• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir el atın!!!

silanaz86

SILA
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2008
166
0
96
38
Kahramanmaraş
Arkadaşlar benim 4 yaşında kızım var doğduğundan beri sırt ve omuz bölgesinde tüyler var geçer dediler ama bu yaşına kadar malesef dökülmedi.. sizin cocuklarınızda aynı problem varsa yada bilgi sahibiyseniz yardımlarınızı bekliyorum

Benimde oğlumun sırtında ve kolunda aşırı tüyler vardı 6 yaşına kadar hiçbirşey kalmadı ama ihtiyaten yine bir uzmana danış bence

ranacım kız oldugu için biraz proplem ediyorum :çok üzgünüm: yazın askılı giydiremiyorum ayriyeten yorumun için çok sagol a.s. aranızda böyle bi sorunla karşılaşan kız çocugu anneleri varmı :uhm:

benim kızımdada var sırtında ama ben pek takmıyorum beyaz tenli siyah saclı oyuzden belli oluyor cevremdekilerde zayıf oyuzden dıyor cok zayıf benım kız dokulur fazla onemseme dogdugunda kullaklarında yuzundede vardı dokuldu

Merhaba,
doktora danışmanda fayda var,özellikle zayıf çocuklarda yaşanan bir sorun,benim yeğenimde vardı,çocukken tüm sırtı tüylüydü ama okul çağlarına gelince düzelmeye başladı,şimdi 29 yaşında genç bir hanım ve sorunu kalmadıa.s

ilk okula başladığında geçer üzülme canım.bence doktorluk bir olay yok ama istersen götür.hormanel bişey olabilir.

benim 3,5 aylık kızımın kulak,sırt ve bacaklarında çok tüy vardı ilk doğduğunda daha fazlaydı çok şaşırmıştım biraz azaldı sanki banada dökülür dediler bende sabırsızlıkla dökülmelerini bekliiyorum.genetik yada hormonlarla ilgili olabilir dr götürün en iyisi bu bence.uzun vadede geçmezse dr götürmeyi düşünüyorum.

Back