- Konu Sahibi NeMeSiS98235
-
- #1.061
Selam kızlar yemekten geldim ama biraz yoğunum, toparlayıp gelecem inşallah
Kısaca cevaplamam gerekirse
LoveAndPunishment , rica ederim güle güle kullan smileylerini kullandıkça beni hatırlaMaşallah darısı başımıza bizde minik bi evle başladık devamı sizin ki gibi olur inşallah
SmuwiLa, bak ben neler neler anlattım yeri gelince öz anne bile bencil olabiliyomuş. Siz bence ikiniz kaf kafaya verin paranızı da hesabınızda biriktirin. Kimseye borç ya da yardım vermeyin, evleneceksiniz siz bir sürü masraf çıkacak.
ECD75, Allah gönlüne göre veriyor diye düşünüyorum boşve rgerisini kaynana zımbırtısınıben böyle konuşmam normalde ama seninkiler hak ediyor, hatta daha fazlasını
Sebatiye abla, yalnız değilsin işte herkes bi şekilde çekmiş çekiyor boşver sen kendin nasıl mutluysan öyle davran artık
Nemesis, snele birçok konuda hem fikiriz benim yerime de cevaplamışsın birçok şeyi zaten
Dönüşte görüşürüz kızlar, kaçırdığım varsa kusura bakmasın 10 parmak klavye yaptım burda koşuşturmaca da cabası
Şanslısın,
Evlenmeden öğrenmişsin birçok şeyi...
Evlenirsen uzak durursun artık..
annem bi dolu fasulye barbunya tereyağ tarhana fındık göndermiş
bide en sevdiğimmmm yaprak sarmaaylar sonra yaprak sarma yicez anneler bi başka yaa, bu vesileyle smuwila'nın anneciğinide analım ışıklar içinde yatsın
Bunalıyor, anlatıyor ne yapsın..
Haklı aslında biraz, yengesi benden de kızı için çizme istemişti, güzel şeyler var çok cici çizmeler gördüm kızına da olur kaç giyiyor dedim 23 ama sen 25 alabilirsin seneye de giyer dedi.
Aldım gönderdim erkek arkadaşımla, bir çizmenin lafı mı olur da isteme şekli garip geldi, bir de ne kadar yüzsüzüm deyip gülmüştü.
Bunalıyor, anlatıyor ne yapsın..
Haklı aslında biraz, yengesi benden de kızı için çizme istemişti, güzel şeyler var çok cici çizmeler gördüm kızına da olur kaç giyiyor dedim 23 ama sen 25 alabilirsin seneye de giyer dedi.
Aldım gönderdim erkek arkadaşımla, bir çizmenin lafı mı olur da isteme şekli garip geldi, bir de ne kadar yüzsüzüm deyip gülmüştü.
Oh...
Afiyet olsun...
bide en sevdiğimmmm yaprak sarmaaylar sonra yaprak sarma yicez anneler bi başka yaa, bu vesileyle smuwila'nın anneciğinide analım ışıklar içinde yatsın
sen bunlarla görüşecek olsan iliğini kemiğini çocuğunun rızkını kuruturlar şekerim, bpşversene bunlar neymiş böyle, çekirge sürüsü gibi geldikleri yeri kurutan cinsten demek ki bunlar
afiyet olsun :)
bende geçenlerde ilk defa yaprak sardım tabi yarım kiloyu sarmak 2,5 saat sürdü anam ağladı valla ,ama kendimi tebrik ettim o akşamda kv ve annemler gelicekti akşam çaya ikram ettim bayılmışlardı , benim kv bilmiyormuş sarmayı saha doğrusu hiç sarmamış hayatında benden özenmiş bir hafta sonra sardı gönderdi yani dedikodu yapmak gibi olmasın kadın ilk defa sarmış ama bildiğin 3 parmak kalınlığındaydı , gülerek yedim artık pilav niyetine :)
Ya bende çok oluyorum ama
Birde şunu sorsam olur mu ki..
Hani birkaç tane yoruma tek seferde alıntı yaparak cevap yazıyorsunuz ya,
Ben yapamıyorum(((
Yeniyim ben yeniyim, yeniyim
Bende onlara para yedirecek göz yok artık canım.
Eşiminde gözü açıldı, kendisi yemenin, gezmenin, tozmanın tanıda vardı, şimdi sorsalar benden önce yok paramız diyor.
Ya bende çok oluyorum ama
Birde şunu sorsam olur mu ki..
Hani birkaç tane yoruma tek seferde alıntı yaparak cevap yazıyorsunuz ya,
Ben yapamıyorum(((
Yeniyim ben yeniyim, yeniyim
Bende onlara para yedirecek göz yok artık canım.
Eşiminde gözü açıldı, kendisi yemenin, gezmenin, tozmanın tanıda vardı, şimdi sorsalar benden önce yok paramız diyor.
onlar arsızlığı ele almış canım,isterler,ne koparsam kar diye bakarlar senden ayakkabı öbüründen elbise al sana dolap düzüldü
:)) hani alıntı ile cevaplanın yanında + işaretli küçük bi kısım var kutucuk gibi, cevaplamak istediğin yorumların yanını işaretliyosun sonra son işaretlediğinde alıntı ile cevapla diyosun hepsini alıyo , bende yeni öğrendim daha :))
Aynen öyle, montunu büyük amca almış, bebek arabasını da bir ara erkek arkadaşımla ablasına aldıracaklardı. Benimki bir ara bebek arabasını bize kakaladılar galiba diyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?