- 23 Ağustos 2012
- 50.020
- En iyi cevaplar
- 1
- 232.394
- 898
- Konu Sahibi MissCherryBlossom
-
atesin 38 in ustunde seyrediyorsa antibiotik gerekir bence bogaz enfeksiyonu cigerlerine inmesinKonum aslında kombine, 1 doktor 1 hıyar hakkında.
Çarşamba boğaz ağrısıyla uyandım. Öğleden sonra fenalaştım kendimi taksiye zor attım. Hem kafam yani boğazım kulaklarım çenem sinüslerim hem de kaslarım çok ağrıyordu. O kadar üşüyüyordum ki hem vücıdum buz gibiydi hem de yorganın altında çenem birbirine çarptı. Yataktan hiçıkamadım.
Dün yine ağrılıydım ama eczaneye gidebildim ağrı kesici çay vs aldım.
Bugün sabah çok daha iyiceydim. Kahvaltı hazırladım, biraz hareket ettim işte o ağzıma .... Şimdi çok ateşim var çene kemiklerim de çok ağrıyor.
Doktor antibiyotiğe ihtiyacın yok dedi ama çok hastayım 3 gündür ateşli ağrılıyım kas ağrısı çene kemiği ağrısı boğaz ve sinüse caba. Sürekli yataktayım.
Doktor olan varsa çok makbule geçecek. @CekiLinBenDoktorum siz ne doktoruydunuz heh :)
atesin 38 in ustunde seyrediyorsa antibiotik gerekir bence bogaz enfeksiyonu cigerlerine inmesin
Cherry doktorum ancak nasıl yardım etsem bilemedim.ateşin kaçlarda seyrediyorAlman doktorları gerçekten çok kötü her şeye ağrı kesici yazıyorlar....öldüm bittim burda dişetlerim ağrıyor ayrılcak gibi.
Konum aslında kombine, 1 doktor 1 hıyar hakkında.
Çarşamba boğaz ağrısıyla uyandım. Öğleden sonra fenalaştım kendimi taksiye zor attım. Hem kafam yani boğazım kulaklarım çenem sinüslerim hem de kaslarım çok ağrıyordu. O kadar üşüyüyordum ki hem vücıdum buz gibiydi hem de yorganın altında çenem birbirine çarptı. Yataktan hiçıkamadım.
Dün yine ağrılıydım ama eczaneye gidebildim ağrı kesici çay vs aldım.
Bugün sabah çok daha iyiceydim. Kahvaltı hazırladım, biraz hareket ettim işte o ağzıma .... Şimdi çok ateşim var çene kemiklerim de çok ağrıyor.
Doktor antibiyotiğe ihtiyacın yok dedi ama çok hastayım 3 gündür ateşli ağrılıyım kas ağrısı çene kemiği ağrısı boğaz ve sinüse caba. Sürekli yataktayım.
Doktor olan varsa çok makbule geçecek. @CekiLinBenDoktorum siz ne doktoruydunuz heh :)
Cherry doktorum ancak nasıl yardım etsem bilemedim.ateşin kaçlarda seyrediyor
Bu seneki virüs çok ağır zaten, ben de 2gün yattım , nane limon tavuk suyu çorba limon sıcak su limon falan içip içip üstüme 3 yorgan alıp yattım bir daha, terleyip terleyip duşa girdim. Hele ilk gün işten eve zor attım kendimi bütün kemiklerim kırılıyordu ağrıdan, ateşim de bir kere ölçtüğümde 38 di. Ama dinlenerek atlattım grip ilacı bile içmeden. Hazır hafta sonu geldi bol bol sıvı tüket yat dinlen, başka türlü geçmiyor bu.
Çok geçmiş olsun...
kan alıp ihtiyacın yok dediyse yoktur..
geçen 2 hafta kadar önce dediğin gibiydim hayatımda ilk defa dişlerim zangırdadı..ilaç almadım sıcak su torbasıyla kendimi yatağa hapsettim 2 kere .. 2 sinde de donuma kadar terledim ve attım tavsiye ederim.
tabi @CekiLinBenDoktorum un tavsiyeleri daha dikkate alınmalı
Bu yıl gripler çok agır geciyor ne yazık ki.ılık duş al sürekli.iki üç güne hala böyle seyrederse antibiyotik başlamak gerekir.nane limona devam :) çok doktor tavsiyesi gibi olmadı ama :)Yihuuuuuuuu
Normalden bir tık fazla diyeyim , öyle nöbet falan geçirmiyorum ama sıcak basıyor38 derece ölçtü zamazingo
Bu yıl gripler çok agır geciyor ne yazık ki.ılık duş al sürekli.iki üç güne hala böyle seyrederse antibiyotik başlamak gerekir.nane limona devam :) çok doktor tavsiyesi gibi olmadı ama :)
guyton mı o profildekiCherry doktorum ancak nasıl yardım etsem bilemedim.ateşin kaçlarda seyrediyor
geçmiş olsunHıyarı unutmuşum yazmayı flört ettiğim ama nasılsın bile diye aramayan herif. Allah belanı versin oğlum.
Nar ,kivi ve findik uclusunu blenderdan gecirip yiyin ,
Vitamin takviyesi bu isdi cozer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?