- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.671
- 498
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
huuuAynı yerde çalışıyoruz. Ben eve gidiyorum çok üşüyorum dedim.
Cevap: Bana pek hasta gibi gelmedin
Elimi koluna koydum:
-Kadınların vücudu soğuk oluyor zaten
-Ölüler gibi soğuğum???
-Soğan sarımsak ye. Yarın görüşürüz!!
Diyalog aynen buydu. Eve gittikten sonra da tek kelime yazmadı.
Geçen hafta genç kızlar gibi kırıtıyordu bana 14 şubatta ne alcaksın diye. B.k alırım daha bekler.
antibiyotikler de çok yararlı değil ondan demiştirBoğazım yanmaktan beter banada doktor antibiyotiklik durum yok dedi yuh dedim
Yiyorum canım hiçbir faydasını görmedimantibiyotikler de çok yararlı değil ondan demiştir
sarımsak ye bence çiğ
huuu
hasta değilsin diye diretmiş resmen kusura bakma tam öküzlük olmuş
yaa sana da çok geçmiş olsunYiyorum canım hiçbir faydasını görmedim
Geçmiş olsun cherryAynı yerde çalışıyoruz. Ben eve gidiyorum çok üşüyorum dedim.
Cevap: Bana pek hasta gibi gelmedin
Elimi koluna koydum:
-Kadınların vücudu soğuk oluyor zaten
-Ölüler gibi soğuğum???
-Soğan sarımsak ye. Yarın görüşürüz!!
Diyalog aynen buydu. Eve gittikten sonra da tek kelime yazmadı. Çok şaşkınım eve nasıl gittini geçtim 3 gündür nasılsın dahi yok ???? Bana verdiği değer 0mış.
Geçen hafta genç kızlar gibi kırıtıyordu bana 14 şubatta ne alcaksın diye. Nah alırım daha bekler.
Neyse bunun da üstünü çizdik hayırlısıyla.
Sağolasın hayatımyaa sana da çok geçmiş olsun
Ay cherry abla çok geçmiş olsun,viral enfeksiyondur o yüzden antibiyotik verilmemiştir.Hıyarı unutmuşum yazmayı flört ettiğim ama nasılsın bile diye aramayan herif. Allah belanı versin oğlum.
Çokta kötü değil tadı denemelisin ama ağızda bıraktığı koku pek hoş sayılmaz
balkonda suyunu salıyor o süre zarfında sen suyunu kaşıkla
Ben romantik komedi istiyorum eşim fantastik istiyormuşsende ne varsa o uyar tarihi olmasında
Konum aslında kombine, 1 doktor 1 hıyar hakkında.
Çarşamba boğaz ağrısıyla uyandım. Öğleden sonra fenalaştım kendimio taksiye zor attım. Hem kafam yani boğazım kulaklarım çenem sinüslerim hem de kaslarım çok ağrıyordu. O kadar üşüyüyordum ki hem vücıdum buz gibiydi hem de yorganın altında çenem birbirine çarptı. Yataktan hiçıkamadım.
Dün yine ağrılıydım ama eczaneye gidebildim ağrı kesici çay vs aldım.
Bugün sabah çok daha iyiceydim. Kahvaltı hazırladım, biraz hareket ettim işte o ağzıma .... Şimdi çok ateşim var çene kemiklerim de çok ağrıyor.
Doktor antibiyotiğe ihtiyacın yok dedi ama çok hastayım 3 gündür ateşli ağrılıyım kas ağrısı çene kemiği ağrısı boğaz ve sinüse caba. Sürekli yataktayım.
Doktor olan varsa çok makbule geçecek.Led_BiR_Vele_DisTiri siz ne doktoruydunuz heh :)
Guyton gibi konu içerigine bakarsakguyton mı o profildeki
Çok geçmiş olsun cherrycim :) aklına takılan olursa burlardayım benTamam 2 gün daha direneyim :)
Şubattan önce çıkaydı iyiydi uzunca bi süre sinema salonları bize uzakValla Disneyin Emma Watsonun oynadığı Güzel ve Çirkini 27 Martta çıkcakmış kaçırma :)
Vince Casselın oynadığı Güzel ve Çirkin de çok güzeldi tavsiye ederim.
Disneyin yeni yapımları çok güzel. Sindirella var, prens, balo derken çok romantikti
Abi Marslı, Interstellar, Dünyalar Savaşı izlesin yardımcı olamicam
MissCherryBlossom Güzellik geçmiş olsun
Bu hıyarın içi geçmiş
Kalmamış hücre falan komple fos okkalı bir atış yap sen buna mesafe artsın
Güzel bir terle duş al
Vitamin takviyesini yabana atma bol bol meyve ye her çeşidinden
Orda bulabiliyorsan ıhlamuru içine limon ve ayva ekleyip kaynat
Birde tavuk suyu çorba tamamdır
Sonra gelsin sıradaki flört
Öpüldünn
Ay cherry abla çok geçmiş olsun,viral enfeksiyondur o yüzden antibiyotik verilmemiştir.
Ama hastalığından ziyade ben şu herife müthiş kıl oldum ya allahın ayısı
Şubattan önce çıkaydı iyiydi uzunca bi süre sinema salonları bize uzak
Tişikkirlir öneriler için güzel ve çirkine bakıcam şimdi
Tekrar geçmiş olsun ha toz zencefil ve bal karşımı da Boğaz ağrısı ve öksürük için birebir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?