Bir dükkan açıcak olsanız ne dükkanı açardınız

Ben bir dükkan açacak olsam kesinlikle büfe simt cafe tarzı yemek üzerine biryer açardım çünkü en çok onlar iş yapıyor.Hele hele şu ara etsiz çiğ köfteciler mantar gibi çoğalıyorlar demekki iyi kar getiriyor

Son düzenleme:
ben bitik düşünürüdüm ama sadece büyük beden bayan kıyafetleriüstüne abiyesinden tuvaletine pantolonundan etene hata iç çamaşırına kadar heryerde büyük beden kıyafet bulamıyolar çünkikilolu bayanlar belibi bedenden sonrası yok butiklerden en büyük bedeblerle badal bedeninde bulunduğu vala bence paraya para demezsin ama dükanın adını iyidüşünmen gerkkünkibayanlar bu konuda çok hasas ve kendinde kilolu bayanlar dükanına geldiğinde kendilerini dünynaın en güzel bayaı gibhisetirmesinibilceksin çok hasas biraz gelmeyeçekinmeycekleri biyer olması gerek dükanı açmaktan çok müşterinin nabzına göreşerbet vermesinibilirsen senikimse tutamaz bence ben mazayönetimi okudum eğer birazparamolsa kesin büyük beden bayan kıyafetleri olan bir dükan açardım ama sadece bunun üzerine olcak uhuuu süper olur

getirmezmi sermayesi az ve iş yapıyolar 2 masalık bi yer yetiyor bi usta alıyorsun önde bir camekanlı çigköfte koyma yeri o kadar kalanı paket gelenlere zaten paket servisten kazanıyor oturup yiyen az oluyor bol bulgur acısı ve marul limon domatez sermaye bunlar

ewet güzel bi düşünce arkadaşım inş bigün olur

bıjuterı acardım ben dusunsem cok fazla butce gerektırmıyo takılar kolye kupe bılezıkler sal ve sapka ve canta olabılır toptan alındıgında ıyı getırısı var ev hanımı ıcınde ıdeal tecrube gerektırmez

butik gibi bişi açardım yaa kıyafet üzerineee olurdu büyük ihtimal :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…