- 13 Aralık 2011
- 1.332
- 231
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #1.841
Özelcilerden bir ben mi varım? Bayrağı 1 saatliğine alabilirim 18:00’e kadar buradayım…
ben kamudayım memurum ama 1 saat mecbur mesaim var buralardayım:13:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özelcilerden bir ben mi varım? Bayrağı 1 saatliğine alabilirim 18:00’e kadar buradayım…
Hoş geldiniz
Benim de kayınpedeirm çok efendi sessiz sakin
Eşim babası için fazla sessiz der
Bende adama fırsat kalmamış ki derim
Valla var ya bir gün de ben anlatacağım inciğini cıncığını benimkilerin de durduk yere sinirimi bozmayım diyorum ama bir gün kesin döküleceğim.. hiç anlatmadım daha.. hiçbir yerdee..
Yalnız değilsin, bende varım
Hoş geldiniz
Benim de kayınpedeirm çok efendi sessiz sakin
Eşim babası için fazla sessiz der
Bende adama fırsat kalmamış ki derim
Valla var ya bir gün de ben anlatacağım inciğini cıncığını benimkilerin de durduk yere sinirimi bozmayım diyorum ama bir gün kesin döküleceğim.. hiç anlatmadım daha.. hiçbir yerdee..
mesai bitiyooo
20 dk sonra ben kaçar, hepinizi gıdınızdan öptüm sevdim mıncırdım yok ben duymadım görmedim ne zaman gitti demeyin son 20 dakikam
çıkar ayak aklıma bişey geldi düdüklü tencere alıcam kimileri fissler diyo kimileri tefal ne alsam yahu, bunu yarınmı sorsaydım acaba
elmayra sen de kedini anlat..o nasıl güzelliktir yaa..çok dadlu
çıkar ayak aklıma bişey geldi düdüklü tencere alıcam kimileri fissler diyo kimileri tefal ne alsam yahu, bunu yarınmı sorsaydım acaba
ayyy ben böyle sessiz sakin adamlara gıcık oluyorum.ilgisizliklerinden ve işlerine böyle geldiğinden böyle davranıyorlar diyorum.her şeyle kadın ilgilensin onların kılı kıpırdamasın, eeee evlilik 2 kişlilik değil mi? bütün kararlar ortak değil mi?
"aman beni ilgilendirmez bana dokunmayın da ne yaparsanız yapın " diyen bir adamın sevgisinden şüphe duyarım ben
ayyy ben böyle sessiz sakin adamlara gıcık oluyorum.ilgisizliklerinden ve işlerine böyle geldiğinden böyle davranıyorlar diyorum.her şeyle kadın ilgilensin onların kılı kıpırdamasın, eeee evlilik 2 kişlilik değil mi? bütün kararlar ortak değil mi?
"aman beni ilgilendirmez bana dokunmayın da ne yaparsanız yapın " diyen bir adamın sevgisinden şüphe duyarım ben
benim kp hanım gak demeden guk diyen cinsten hanım köylü bide çok konuşur, onu dinlemezsen omzundan dürtükler durur, bağıra bağıra konuşur, benimle bile lanlı lunlu konuşuyo arada tam işlenmemiş iç anadolu insanı
Bayramınız kazasız belasız bitti mi canım?
Bu arada iyi akşamlar.
Sizin yine cıkışınız belli ben bugün buralıyım, bi de devletciyim
Eki Görüntüle 662206
bundan var bende valla çok korkarak başladım kullanmaya ama çok memnunum 3 ayarı var sebze ,tavuk ve et için gayet rahat tavsiye ederim korkmazın
Oyyyy elmayrasına da hic kıyamazmışşşşşşş :) Anlatıcam ben de kedi annesiyim
Ben düdüklüden korkuyorum