- 29 Ağustos 2011
- 1.440
- 292
- 173
Su ev hanimligini bu kadar abartmayin ne olur.en keyifli is.isi yapmak keyfine bakiyor.ben haftanin bes gunu kursa gidiyorum.sinavlara hazirlaniyorum kpss(ogretmenlik)yinede ev isleri hicmi hic yormuyor.
Diger konunuza gelirsek.bastan sart koyacaktiniz.kesin sartinizi koyup evlenecektiniz.yapacak bisey yok.ev hayatina alismaktan baska
Şu cümle:
"Evlenmeden önce eşimle babamda çok konuştu bu mevzuyu bende ..kızım çalışıcak dedi.ona göre evlenin,onA göre sonradan evlendi,evde oturcak durumu olmasın dedi.tamam dendi"
baştan şart koşmak değildir de nedir?
sen kpss kursuna gidiyormuşsun ya
orada türkçe testlerinde uzun paragraf sorularına dikkat et
çünkü okuduğunu anlamayla ilgili sorunun var
kızın babası baştan şart koşmuş
kız çalışacak diye koca dönmüş sözden
ayrıca ev işlerinden yoruldum demiyor
sıkılıyorum diyor
neden yapacak bişey olmasın ki ayrıca
her türlü çözüm mevcut bence
Su ev hanimligini bu kadar abartmayin ne olur.en keyifli is.isi yapmak keyfine bakiyor.ben haftanin bes gunu kursa gidiyorum.sinavlara hazirlaniyorum kpss(ogretmenlik)yinede ev isleri hicmi hic yormuyor.
Diger konunuza gelirsek.bastan sart koyacaktiniz.kesin sartinizi koyup evlenecektiniz.yapacak bisey yok.ev hayatina alismaktan baska
Merhaba mükemmel bayan;
Atan ve sonra yaz buraya hem ev işlerimi kusursuz yaptım hem de atandım bakınnnnnn diye..
Ev hanımlığı bence en zor meslek.
Senin zorlanmıyor oluşun bu gerçeği değiştirmez.
Kaldı ki konu sahibi baştan konuşuldu söz verdi şimdi sözünden caydı diye belirtmiş.
Algı sorununa bakılırsa hepsini aynı anda yürütmen sandığın kadar kusursuz değil.
Türkçe, paragraf konusunda eksiklerin var..
Ev işlerinden dolayı olabilir.
Allah kolaylık versin..
bu yazınızı okuyunca yüzümde bir tebessüm oluştu.ince bi nüansla çok güzel anlattınız hanımefendinin durumunu.....tişşkler
kızlar ...bütün gün burda sizlerle dertleştim,herkez beni haklı görünce iyice bi triplere girdim..eşim işten gelince moralim bozuk bozuk tv izlemeye başladım.nasıl geçti günün ne yaptın ne ettin dedi...ne olsun bişey yok,evin içerisinde ne olabilirki ne anlatayım sana dedim.bide soruyomusun ne yaptın diye bana diye delirdim.sonra konu konuyu açtı ,iş çığrından cıktı...beni köle yaptına kadar getirdim konuyu...oda benim sana sunacagım hayat bu,işine gelmiyosa seni tatmin etmiyosa çeker gidersin dedi.evdeki tabakları yere attım.gözlüğünü kırdım.sinir krizi geçirdim resmen.çok fena kavga ettik anlıcagınız.bidaha bana bu konuyu açıcaksan hiç açma çek git babanın evine git atan ne yapıosan yap ondan sonra dedi.
kızlar ...bütün gün burda sizlerle dertleştim,herkez beni haklı görünce iyice bi triplere girdim..eşim işten gelince moralim bozuk bozuk tv izlemeye başladım.nasıl geçti günün ne yaptın ne ettin dedi...ne olsun bişey yok,evin içerisinde ne olabilirki ne anlatayım sana dedim.bide soruyomusun ne yaptın diye bana diye delirdim.sonra konu konuyu açtı ,iş çığrından cıktı...beni köle yaptına kadar getirdim konuyu...oda benim sana sunacagım hayat bu,işine gelmiyosa seni tatmin etmiyosa çeker gidersin dedi.evdeki tabakları yere attım.gözlüğünü kırdım.sinir krizi geçirdim resmen.çok fena kavga ettik anlıcagınız.bidaha bana bu konuyu açıcaksan hiç açma çek git babanın evine git atan ne yapıosan yap ondan sonra dedi.
Ya Allah askina insanları yorumlarinizla bu derece gaza getirmeyin. Okumak meslek sahibi olmak ne kadar zorsa evliliği yürütmek ondan daha zor ve ondan daha çok emek ister. Yok kendini ezdirme yok bilmem ne derken bir yuvanin huzurunu düşünün. Siz yorumunuzu yapar gözünüzü kapatir başka basliklara gidersiniz ama yorum yaptiginiz insan sizle ayni fitratta değildir yada esi sizin esinizle ayni fitratta değildir ve fisss elinde soner sizin TAKTİGİNİZ... Sekil 1a da olduğu gibi.
Sayin cheec buralarda çok ateşli yorum yapanların gazina gelmeyin lutfen . bir Dr her hastaya ayni receteyi yazmaz yada bir öğretmenin yapması gereken öğrencilere bireysel görevler vermektir çünkü her çocuğun kapasitesi o umumi ödev için yeterli olmayabilir. Yikmak kolay ama yapmak zordur. Nedense her konuda en iyisini yapalim derken yuvayi muhafaza icin kolay olani seciyoruz.
Bu nasil bir evlilik ya cnm saygi yok verdigi sozleri tutmak yok
ben olsam saniye durmazdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?