3sne önce ilk ameliyatımı oldum 1.5sne önce tekrar ilk doktorum ufak tefek oynamalar yapmişti ama tam narkoz almadan yanı burnum iyileşmiş durumda..burnumun ucuna ve alt kısmına kulagımdan kıkırdak koymuş ve cok koydugu icin burnum uzun ve düşük görünüyo alinma durumuda yokmuş fethi bey kendi yöntemleriyle düseltmeye calişicakmiş..
canım senin ilk ameliyatında mı kıkırdak koymuş doktorun? çünkü genelde 1. ameliyatta fazla kıkırdak çıkartıldığından buruna yeniden kıkırdak eklenior 2. ameliyatta. ama senin ilk ameliyatta kıkırdak eklenmesi çok garip. burnun çok mu küçüktü ki kıkırdak ekledi nazım durak?bir de fethi orak sana yaptığı ameliyatları gösterdi mi nasıl burunlar yapmış beğendin mi cnm?
cnm 2 ablamın burnu farklıydı.biri kemikli uzun diğerinin geniş büyüktü ama çıkıntısı yoktu...ben martta göğüs+burun için gidiyorum onur erola amel.tarihi alıcam ve muayene ve ücret için.inş mayıstata olucam artık:):)
eğer düzeltme işlemiyse bence kesinlikle onur erol...çünkü diğer dr lerin bozduğunu o düzeltiyo hep duymuşsunuzdur.
ben mesala kesinlikle küçük burun sevenlerdenim ve ünlülerdende yaptığı burunler hep küçük ve güzel...tabi herkesin zevki farklıdır ama ben yaptığı her burunu çok beğeniyorum.
deniz petek emel sayın...bunlarınki bence çok güzel ve küçük.
estetik yapılıcaksa küçük olmalı diye düşünüyorum ben...
mesala esra balamirinde burnunun son halini onur erol verdi..bi onunda resimlerine bakın isterseniz,onuda nazım durak bozmuş onur bey düzeltmiş.
düzeltme işlemlerinde veya 2.3. ameliyatlarda ben onur erol en iyisi diye biliyorum[/QUOT
belki onur beylede görüşmeye giderim ama tanıdık birilerinden tavsiye almadan olmuyoya.. tabiki buradan bilgilendirilmekte cok önemli gerci nazım duragada tanıdık tavsiyesiyle gitmiştim(cahilce işte araştirmadan etmeden okadar güvenerekk..yaptıgı burunları bile görmeden) ne die tavsiye etmişseler..
yeğenimin ameliyatını naci çelik yaptı. 5000 liraya. ki daha önce başkasına ameliyat olmuştu kızın burnunu mahvetmişlerdi.. şu anda çok memnun. acayip doğal ve güzel duruyo.. ben kesinlikle naci çelik'i öneririm.
Onur erol' a da ameliyat olan arkadaşım oldu. kız 3 kere revizyon yaptırmak sorunda kaldı.. her seferinde çökme oldu burnunda. onur erol un bulduğu turkish delight yöntemini nette araştırdı ve bi yabancı sitede bu yöntemin ilerleyen zamanlarda çökmeler yapacağı ve tekrar tekrar düzeltilmesi gerektiğini okumuş.. bi ton para vermişti kız üstüne de 2 kere daha narkoz yiyip ameliyat olmuştu. O çok pişmandır onur erol a yaptırdığı için. belki onun ki kötü şans ama bunları da dikkate alın derim..
fethi beye ameliyat olmak istiorum ama bna verdigi ücret cok geldi bide fiyat konusunda hickonuşdurtmadı bnm fiyatım bu diyip..bna bilgi vericek kimse yokmu???