- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.136
- 598
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
Gecmis olsun cherry, dikkat et kendine, o alman doktorları yuzunden 1 haftadir kafayi yiyoruz atesin dusmezse tekrar bir doktora git, mumkunse başka bir doktora...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun
İşe yaramaz çıkmasına cidden üzüldüm çünkü efendi, düzgün bir insandı. Annesi babası da çok düzgün insanlar. Köpeği bile efendi :))) Öküz çıktı tümden. Nasılsın dahi yazmadı bu ne yav??,,
Bi reçete yazarım karşılığında film önerisi alırım
Bi adet soğanı ince ince kesiyoruz içerisine bir limon suyunu sıkıyor ardından bi yemek kaşığı bal ekliyoruz böylece 2 saate yakın balkonda bekletip ihtiyaç duydukça 1 ymk kaşığı içersin
Şubat annelerinden bi hanım bana 39.2' ateşle yanarken vermişti bu tarifi doğal antibiyotikmiş kendisi beni diriltti,şifa olsun
belki bilmiyordur hasta olduğunuİşe yaramaz çıkmasına cidden üzüldüm çünkü efendi, düzgün bir insandı. Annesi babası da çok düzgün insanlar. Köpeği bile efendi :))) Öküz çıktı tümden. Nasılsın dahi yazmadı bu ne yav??,,
Ayni sini bende diliyorum ve ekliyorumDoktor değilim, geçmiş olsun ziyaretine geldim. Umarım hıyar bey ile bir şekilde görüşüp virüslerini ona bulaştırırsın.
Öperim.
Cok gecmis olsun ,birde vicks alin ,gogus sirt bolgenize surun sicak havlu koyun ,Çok sağolun .yarın mecburen markete gidicem. Nar + kivi severim zaten
Çatal kaşık gibi bir şeyin arka tarafıyla dilinizi bastırıp boğazınıza bakın.
Kızarıklık mı var yoksa beyaz beyaz küçük lekeler var mı?
Kriptik tonsilit diye gugıl amcaya sorun, resimlerine bakın, ona benziyor mu boğazınız? Eğer öyle ise tekrar doktora gidin. İlk gittiğinizde çıkmamış olabilir ortaya.
Geçmiş olsun.
aa ben de diyordum niye bulaşmadı bana bu gripviralse o demek :)
tavuk suyu çorba ve limonlu su içmeyi öneriyorum
saçma olacak ama bikaç gün diş fırçalama ve ağız gargarası yapın suyla bana göre ağız temizliği bu tip enfeksiyonların çabuk iyşleşmesine yardımcı oluyor.
eğer içmiyorsanız multivitamin desteği de lazım. bol süt de için bu ara.
ılık duş ve uzun uykular iyi gelir.
alerjik bünyeniz varsa durumu kötüleştirmemek için evi temiz tutun çarşaf değiştirin.
Çokta kötü değil tadı denemelisin ama ağızda bıraktığı koku pek hoş sayılmazKanka bu çok iğrenç bir karışım:)) nasıl yicem kız bunu???
Ne tür film istersin?
Konuyu doktor bir bey hakkında zanneden bir ben miyim
Geçmiş olsun bu arada.
İyileştikten sonra diş fırçasını değiştirmek gerekiyor mu?viralse o demek :)
tavuk suyu çorba ve limonlu su içmeyi öneriyorum
saçma olacak ama bikaç gün diş fırçalama ve ağız gargarası yapın suyla bana göre ağız temizliği bu tip enfeksiyonların çabuk iyşleşmesine yardımcı oluyor.
eğer içmiyorsanız multivitamin desteği de lazım. bol süt de için bu ara.
ılık duş ve uzun uykular iyi gelir.
alerjik bünyeniz varsa durumu kötüleştirmemek için evi temiz tutun çarşaf değiştirin.
belki bilmiyordur hasta olduğunu
söylemiş miydin?