- 13 Aralık 2011
- 1.332
- 231
- 163
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #1.781
Benim eşim ilk torun, anneannesinin 'ay parçası'
Kayınvalidemden çok kayınvalidemin annesi büyütmüş, o yüzden daha bağımlı
Görümcem iyi mi kötü mü bilmiyorum değişik bir gençmerhaba naber vs. derim o yüzden bi sorunumuz yok
Kayınvalidem iyidir bilerek yapmaz birçok hareketi ama bi kötü huyu çat kapıcıdır
Eltim yok, çok şükür Sedefsizim
Bu kadar
böylelerine hemen cevap verip susturacaksın.
ooowwwww çok sert sebatiye
Sicili en temiz benim heralde.
ayy ben de bir de KV nin kız kurusu bacısı var.her şeye çanak tutan.2 elti + 2 görümce eder
eltilerin ismide sedef kaldı hee
yok anam yok ben bu karıların saçlarını başlarını şöyle elime dolayım sürüklemeden rahatlayamayacağım ama benim yerime başkası yapar mı umudu yok mu, o ayakta tutuyor bu fakiri
benzer biri ne demek pek bi sevdiğin anlaşılıyor ne güzell
anlamazki ..zaten o anlayışta olsa şampuanını alır gelir..
Sende çok dertliymişsin be ablaNerdeyse birini bana ver diyeceğim o derece yani
Valla söylemesi ayıptır kızıma hep markalı giydiririm lcw bile giydirdiğim nadirdir, 2. çocuğuda düşündüğüm için, onunda kız olmasını dilediğim için olsa gerek kıyafetlerini kimseye vermeye kıyamadım, yazık günah servet yatırdım dedim.
Eltiler Almanyada yaşıyorlar geçen sene izine geldiler, kayınvalidem yalvardı zorla kızımın kıyafetlerini vervememi istedi 3 poşet içimden gelmeyerekte olsa verdim.
Ben verdim ve oradan çıkar çıkmaz camdan aşağı fırlatmış kızımın kıyamadığım kıyafetlerini, beni fakir gördü, aşağıladı da verdi demiş.
Düşün yani görgüsünü.
Valla söylemesi ayıptır kızıma hep markalı giydiririm lcw bile giydirdiğim nadirdir, 2. çocuğuda düşündüğüm için, onunda kız olmasını dilediğim için olsa gerek kıyafetlerini kimseye vermeye kıyamadım, yazık günah servet yatırdım dedim.
Eltiler Almanyada yaşıyorlar geçen sene izine geldiler, kayınvalidem yalvardı zorla kızımın kıyafetlerini vervememi istedi 3 poşet içimden gelmeyerekte olsa verdim.
Ben verdim ve oradan çıkar çıkmaz camdan aşağı fırlatmış kızımın kıyamadığım kıyafetlerini, beni fakir gördü, aşağıladı da verdi demiş.
Düşün yani görgüsünü.
bi kere olsun ban yemeden kk lıyım deme bence o duyguyu da tatman lazım , ilk giremediğim de yüzüm değişik şekillere girmiştin , hatta kötü bişi yapmıştım ondan ban yedim sandım meğersem hiç aklıma gelmeyen bişeydenmiş gülsemmi ağlasammı bilemedim
kız benim bu karılarla olan davama nerdeyse insan hakları mahkemesi el atacak
Bence bu eltı kıskanmıs senı nemesıs , sonucta esıyle baska bı ılde hayatını kurmus bı kadınsın , ama eltın kayınvalıdenın dıbınde sureklı cekısme halınde anladgm kadarıylada , fazla yorum yapma kaynanan hakkında , ıyıysede kotuysede senden uzak netıcede umurunda bıle olmasın o kızın yazdıkları
Düşün yani görgüsünü.
Nerelere gelmişsiniz yahuuuu :)
Nerelere gelmişsiniz yahuuuu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?