- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #1.101
biz senden çok şey kapacak gibiyiz dur bakalım
kaşar benide illet eden bişey bende iki güne bi fırında makarna falan yaparım ama favorim karnıbahar bol kaşarlı nefis oluyo kaşarı bende rendeliyim
Doğru şeyden bahsediyoruz canım ama o bana yetmedi birde sadece dondurucu aldım ben.
Eki Görüntüle 660738
Nemesis ben çok güzel sarma sararım
Eserse tabiayda yılda bir
Ama incecik sararım bakan yemeye kıyamaz
Ona rağmen annem yakın , yine de gelirken bişeyler getirirler
Noluyoruz diyorum bizim evde stoklar mı azaldı
Ablamda çok güzel turşu yapar
Ben minik salatalık turşusu severim, her yıl bana ondan yapar annemlerdyeim diye oraya getirirdi
Şeimdi evlendim bana ayrı yapıp yine getiriyor sağ olsun
Ben üşenirim ve çalışıyorum diye el birliğiyle kalkındırıyorlar sanırsam
insanlar ne kadar rahat yahu , ben insanlara minnet etmekten nefret ederim o yüzden de kimseden birşey beklemem hatta gereksiz alınan yapılandan rahatsızlık duyarım millette iyice alışmış , smuvila şimdiden bir sınır gerekli sanırım yada onların taktiğini uyguluycaksınız ki hani sürekli borç harç vs konularından gözü sizde olmasın hani sen yeni gelin olcaksın ya hayır diyemez kıramaz diye senin üstüne gelmesinler
Ohh senden iyisi yok valla, afiyet olsun.
Banada ne fayda varsa canım annemden var.
Hamarat hatunlar
Bende burdan mı ne duydum gaza gelip sigara böreğinin fazlasını daha doğrusu ertesi gün kayınvalidemler kahvaltıya gelecek diye gece sardım ki sabah biraz daha geç kalkayım
Ne olmuş anlamadım attığım gibi yağa pat pat patladı mutfak dolaplarım peynir oldu
Gülsem mi ağlasam mı hemen kapadım ocağı
Görümcem de gördü tabi, dedim çiğ köfte misali tam kıvaında olmuş tavana dolaba yapışıyo yanlış anlamayın
Neden öyle oldu anlamadım , bi daha da yapmadım tabi
Bende aynı senin gibiyim, o yüzden şaşırıyorum durumum hiç olmasa ben yine de dillendiremem, duygu sömürüsü yapmak gibi geliyor..
Zaten yeni evliler de borç bir dünya, kalkıp onlardan para istemek mantığa sığıyor mu hiç yahu?
Hahahaha
hiç güleceğim yoktu valla, dondurucudan çıkartır çıkartmaz mı kızgın yağa koydun?
Batmana gelmenin bi iyi yanıda adetlerden yırtmak oldu sanırım, kimseye ne yemeğe gittim ne kimse geldi oooh mis,eltim çok dertlenmiş bizim için ,düğünden sonra bunlar nerde kalıcak diye, hani Ankarada evimiz yokya, kv de demişki ya bizde kalırlar ya sizde, benim gıyabımda planlar yapmışlar bende o göz var mı
sizin evinizde ne işim var sabahın köründe damlayın demi, 1 ay önceden oteli ayarladım, kv çok üzülmüştü yok testi kıracaktım yok bilmem ne
Ohh senden iyisi yok valla, afiyet olsun.
Banada ne fayda varsa canım annemden var.
Doğru şeyden bahsediyoruz canım ama o bana yetmedi birde sadece dondurucu aldım ben.
Eki Görüntüle 660738
Ben gerçek anlamda parası olmayanın gurur yapıp söyleyemeyeceğine inanırım
Yok yok diye gezinenler genelde şükürsüz insanlardır benim gözümde
yengeyemi düşer bu işlerin takibi, çocuğun anne babası sorsun bide sen tekken sorulmaz ki bu
Batmana gelmenin bi iyi yanıda adetlerden yırtmak oldu sanırım, kimseye ne yemeğe gittim ne kimse geldi oooh mis,eltim çok dertlenmiş bizim için ,düğünden sonra bunlar nerde kalıcak diye, hani Ankarada evimiz yokya, kv de demişki ya bizde kalırlar ya sizde, benim gıyabımda planlar yapmışlar bende o göz var mı
sizin evinizde ne işim var sabahın köründe damlayın demi, 1 ay önceden oteli ayarladım, kv çok üzülmüştü yok testi kıracaktım yok bilmem ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?