Bir dükkan açıcak olsanız ne dükkanı açardınız

Axisude

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
522
18
0
İstanbul
merhabalar burda bayanlar olarak değişik fikirleri paylaşmak istiyorum belki birbirimize yardımı olur ev hanımısınız küçük bir dükkan açmak istiyorsunuz az sermayeyle
bu ne dükkanı olurdu ben emlakçı düşünürdüm teşşekkürler

Son düzenleme:
ben uzun zamandır bayan butik düşünüyorum . ama cesaret edemiyorum. bu site paylaşım sitesi ama pekde paylaşım yok. defalarca yazdım yardım istedim butik işletenlerden. çünkü mal neden alınır nekadar kar koyulur kimlerle görüşülür diye ceevap yok. emlakçı lık güzel sermaye gerektirmiyor ama bayan için zor .ev gösterirken yanında biri olmalı kimseye güven yok .bu arada istanbulmu

Ayakkabıııı yada bi ara iç çamaşır düşünüyodum marka olarak tabi ama ayakkabı agır basıyo

ewet canım istanbuldanım. bu tür malzemeleri eminönünden toptancılardan merterden toptancılardan alıyorlar bildiğim kadarıyla ewet burda değişik fikirlerimizle bilgilerimizle birbirimize yardımımız olursa neden bizimde bir dükkanımız olmasın neden evimize katkımız olmasın hatta illa dükkan deil evdede bişiyler yapabiliriz fikir verenler olursa diye düşünüyorum hayat pahalı öle bir iki kişinin çalıştığıyla olmuyor hem bir işe yaramış oluruz değilmi lütfen bayanlar birbirimize destek çıkalım

evet bayanlarrrrrrrrrrrrrrrrrr güzel arkadaşlarım evde oturanlar evde oturmaktan sıkılmadınızmı birileri para getirsin şunu bunu alamamaktan sıkılmadınızmı hadi gelin paylaşalım

ben yün dükkanı açardım.akmaz kokmaz,yanınada çeyizlik ürünler

Doğal ve organik ürünlerle ilgili bir dükkan açmak istiyorum. Meyve sebzeden tutun makyaj malzemesine bebek giysisine kadar...

Her zaman kitapçı dükkanım olsun istemişimdir
Yada küçük bi öğrenci kafesi olabilir
Üni.çevresinde öğrencilerin takıldığı bi mekan

Cafe açmayı çok istemişimdir . Şirin bi cafe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…