- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
-
- Konu Sahibi NeMeSiS98235
lisedeyken dönem ödevi çıktısı için bizim mahallede ki internet kafeye gittik eşimde orada çalışıyor o zaman
neyse beceriksiz çıktı alamadıçıktık oradan başka yere gittik ben arkadaşım ve onun erkek kardeşi gitmiştik
meğer beni beğenmiş arkadaşımın kardeşinden telefon numaramı almış mesaj attı öyle 1 ay mesajlaştık
sonra buluştuk 1 ay sonra da askere gitti 15 ay bekledim :26:
bu arada benim üniversite bitti işe girdim o askerden geldi işe girdi 6 senenin sonunda da evlendik
o gün internet kafeye giderken yanımda olan arkadaşım ve kardeşi de nikah şahidimiz oldu
Yok neden kızacağım, daha 14 yaşında çocuktuk, bizde gülüyoruz ki hala.. :))))))))))
olsun geç olsun güç olmasın ayyy güç dedim yine
hııı bende tanıştığınızda yaşınız büyükken sandım
lisedeyken dönem ödevi çıktısı için bizim mahallede ki internet kafeye gittik eşimde orada çalışıyor o zaman
neyse beceriksiz çıktı alamadıçıktık oradan başka yere gittik ben arkadaşım ve onun erkek kardeşi gitmiştik
meğer beni beğenmiş arkadaşımın kardeşinden telefon numaramı almış mesaj attı öyle 1 ay mesajlaştık
sonra buluştuk 1 ay sonra da askere gitti 15 ay bekledim :26:
bu arada benim üniversite bitti işe girdim o askerden geldi işe girdi 6 senenin sonunda da evlendik
o gün internet kafeye giderken yanımda olan arkadaşım ve kardeşi de nikah şahidimiz oldu
o yaşta asker yoluda beklemişsin ya
Anacım bu nemesis te bir yaratıcılık var bugün maşallah.
Piskolata sen erken pes etmişinİnsan 1-2 ay yüz vermez
Bade sıra sendegözümden kaçtın sanma
Yalnız bu konu geyiğe taşınır ben size sölim :)
Bende bekledim nolmuşhem uzun dönem hem de Hakkari
o yaşta asker yoluda beklemişsin ya
Bende bekledim nolmuşhem uzun dönem hem de Hakkari
tüh ortaya çıkardınbulmuşum cillop gibi çocuğu kaçırmayım dedim
1 aydan sonra buluştuk işte iyi ki buluşmuşum yüzyüze konuşamadan adam askere gidecekmiş yoksa
Şu Hakkari den de gına geldi artık. Adını bile duymak istemiyorum.
benim pek ekşın yok
komşu oğluydu kapaklayıverdim 6 ay konuşma 7 ay nişanlılık hoop cepte
bu arada bende nemesis gibi esmerlere sulanırdım gittim sapsarı adamla evlendim bende seviyom napak
Benim de duymak istediğim cümle buydu...Bir keremi görüştünüz askere gidene kadar :44::44::44:
araya ben dertte sukıştırırım bikaç güne kadar, hep bu kadar mutlu olsam daha ne isterim be canım
sorma yaa askere gidecem diyince yüzümde ki ifadeyi görmen lazımdı
ay canım yaa bende şark bitince Sivastan beriye geçmicem sanki
detaylarda boğ bizi