- 23 Ağustos 2012
- 50.020
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.394
- 898
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
Çok geçmiş olsun cherrycim :) aklına takılan olursa burlardayım ben
Konuyla alakası yok ama işkembe -i Kübra ne demek? Bu arada ben boğazım ağrıdığında viks sürüp boğazımı tülbentle sarıyorum iyi geliyor ağrıya
İyi mutlu oldum şimdi tek ben değilmişim :) Bu nasıl bir virüs arkadaş????
Kan almadı, sırtımı dinledi sadece. İşkembe-i Kübradan tedavi olabilir yani.!
Belli ki viral bir hastalik geciriyorsun.
Bosuna antibiyotik kullanma.
Parasetamol iceren bir ilac kullan ve daha guclu bir agri kesici de al kemiklerin icin.
Havalar cok kotu.
Ama sen kendini sicak tut.
Atesin cok yukselmeye devam etmezse terlemeye calis.
Ya da git acile yerimden kalkamiyorum de, agri kesici ates dusurucu ignesiyle daha hizli ayaga kalkarsin.
Gecmis olsun:)
Konuyla alakası yok ama işkembe -i Kübra ne demek? Bu arada ben boğazım ağrıdığında viks sürüp boğazımı tülbentle sarıyorum iyi geliyor ağrıya
Agri icin diyorsan ikisi de dusuk etkili.Eczacı Ibuprofen mi Parasetamol mu dediydi valla ben de ibuprofen aldım:))) Doktor abi de bu olur bundan iç dedi ama gözüm hiç tutmadıydı onu zaten.
Yarın tekrar eczane yolu görünür.:)
Teşekkür ediyorum.
İbuprofen kemik ağrılarında daha kuvvetli benim görüşüm. Parasetamol daha ziyade orta seviye bas agrilarinda daha iyi. Ben şunu anlamadım ama ,ağrı kesici ağrıyı kesti diyelim. Gribin oluşturduğu o boğaz akıntısını vücuttan atacak,kurutacak bir şey de vermesi gerekmez mıydı?Eczacı Ibuprofen mi Parasetamol mu dediydi valla ben de ibuprofen aldım:))) Doktor abi de bu olur bundan iç dedi ama gözüm hiç tutmadıydı onu zaten.
Yarın tekrar eczane yolu görünür.:)
Teşekkür ediyorum.
Onu anladım aslında sadece bir kısmına takıldımİşkembeden atarak tutarak tedavi yaptı dediydim
Benim de çene kemiğim ağrıyordu, disetim de yara oluştu. Ateşim yoktu fazla ama nezle,boğaz akıntısı vs mevcuttu. 1000 Lik antibiyotigi ikiye bölüp sabah akşam ictim,2 güne geçti. Reçetesiz alabiliyorsaniz alin bence,geçmiş olsun
İbuprofen kemik ağrılarında daha kuvvetli benim görüşüm. Parasetamol daha ziyade orta seviye bas agrilarinda daha iyi. Ben şunu anlamadım ama ,ağrı kesici ağrıyı kesti diyelim. Gribin oluşturduğu o boğaz akıntısını vücuttan atacak,kurutacak bir şey de vermesi gerekmez mıydı?
Çok geçmiş olsun canım. Boğaz veya sinüzit için sirke ile gargara yapmak iyi gelebilir Diye duydum ,Tv'de önerilmisti. Grip mikrobunu da öldürebilir. Ayrıca zerdeçal,az zencefil,tiksinme olmazsa az karabiberi balla karıştırmak etkili oluyor.Vermedi mal
Bu kafayla diyabete ağrı kesici yazar
aa ben de diyordum niye bulaşmadı bana bu grip
çevremde herkes hasta
sabah akşam limonlu su içerim sırf sevdiğimden:))
İyileştikten sonra diş fırçasını değiştirmek gerekiyor mu?
Benim eşim grip olunca sadece bunu içiyorkızım çak bir tylol hot yat, yarına bir şeyin kalmaz. kalırsa bir tane daha çako hıyar da virüslere gelesice inşallah kabız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?