bir doktor var mı konusu da benden

Buraya yazabildigine göre cok vahim degil durumun demek.
Doktora guvenmediysen baska doktora çıkabilirsin. Bir o doktor yok sonuçta. Hastalik şakaya gelmez buralarda sormanin bir faydasi yok. Geçmiş olsun.

bir bu, bir de nurofen gibisini bilmiyorum, resmen bu ikisini alıp ıssız bir adaya düşebilirim mümkünse kanada tarafında

Geçmiş olsun, ben doktor değilim ama eşim doktor. Eşim kafasını havluyla sarsın, sırtına da havlu koysun, yorganı kafaya çeksin bol bol terlesin diyor. Sorunuz varsa ona sorabilirim. Ben grip olduğumda serum+vitamin takviyesi çok iyi geliyor. Bu arada adam has öküzmüş..

eşimin kız kardeşi doktor ne zaman hasta olsa arar şimdi bir de bebeğimiz var artık sadece çocuğun durumunu anlatmak için arıyor yakında telefonlarımıza çıkmayacak diye korkuyorum geçmiş olsun

Dilinizde bembeyaz veya sarımsı bir tabaka - katman varsa ve agzinizda normalde hiç olmayan pis bir koku mevcutsa ( sabah ki açlık kokusu değil) antibiyotik o durumda gerekebilir. Kesin tanı kan sayimiyla wbc nizin 10 dan yüksek olması durumunda belli olur. Yüksekse antibiyotik gerekir.

İkinci olarak dil temizse zaten ağır bir grip geciriyorsunuz. Bol sıvı, sıcak içecek, ballı toz zencefil macunu çok iyi gelir. Ustunuzu örtüp terlediginizde atarsiniz. Bol istirahat. Burnunuza tuzlu su çekin bir de.

Alman doktorlar zalım değil. Olması gerekeni yapıyorlar. Burda hastanenin önünden geçene antibiyotik ve türlü soğuk algınlığı ilaçları yazılır. Sonra herkeste bağışıklık felç.

Hayır doktor değilim. Dr.Kadir Tuğcu yu okuyorum.

Anne ilacı yazayım sana ama baştan söyleyeyim ben doktor değilim :)

Bir adet aspirin, bir tane limon suyu. Aspirini iyice ez ve limon suyuyla karıştır, bu karışımı vücudunun her yerine sür, yüzünde dahil. Yarım saat bekleyip ılık duş al.
Bu karışım ateş düşürmek için bire bir.

Boğaz ağrısı içinde bol limonlu, kabuk tarçınlı ıhlamur yapıp, içeçeğin bardağa yarım limon sıkarak iç.
Şifa olsun, çok çok geçmiş olsun

Bunu yapayım kendine teşekkür ediyorum

Sucukluk öküz kendisi bayramda keser yeriz artık

Bir deneyeyim , limon zararsız zaten :)

canım 2 kere serum verdiler, antibiyotik ve ateş düşürücüye rağmen 38-39 arası gezinen ateşimden ilaçlarla kurtulduğumu sanmıyorum. tabiki faydası olmuştur ama günde 2 kere duş aldım, bolca uyudum, umca diye bir damla var bitkisel bişey onun çok faydasını gördüm. ha bide evi sürekli havalandırmayı ve nevresim takımını sürekli değiştirmeyi ihmal etme. hayatımda ilk defa bu kadar ağır bir hastalık geçirdim anlıyorum seni. çok geçmiş olsun..

Cheryy geçmiş olsun canımm
Babane tavsiyesi vermeye geldim
Kesinllikle bol limonlu çorba terlemen gerekiyor birde.
Hemşire bir arkadaşım kavun ye demişti bana onu da yapmıştım 2 güne atlattım.
Umarım çabucak geçer

Ne kadar çok ot çöp tarifimiz var :)) hep bu ibrahim saraçoğlu ender saraç ların yüzünden :))
Geçmiş olsun. terleme, limon soğan bal, limon zencefil bal 3 lülerinden biri yapılabilir bolca tavsiye edildiği üzere:)
Hıyara gelince iyileşince düşünürsün onu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…