- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #1.461
Aminnn. Beddua yerine soyle bir çözüm buldum ben de; Allah'ım sen cektiklerimi biliyorsun mükafatı da biliyorsun... :)
Yalnız bi tane beddua etmiştim o hala bana geri dönmedi dönerse yandım :) Kötü yola düşsün inşallah demiştim. Ya ben kötü yola düşersemm :26: Evlerden uzak
Ben abimi takmıyorum
Yani zaten onu yok sayalı yıllar oluyo, benim için
Ama anne yüreği farklı ne yaparsa yapsın annem ona hasret, hep dilin de o
Aminnn. Beddua yerine soyle bir çözüm buldum ben de; Allah'ım sen cektiklerimi biliyorsun mükafatı da biliyorsun... :)
Yalnız bi tane beddua etmiştim o hala bana geri dönmedi dönerse yandım :) Kötü yola düşsün inşallah demiştim. Ya ben kötü yola düşersemm :26: Evlerden uzak
Beddua etme.
Benim zamanında ettiğim bedduların haddi hesabı yok, yemin ederim hepsi tek tek gelip beni buldu:) Başıma bir ara gelmeyen kalmadı, kazalar, merdivenlerden yuvarlanmalar
Güler misin ağlar mısın
:) ben onlara beddua demiyorum, malumun zikri diyorum.bazı şeyler matematik konunu gibi katiidir.
Doğruymuş yani.. ben de öyle biliyorum beddua konusunu amma velakin ederken pek bir tatlı oluyor. Hatta etmeden rahatlıyamıyorsun.
Kahkahayı patlattım desem yeridir :)
Puana nereden bakılıyor ki :)
Doğruymuş yani.. ben de öyle biliyorum beddua konusunu amma velakin ederken pek bir tatlı oluyor. Hatta etmeden rahatlıyamıyorsun.
Allah Allah...
Abin ne yaptı ki? Ben de abimden pek hoşlanmıyorum da ondan sordum?
sana gülmek yaraşır
Benden zerrrinnnn olur mu
Beddua etme.
Benim zamanında ettiğim bedduların haddi hesabı yok, yemin ederim hepsi tek tek gelip beni buldu:) Başıma bir ara gelmeyen kalmadı, kazalar, merdivenlerden yuvarlanmalar
senin yeğenler kopyan halbu ki..
Biliyo musun zaten ben ne anneme benziyorum ne babama
Ablam dedi ki bize de benzemiyosun, ne ayaksın
Ferhunde gelinlik mi öğreteceksin yoksa bana:26:
Erkeğin kötü yola düşeni nasıl olur ki?
Hangi birini anlatayım kardeş
Çok şey yaptı da
Annemin üzüldüğü şey, şu an sadece cadı gelin ve annesinin büyü vs yapıp abimi temelli almaları
Ziyarete bile ayda bir gelir o da tek başına, eşinin izin verdiği saat diliminde
Ben bazen yaptıklarının bedelini, öyle bi eşle ödüyo diye düşünmüyor değilim
Püf neyse
ddun ben bı beddua öğrendim
ciğerlerin g.tünden dökülsün
hayatımda duyduğum en tuhaf beddua hatta daha tuhafı yok
bizde en çok boynun altında kalsın denır
Ben o dönem sürekli beddua ettim. O kadar cok ağladım ki rahatladığım tek sey bedduaydı, gerçi olan bana oldu :)
senin yeğenler kopyan halbu ki..
öğretirim de o yönden beni geçersin sen..gerek yok
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?