bir doktor var mı konusu da benden

MissCherryBlossom

Nirvana
Pro Üye
23 Ağustos 2012
50.020
En iyi cevaplar
1
232.394
898
Konum aslında kombine, 1 doktor 1 hıyar hakkında.

Çarşamba boğaz ağrısıyla uyandım. Öğleden sonra fenalaştım kendimi taksiye zor attım. Hem kafam yani boğazım kulaklarım çenem sinüslerim hem de kaslarım çok ağrıyordu. O kadar üşüyüyordum ki hem vücıdum buz gibiydi hem de yorganın altında çenem birbirine çarptı. Yataktan hiçıkamadım.

Dün yine ağrılıydım ama eczaneye gidebildim ağrı kesici çay vs aldım.

Bugün sabah çok daha iyiceydim. Kahvaltı hazırladım, biraz hareket ettim işte o ağzıma .... Şimdi çok ateşim var çene kemiklerim de çok ağrıyor.

Doktor antibiyotiğe ihtiyacın yok dedi ama çok hastayım 3 gündür ateşli ağrılıyım kas ağrısı çene kemiği ağrısı boğaz ve sinüse caba. Sürekli yataktayım.

Doktor olan varsa çok makbule geçecek. @CekiLinBenDoktorum siz ne doktoruydunuz heh :)

atesin 38 in ustunde seyrediyorsa antibiotik gerekir bence bogaz enfeksiyonu cigerlerine inmesin

Bu seneki virüs çok ağır zaten, ben de 2gün yattım , nane limon tavuk suyu çorba limon sıcak su limon falan içip içip üstüme 3 yorgan alıp yattım bir daha, terleyip terleyip duşa girdim. Hele ilk gün işten eve zor attım kendimi bütün kemiklerim kırılıyordu ağrıdan, ateşim de bir kere ölçtüğümde 38 di. Ama dinlenerek atlattım grip ilacı bile içmeden. Hazır hafta sonu geldi bol bol sıvı tüket yat dinlen, başka türlü geçmiyor bu.

Çok geçmiş olsun...

kan alıp ihtiyacın yok dediyse yoktur..
geçen 2 hafta kadar önce dediğin gibiydim hayatımda ilk defa dişlerim zangırdadı..ilaç almadım sıcak su torbasıyla kendimi yatağa hapsettim 2 kere .. 2 sinde de donuma kadar terledim ve attım tavsiye ederim.

tabi @CekiLinBenDoktorum un tavsiyeleri daha dikkate alınmalı

İyi mutlu oldum şimdi tek ben değilmişim :) Bu nasıl bir virüs arkadaş????

Kan almadı, sırtımı dinledi sadece. İşkembe-i Kübradan tedavi olabilir yani.!

Yihuuuuuuuu
Normalden bir tık fazla diyeyim , öyle nöbet falan geçirmiyorum ama sıcak basıyor 38 derece ölçtü zamazingo
Bu yıl gripler çok agır geciyor ne yazık ki.ılık duş al sürekli.iki üç güne hala böyle seyrederse antibiyotik başlamak gerekir.nane limona devam :) çok doktor tavsiyesi gibi olmadı ama :)

3 haftayı geçti hala hastayım resmen grip artık evrim geçirmiş çok zor atlatması tamam iyiyim diyorum sabah bir kalkıyorum sil baştan ayni öksürükte cabası ben çare bulamadım insallah siz bulursunuz gecmis olsun

Bi reçete yazarım karşılığında film önerisi alırım

Bi adet soğanı ince ince kesiyoruz içerisine bir limon suyunu sıkıyor ardından bi yemek kaşığı bal ekliyoruz böylece 2 saate yakın balkonda bekletip ihtiyaç duydukça 1 ymk kaşığı içersin

Şubat annelerinden bi hanım bana 39.2' ateşle yanarken vermişti bu tarifi doğal antibiyotikmiş kendisi beni diriltti,şifa olsun

doktor degilim
ama herkesin dedigi gibi bu sene cok agir geciyor, annem de haftalarca hasta gezdi, ilaclar bir ise yaramadi
3 gunluk bir terleme seansindan sonra kendine gelebildi.
Gecmis olsun

Hiyara diyecek bir sey bulamadim

Canım eğer bu bir virüs hastalığıysa, grip gibi, buna antibiyotik verilmez. Bu tür virüs hastalıklarda semptomatik tedavi uygulanır, hastalığın kendisi vücuttan gitsin diye beklenir. Ağrı varsa ağrı kesici alırsın, ateşin varsa ateş düşürücü alırsın vs, ve hastalığın geçmesini beklersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…