Bir el atın ne olurr!

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.153
1.774
333
İstanbul
Kızlar iki hafta sonra kız kardeşimin doğumgünü var ve ben hala ne alacağımı bulamadım bir fikir verebilirseniz çok mutlu olurum kaç gündür düşünüyorum yok yok yok! Kıyafet vs gibi basit bir şeyde almak istemiyorum açıkçası.
Zaten pastasına ablamın benim ve onun içinde bulunduğu bir resmi bastıracağım ama hediyem de güzel olsun istiyorum eğer fikir verebilirseniz çok sevinirim.
Kendisi 17 yaşında bu arada.

31 aralıkta benim doğum günüm bu arada her türlü hediye kabul edilir .
Aile kolyelerinden yaptırmayı düşündün mü ?

herkesin beğeniceği bi fikir sunmak istiyorum kardeşinin resimlerini tek ve sizinle olan bütün resimlerini slayt olarak hazırlayın ve onun en çok sevdiği slow bi müzikle beraber doğum gününde ona gösterin. hatta şöyle bişey yapın. onu bi şekilde kandırıp eve gitmesini sağlayın fakat hepiniz saklanın. evde kimse yok sansın yani. o oturma odasına girince biriniz gizliden uzaktan dvdyi çalıştırsın ve slayt gösterisi çıksın o şaşırmış bi şekilde videoya bakarken siz mumları yanmış pastayla odaya girin. hayatında kutladığı en güzel doğum günü olur

Son düzenleme:
31 aralıkta benim doğum günüm bu arada her türlü hediye kabul edilir .
Aile kolyelerinden yaptırmayı düşündün mü ?

Oğlak burcu :)
Konu sahibi arkadaşım, burcunun taşına uygun bir takıda alabilirsin :)

Canım bir şey yazsan keşke beğendin mi fikirleri ?

Kardeşiminkide 30'u :)
Ya açıkçası bende altın kolye falan almak istiyorum ama takı asla takmaz o yüzden pek alma taraftarı değilim yoksa güzel fikir aslında.

Bende çok severim böyle şeyleri hatta en son 3-4 ay önce çok yakın bir arkadaşıma video hazırladık ama kardeşim bu konuda biraz odundur pek anlamaz öyle şeylerden resim video falan

Bende çok severim böyle şeyleri hatta en son 3-4 ay önce çok yakın bir arkadaşıma video hazırladık ama kardeşim bu konuda biraz odundur pek anlamaz öyle şeylerden resim video falan

çay kahve gibi şeyleri içmeyi seviyosa böyle bişey alabilirsin gerçi bu mezuniyet için gösteriyo ama farklı bişey yazdırabilirsin

onun isminin yazılı olduğu ona özel kalem yaptırabilirsin

yine bu şekilde bi oscar ödülü yaptırabilirsin üzerine de dünyanın en güzel en tatlı kardeşi diye yazdırabilirsin kendini özel hiseder

Son düzenleme:
kardesin sporla ugrasıyor mu?
takı takmaz, oyle slaytlar surprizler vs hoslanmaz demissin.

enstruman calıyorsa veya sporcuysa bulundugu alana gore bir aksesuar alabilirsin, takmasa bile profosyonel olarak ilgilendigi icin hatıra degeri buyuk olacaktır.

cok kitap okuyan biriyse klasik hediye diyip gecme, acaip makbule geciyor

bir de tasarım ayraclar var sahsen onları cok seviyorum, ister kendin yapabilirsin istersen dısardan al.

Çok güzeller bunlar ama biraz daha ağır bir hediye almak istiyorum,saolun.

Evet voleybolcu kendisi birde resimle ilgileniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…