına tutuyorum iyice kıyıda köşede kalanlarda çıksın diye düğmeye basıyosun açılıyo zaten çok severim düdüklümü
Hadi ya
Hiç geçmiyo yani bu korku ?
Ben bi kere yeni evliyken yaptım
Ama netten baktım kaç dk. diye çok mu yazmışlar ne
Ben o süreye göre yaptım mercimeğin dibi tuttu
Alışık değilim ve kapağı da oldukça ağır diye açana kadar da ne şekillere girdim , Allah'tan kimse yoktu
Eşim de düdüklüyü boşver ya onda bende ayarlayamıyorum normal tencere de görüyoruz bari dedi
Öyle kaldı düdüklücüğümüz
kızlar taşınmışsınız hiç haber vermıyorsunuz
Hiç kullanmadım inan şimdiye kadar da ihtiyaç duymadım, herkes alışmadığın için ihtiyaç duymamışsındır diyor ama bilemiyorum.
Abla diyerek başlayayım da.. yaş kaçtı ya. Bir kere daha sormuştum da kaynadı ya da ben okumadım..kaçırdım bir şekilde
kızlar taşınmışsınız hiç haber vermıyorsunuz
Badana yapıyorduk, iş bitince çaya çağıracaktık seni
Bu yeni çıkanlar farklı
İçine koyduğun herneyse, et kurubaklagil, ayarlıyorsun
Dakika ayarı da var,
Bitince ötüyor :)
Sonra buharı atıyor, 5 dk
Basınç bitmeden zaten açamıyorsun.
Mümkün değil yakmak, patlatmak
Ben yakıp patlatmadıysam :)
mercimeğin dibi neden tutuyor bir türlü anlamadım.düdüklüyle ilgili değil.bir o tutuyor.ben artık dibinin tutmasına razıyım yeter ki yanmasın diyorum
neyse ben erken geldim bana ayarlayın bi fırça
İnsan bi ö.m atar dimi ama
Profilime girmesem göreceğim yok :2:
mercimeğin dibi neden tutuyor bir türlü anlamadım.düdüklüyle ilgili değil.bir o tutuyor.ben artık dibinin tutmasına razıyım yeter ki yanmasın diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?