- Konu Sahibi NeMeSiS98235
- #1.501
Ben aile mevzularına hiç girmeyeyim ya
Asabım bozuluyor
Erkeklere bu yüzden gıcığım belki de
Neyse
ne deyim hayatımdaki erkek olamayan erkekler yüzünden erkek gibi kadın oldum
![KK34 :34: :34:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk34.gif)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asabım bozuluyor
Neyse
olma zaten kadercim.hayatta dönüp bakmayacağın hayatına almayacagın kişiye ne denir biliyor musun? elti...........
Asabım bozuluyor
Neyse
Hemde ne yetmek? Ya bizim iş yerinde çalışıyor kredisi hep açık, maaşı bitirse önümüzdeki aya yazılıyor istediği paralar nerden baksan 3000 maaş alıyor yaptığı işin ücretinden çok çok fazla, kafasına göre geliyor, gelmiyor. Ama yetmiyor ona 10000 versekte yetmez ki ayağını yorganına göre uzatmadıktan sonra? Gidiyorlar en lüks mağazalardan çorabına kadar giyiniyorlar, taksitli alıyorlar buranın numarasını veriyor sonra babamı arıyorlar. Kira borcu yüzünden gezmediği semt kalmadı, ilk 3 ay öder sonrasını takar gider, şimdi de kredi çekmiş 10000 TL hiç haberimiz yok, arıyormuş banka direkt babama geldi bana 6000 lira ver, var mı soran yok, mobilyaları yenilemişler. Çok lazım, öyle bir düşüncen varsa zeminini ona göre hazırla kardeşim, senin evindeki mobilyadan bize ne?![]()
Kader sizin evin oğlu sensin, en küçük olmana rağmen
olma zaten kadercim.hayatta dönüp bakmayacağın hayatına almayacagın kişiye ne denir biliyor musun? elti...........
Evet maalesef öyle
Bazen gurur duyuyorum
Bazen isyan ediyorum ama bu böyle gelmiş böyle gider sanırım.
ne deyim hayatımdaki erkek olamayan erkekler yüzünden erkek gibi kadın oldum![]()
pıt pıt dökülmesi de güzel
işte akıl akıldan üstündür..
en güzel pıt pıt dökülmesi olur sanırım..
cinsel organ olayı da gerçeten bir erkek için en büyük ceza olurdu. hak edenler çok da neyse...
hiç iyi anlaşan elti yok mu ya? sonuçta işler ayrı, kapılar ayrı diyelim.
benim de 2 tane var da bizim sorunlu ortak mevzumuz olduğu için bu bahane vesilesiyle anlaşamıyoruz.
daha doğrusu aramıyoruz birbirimizi. görüntüde sorun yok da en küçük ben olunca benden bekliyorlar görüntüsü veriyorlar. amma buna da sabır denir bir ara iki ara üç ara... aramıyorum artık zorda kalmadıkça. zaten onlar ülkenin bir ucunda ben bir ucunda neredeyse![]()
Bende biraz öyleyim
annem severken bizi bana oğlum derdi oğulluk işlerinide koşturduğum için
Zaman zaman yormuyor değil
bu da günün sözü olsun![]()
taşımayı bilmeyen taşımasın :)
Bu arada senin nicki her okuduğumda Ben de Elmayra diyesim geliyo![]()
karısı barı dur dmeeyı bılseydı yazık babana nekadar üzülüyordur işte bu yuzden evladın erkeği kızı yok hangısının daha hayırlı olacağını bılemıyorsun
Aslında benim nick sadece ipekli bir şeydi.eski forumlarda bir coşmuştuk ve kendimizi deşifre etmeyelim reel hayata diye nick değiştirmiştik. Bizim en sevgili kazen bu nick i uygun görmüş bana. O gün bugündür; BenIpek
hiç iyi anlaşan elti yok mu ya? sonuçta işler ayrı, kapılar ayrı diyelim.
benim de 2 tane var da bizim sorunlu ortak mevzumuz olduğu için bu bahane vesilesiyle anlaşamıyoruz.
daha doğrusu aramıyoruz birbirimizi. görüntüde sorun yok da en küçük ben olunca benden bekliyorlar görüntüsü veriyorlar. amma buna da sabır denir bir ara iki ara üç ara... aramıyorum artık zorda kalmadıkça. zaten onlar ülkenin bir ucunda ben bir ucunda neredeyse![]()
Karısıyla tencere kapak, ikisi de aynı, eşi zaten para yüzünden duruyor, para kesilince tası tarağı toplayıp gidiyor, en lüks telefonlar ellerde, ama kira, su, elektirik dursun, ne gerek var ödemeye onları? Bizim oraya taşınmışlardı, babam bulmuştu evi, kira ödemiyordu adama para yok diyormuş, ev sahibi de babamı arayıp para yok diyorlar, aylardır kira ödemiyorlar ama her gün dışardan yemek sipariş etmeyi biliyorlar demiş, babam ev sahibine götürüyordu kirasını, şimdide eşi izmite kaçtı, amca bozuntusu da mecburen evi taşımak zorunda kaldı, kendisi burda eşi orda hafta sonları gidiyor eve..
babana guvenıyorlar rahatlar yardımı herşeyı kessın başka yerde çalışsın sizle bağı kalmasın bedel ödemeden akıllanmaz ki böyleleri
Ay o zaman işin daha kolay, gözden uzak gönülden ırak derler, ne arayacağım..![]()
hatırlıyorum senin nickinde yine ipek vardı, benferiha da var forumda onu da mı kazen bu hale getirdi![]()