• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir doktor var mı konusu da benden

Gecmis olsun cherry, dikkat et kendine, o alman doktorları yuzunden 1 haftadir kafayi yiyoruz :( atesin dusmezse tekrar bir doktora git, mumkunse başka bir doktora...

Zencefil + bal karışımı iyi gelir derler. Geçmiş olsun. Geçen Barış Manço'nun şarkısında söylediği karışımı da yaptım kızıma. İyi geldi.. Nane limon kabuğu bir güzel kaynasın.... Ha Bide hatmi çiçeği birazda çörek otu... Ha ha ha hapşuuu :dondurma: Geçmiş olsun :KK48:

Çatal kaşık gibi bir şeyin arka tarafıyla dilinizi bastırıp boğazınıza bakın.
Kızarıklık mı var yoksa beyaz beyaz küçük lekeler var mı?

Kriptik tonsilit diye gugıl amcaya sorun, resimlerine bakın, ona benziyor mu boğazınız? Eğer öyle ise tekrar doktora gidin. İlk gittiğinizde çıkmamış olabilir ortaya.

Geçmiş olsun.

Bi reçete yazarım karşılığında film önerisi alırım:dondurma:

Bi adet soğanı ince ince kesiyoruz içerisine bir limon suyunu sıkıyor ardından bi yemek kaşığı bal ekliyoruz böylece 2 saate yakın balkonda bekletip ihtiyaç duydukça 1 ymk kaşığı içersin

Şubat annelerinden bi hanım bana 39.2' ateşle yanarken vermişti bu tarifi doğal antibiyotikmiş kendisi beni diriltti,şifa olsun :super:

Kanka bu çok iğrenç bir karışım:)) nasıl yicem kız bunu???

Ne tür film istersin?

Geçmiş olsun, doktor değilim ama aynı şikayetleri yaşadığım da; limonlu tavuk suyu çorbası ve greyfurt-limon sıkıp içiyorum. Gece yatarken ve sabah aç karnına da balla zencefili karıştırıp yiyorum ve bol ılık su içiyorum. Bunların yanı sıra iyice terlemeden atılmıyor vücuttan mikrop, elinden geldiğince terlemeye çalış.

Hıyar a gelince, cacık yap gitsin :halay:

Doktor değilim, geçmiş olsun ziyaretine geldim. Umarım hıyar bey ile bir şekilde görüşüp virüslerini ona bulaştırırsın.
Öperim.
Ayni sini bende diliyorum :D ve ekliyorum

Boğazına fervex ( tylol hit gibi bir ilac muadili) almanyada bulursun diye dusunuyorum bulursan al suda erit ic iyi gelicektir bana hep iyi geliyor bogaz agrisina icince hemen yat sicak su torbasi al saril.bol bol terle terledikten hemen sonra ustunu degistirmeyi unutmuyorsun gunde 2 tane kullanabiliyorsun bildigme gore.
Tylol hot bende hic ise yaramiyor ama fervex aninda ayaga kaldiriyor birde sicak su bal limon karisimi yap 1 su bardagi sicak su kaynar suya yakinda olur ben oyle seviyorum 1 yenek kasigi bal yarim limon buda yardimci olucaktir canim
Cok gecmis olsun :KK15:

viralse o demek :)

tavuk suyu çorba ve limonlu su içmeyi öneriyorum

saçma olacak ama bikaç gün diş fırçalama ve ağız gargarası yapın suyla bana göre ağız temizliği bu tip enfeksiyonların çabuk iyşleşmesine yardımcı oluyor.

eğer içmiyorsanız multivitamin desteği de lazım. bol süt de için bu ara.

ılık duş ve uzun uykular iyi gelir.

alerjik bünyeniz varsa durumu kötüleştirmemek için evi temiz tutun çarşaf değiştirin.

Çatal kaşık gibi bir şeyin arka tarafıyla dilinizi bastırıp boğazınıza bakın.
Kızarıklık mı var yoksa beyaz beyaz küçük lekeler var mı?

Kriptik tonsilit diye gugıl amcaya sorun, resimlerine bakın, ona benziyor mu boğazınız? Eğer öyle ise tekrar doktora gidin. İlk gittiğinizde çıkmamış olabilir ortaya.

Geçmiş olsun.

Benzemiyor, sadece kırmızılık var çok şükür.

saçma olacak ama bikaç gün diş fırçalama ve ağız gargarası yapın suyla bana göre ağız temizliği bu tip enfeksiyonların çabuk iyşleşmesine yardımcı oluyor.

alerjik bünyeniz varsa durumu kötüleştirmemek için evi temiz tutun çarşaf değiştirin.
aa ben de diyordum niye bulaşmadı bana bu grip
çevremde herkes hasta
sabah akşam limonlu su içerim sırf sevdiğimden:))

Kanka bu çok iğrenç bir karışım:)) nasıl yicem kız bunu???

Ne tür film istersin?
Çokta kötü değil tadı denemelisin ama ağızda bıraktığı koku pek hoş sayılmaz O.o
balkonda suyunu salıyor o süre zarfında sen suyunu kaşıkla :KK56:

Ben romantik komedi istiyorum eşim fantastik istiyormuş :KK64:sende ne varsa o uyar tarihi olmasında

Demekki nur topu gibi viral enfeksiyonunuz var, antibiyotik verilmez onlara bir ise de yaramaz :)

Vücut sisteminizi güçlü tutmaya çalışın. Genellikle tadı çirkin seyler faydalı oluyor ordan yola çıkarsınız :D

Ama belki başka bir hekime daha gözükebilirsiniz :)

İyileştikten sonra diş fırçasını değiştirmek gerekiyor mu?

belki bilmiyordur hasta olduğunu o_O
söylemiş miydin?

Aynı yerde çalışıyoruz. Ben eve gidiyorum çok üşüyorum dedim.

Cevap: Bana pek hasta gibi gelmedin

Elimi koluna koydum:

-Kadınların vücudu soğuk oluyor zaten

-Ölüler gibi soğuğum???

-Soğan sarımsak ye. Yarın görüşürüz!!

Diyalog aynen buydu. Eve gittikten sonra da tek kelime yazmadı. Çok şaşkınım eve nasıl gittini geçtim 3 gündür nasılsın dahi yok ???? Bana verdiği değer 0mış.

Geçen hafta genç kızlar gibi kırıtıyordu bana 14 şubatta ne alcaksın diye. Nah alırım daha bekler.

Neyse bunun da üstünü çizdik hayırlısıyla.

Back