Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.326
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
Çok sağolun hastaneye yetiştik şükürK Kavimlergocu
Öncelikle çok geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum..
O kadar ciddi bir soruna değinmişsiniz ki..
Eğitim aile içerisinde başlıyor. Saygıyı çocuklar aileden öğreniyor. Ve dediğiniz gibi o kadar saygısız cocuk var ki etrafta
Biz yaşlı gördüğümüzde oturmaktan utanır kalkıp yer verirdik.
Ailelere büyük gorev düşüyor.
Sormayın bir prenses ve kral nesil geliyorGeçmiş olsun.
Bende o yaşlardan geçeli çok olmadı ama gerçekten biz böyle değildik.
Çok üzülüyorum 15-19 yaş arası gençlerin haline.
Dışarıda hep küfürlü konuşuyorlar ana bacı küfür ediyorlar birbirlerine ve bunu sohbet içinde yapıyorlar.
Aşırı rahatsız oluyorum.
Evladım yok henüz ama bu tür gençleri görünce çok korkuyorum ve çocuk yapmamayı bile düşünüyorum bazen.
O zaman tacizden korkan taksiye binsin hasta binsin toplumsal kurullar olmasın parası olan servise taksiye binsin sırf çantayla korulunmuyor bayan demedim ayrıca önüne alırsa inerken önünden gelecek saldırıyı korursun dikkat etmek bu kadar zor olmamalı toplumda yaşamak zor olmamalıŞimdi olaya sizin anlattığınız gibi bakınca onlar suçlu oluyor. Ama ben çanta takmadan binmiyorum metrobüse o sıkışıklıkta elleyen elleyene. Bi de söyleyince beni nasıl itham edersin bu şekilde kalabalıktı deyip sıyrılmaları da cabası. Biraz bencillik olabilir ama benim için taciz edilmemem birinin çantanın arkasında kalmasından daha öncelikli.
Ayrıca anneniz hastaymış keşke taksiyle gitseydiniz. Annem hasta biraz alana ihtiyacı var diye toplu taşımada düşünülüp istenmez. Önceden bu durumları tahmin edip daha konforlu bir ulaşım aracı seçmek gerekir.
İşte böyle diyoruz çocuklara onlarda yardırıp geçiyor Sana yeter ki birşey olmasın oda elinden geleni ardına koymuyor.Arkadaşlar herkesin taksi tutacak gücü olduğuna nerden kanaat getirdiniz? Taksi tut annen hastaysa ne demek ya? Yani gerçekten müthiş bi fikirmiş kimsenin aklına gelmezdi. Yahu o toplu taşıma herkes için. Hastası, hamilesi, çocuklusu, yaşlısı, sakatı, engellisi. İyi madem hepsi taksi tutsun, yeter ki insanlar saygılı biçimde toplum içinde başkalarını da düşünerek yaşamayı öğrenmesin.
Sen niye bana efeleniyosun ki? Dert yazmışsın cevap vermişim. Sana destek olmuyor da değilim ama sürekli gördüğüm memnuniyetsiz herkese karışan en özel imtiyazları kendine isteyen teyzelere benziyosun bu yorumunda. Görüyorum çünkü her gün böyle birini otobüste. Bide arkasından cık cık cık yaparlar.O zaman tacizden korkan taksiye binsin hasta binsin toplumsal kurullar olmasın parası olan servise taksiye binsin sırf çantayla korulunmuyor bayan demedim ayrıca önüne alırsa inerken önünden gelecek saldırıyı korursun arkanda yaşlı olursa dikkat et lütfen!!! Sen gençsin yürü yada taksi tut olur mu o emekli imkanı yok!!!
Nasıl bir düşüncedir bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?