- 12 Temmuz 2006
- 56.289
- 216.334
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #1.821
Güzel fikir ama saati yeni..
Kol düğmesi düğünde takmıştı :) Bi daha görmedim taktığını
Yok ben bu adama hediye bulamicam(
Nasılda seviyorsunuz geyiği, alttaki üye isimlerine bakıyorumda birkaç kişi eksik onlarda gelirse tam olur
Neyse şimdilik ben kaçar, bdv yalnız kalmasın
oldum bittim erkeklere hediye almayı sevmem, kardeşimede para verdim ne alıyosan al diye, unisex parfüm al o kullanmazsa sen kullanırsın, dicem ama feminen kokuları seviyosan o iş yaş
Bişi dicemmm :26:
Evlilik yıldönümümüze az kaldı, eşim hediyemi almış
Ne aldığını adım gibi biliyorum,
Şu yarı tablet telefonlar varya,
Kızlar ben ne alsam ya :44:
yanlız seni gören çat kapı geliyobişiler çekiyo ama anlamadım :):)
düğün gecesi evimize geliyoz eve girdik getiren arkdaş arabadan inince elime cam fanus gibi vazonun içinde içi taşlarla ve çiçeklerle dolu bir vazo verdi düğün salonuna gelmiş ona vermişler aldım , eve girdim daha elimde vazo hiçbir yere değmedi elimde çatır çatır çatlayıp kırılmıştı şok olmuştuk hatta, gelinlikle evi süpürmüştüm ne romantik değil mi
İyi bari toplamış
O da bu kadarını beklemiyordu herhalde
Ne bileyim gerek yok, teşekkür ederim deseler sen zorla verecek değilmişsin zaten kayınvaliden ısrar etmiş.
sağolasın canım
ben senin konunu okumuştum canım ne kadar sabırlı maşlalh demiştim neren kötüymüş senin maşallah iyi bi gelinsin öpsünler seni başlarına koysunlar
Eltiler , görümceler , kayınvalideler bansız çekiştiriliyor dediler geldim
Bir eltim var , kendi başının derdiyle meşgul , severim ; sanırım o da beni seviyor
Görümce derseniz iki adet , biri büyük biri küçük . Büyük , büyüklüğünün verdiği ağırlıktan dolayı çekilir derecede ama küçük
Neyse , bir de eşimin annesi var tabiiAz görüşerek , samimiyetin dozajını ayarlayarak 8 yıldır onunla da yuvarlanıp gidiyoruz . Ama kayınpederin bal bal
Nasıl da kadınları sayarken burun kıvıra kıvıra , ağız ucuyla anlattım da adama gelince bal oluverdi , işin özeti burada sanırım
mesai bitiyooo
20 dk sonra ben kaçar, hepinizi gıdınızdan öptüm sevdim mıncırdım yok ben duymadım görmedim ne zaman gitti demeyin son 20 dakikam
mesai bitiyooo
20 dk sonra ben kaçar, hepinizi gıdınızdan öptüm sevdim mıncırdım yok ben duymadım görmedim ne zaman gitti demeyin son 20 dakikam
mesai bitiyooo
Eltiler , görümceler , kayınvalideler bansız çekiştiriliyor dediler geldim
Bir eltim var , kendi başının derdiyle meşgul , severim ; sanırım o da beni seviyor
Görümce derseniz iki adet , biri büyük biri küçük . Büyük , büyüklüğünün verdiği ağırlıktan dolayı çekilir derecede ama küçük
Neyse , bir de eşimin annesi var tabiiAz görüşerek , samimiyetin dozajını ayarlayarak 8 yıldır onunla da yuvarlanıp gidiyoruz . Ama kayınpederin bal bal
Nasıl da kadınları sayarken burun kıvıra kıvıra , ağız ucuyla anlattım da adama gelince bal oluverdi , işin özeti burada sanırım
Teşekkürederimmvallahi hem sabır ettim hem de zamanla birşeyler oturdu , herkes birbirini tanıdı şükür aman aman sıkıntılarımız kalmadı e herşeyi de 4-4 lük beklemek manasız artık geçinip gidiyoruz kimse kimseyi kırmadan umarım böyle devam eder , herkesin yuvasında mutluluk olsun herkes mutlu olsun bi de isteyen herkesin bebeği olsun .... pardon benim biyo saat koştu yineee
Gönülsüz vermiştim valla işime geldi.
deri ceket bak markafoni ya da trendyolda derimodun kampanyası var.hepsini alasım geldi, hemen kapattım
Özelcilerden bir ben mi varım? Bayrağı 1 saatliğine alabilirim 18:00e kadar buradayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?