- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #1.861
Sende herşeye gıcık oluyosun sanki Sebatiye abla
Yani senin gördükleirn öyledir belki ama
Kayınpederim, kayınvalidemin kardeşi ve annesinin olduğu bina da
Ve kayınvalidemin annesi meşhurdur, hiç susmaz ve herşeye karışır
Bu adam yıllardır onu çekmiş, yorulup oturmuş gibime geliyo benim
Öz kızı bile kendisinden şikayetçi çünkü ( kaynanam, kendi annesinden şikayetçi yani )
benim kp hanım gak demeden guk diyen cinsten hanım köylü bide çok konuşur, onu dinlemezsen omzundan dürtükler durur, bağıra bağıra konuşur, benimle bile lanlı lunlu konuşuyo arada tam işlenmemiş iç anadolu insanı
Ben düdüklüden korkuyorum
yavvv ne demek çekmek.işine gelmiyorsa alırsın karını çeker gidersin.ne biçim erkekmiş o.erkek dediğin vurdu mu oturtur
yavvv ne demek çekmek.işine gelmiyorsa alırsın karını çeker gidersin.ne biçim erkekmiş o.erkek dediğin vurdu mu oturtur
çıkar ayak aklıma bişey geldi düdüklü tencere alıcam kimileri fissler diyo kimileri tefal ne alsam yahu, bunu yarınmı sorsaydım acaba
Bende korkuyor---dum---
Tefalin düdüklüsünü aldım, nutricook..
asla açılmıyor ki patlasın,
Üstelik çok çok süre farkı var diğer düdüklülerle...
benim kp hanım gak demeden guk diyen cinsten hanım köylü bide çok konuşur, onu dinlemezsen omzundan dürtükler durur, bağıra bağıra konuşur, benimle bile lanlı lunlu konuşuyo arada tam işlenmemiş iç anadolu insanı
Vurdu mu oturtur mu
Bilmiyorum ben o dönemler yoktum da
Eşimin anlattığı şekliyle
Kayınvalidem ve kayınpederim birlikte çalışıp üst katı yaptırmış, arsa kayınvalidemin rahmetli babasınınmış
Şimdi bu yer hisseli, resmiyette kayınvalidem ve ailesine ait ama kayınpederim de çalışmış kat çıkmış diye olaylar karışık
Ha diyince gidemiyorlar bu yüzden
Yoksa kaynanam, annesinden kaçacak yer arıyor
Kayınpederim susup otursa bile
Zor ya benim omzum ağrıyo artık
Meslek hastalığı galibamouseu tuttuğum sağ kolumun bitimi
ya her baktığımda seviyorum sesli sesli..çok tatlı..
yaramaz yaramaz bakmış bide..
Benim düdüklüm var
Kayınvalidem baktım aaa bu güzellerinden dedi
İyiymiş yani ben pek anlamam
Schafer, düğmesine basıp öyle çekiyosun kapağı
Korkuyorum diye kullanmıyorum, patlatırım gibime geliyo nedensehiç öyle bi olay yaşamadım
Ama eskiden annemin düdüklüsü vardı ötünce beni çağırın yoksa patlar diyordu
Bende çok korkuyorum, hiç kullanmadım, bu yaştan sonra da kullanamam heralde.
Onun için nohutlarımı vs. anneme veriyorum topluca haşlayıp veriyor bana, bende dondurcuya koyuyorum.
Bende çok korkuyorum, hiç kullanmadım, bu yaştan sonra da kullanamam heralde.
Onun için nohutlarımı vs. anneme veriyorum topluca haşlayıp veriyor bana, bende dondurcuya koyuyorum.
Ck tatlı ama dimiii, adı mia teyzesi :) Oyuncu canı oyun isteynce yanaşıyo sonra pısss diye uyuyo
=))) amın amın =))) burdakı muhabbette guzelmıs heekendi başını yesin canım ne diyim, iki güne bi tabak kırıyorum nazar çıkıyo
Bdv de değil miydi bu konu :44:
Ne çabuk ilerliyor uçuyor hatta.. en son 10 dk önce bakmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?