" Bir derdim var:( "

TiFiTi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
299
2
Sabah gözümü açıyorum buradayım, gündüz buradayım, gece uyumadan önce son kez yine buradayım.
Kadınlar Kulübü'nde girdiğim tek yer "Bir derdim var".
İçim şişti yahu akşama kadar dert okumaktann :/ başka bölümlere bakamıyorum, nedense takılı kaldım bu sayfada. Yok mu şöylee takılan üyesi fazla olan eğlenceli bi bölüm? Muhabbet hızlı oldukça ortam dahada güzel oluyor çünkü:)
Ayy kızlaar kurtarın beni bu takıntıdaaan :)

(Rabbim dert verip derman aratmasın. Buralara kadar döktüğümüz bütün dertler en kısa zamanda çözülür inşallah.)

geyik bölümüne takilabilirsin,mecbur degilsin yani bir derdim varda gezmeye...

bende öyleyim sürekli ' ah erkekler ' bir derdim var' buralarda geziniyorm başka tarafa elim kolum gitmiyo :) insan bide burdaki kötü olayları ( aldatma gibi ..) okuyunca acaba benmkide yaparmı ? yada aaa geçen bnmkide böyle davrandı acaba başka birimi var demekten kendini alakoyamıyo ama genede buralardayım iştee..

hahaaaa ben bunu daha once cok dedim kendime ve keyfimi "geyik", "oyun bolumunde" surdurdum.. geyik'te sohbet var, oyun bolumunde cok eglenceli oyunlar oluyor. mizah'da takil.. "ah erkekler" bolumu var komik olaylar cikiyor bazne... bence eglenceli cok yer varda kesfetmesi zor

Canlarım telefondan giriyorum. Burayada profilimde açmış olduğum konulardan giriyorum. Sitede gezinemiyorum link verirmisiniz yazdığınz bölümlerin?

Ben de aynen canim.kulübün basindan ayrilamiyorum.özellikle derdim var bölümünden.

ben de siteye ilk üye olduğum zaman öyle bi dönem geçirmiştim. sonuçta hayatında aklının köşesinden geçmeyecek bin bir türlü vaka var burda. ilgini çekiyo ama. bi süre sonra sıkılıyosun merak etme. geçici bi dönem yani

Son düzenleme:

En Sevdiğim Geyik Bölümünü Tavsiye Ederim..
Zaman Nasıl Geçiyor Anlamazsınız..

Oyun, Geyik, Diyet, Güzellik zaten bunlardan birine yönelince bdv otomatikman boş zamanlarda bakılmış oluyor.

insan dertlıyken daha cok okuyor buraları,kendı gibilerı gördukçe acısını paylaşmış gıbı hıssedıyor,ben ondan okuyorum

selam kızlar... bende bu günlerde çok sıkıntılıyım dertliyim.ben 2 yıllık evliyim çok şükür iyi bi eşim var.görümcemde bize yakın bi yerde oturuyo seviyorumda aramızda bi sıkıntı yok.ama görümcem bu aralar biraz hasta psikolojik çok sıkıntılı bende elimden geldiği kadar ona yardımcı oluyorum herşeyiyle ilgilenmeye çalışıyorum eşiminde hoşuna gidiyo tabi. ama artık sıkıldım ya bunaldım off başkalrı için fedakarlık yapmaktan iyi gelin olmaktan kimseden bi kötülük görmedim ama çok bunaldım yaa.ben napıym ya nasıl davranym

Kızlar polemiğe girmek istemiyorum. Açtığım konuların %90'ı bu bölümde zaten. Yeterince dertli biri olarak kimsenin dertlerine iliştiğim yok. Okuyup geçebilsem ne âlâ! Bir de okuduklarıma kafayı takıyorum. Geyik yapmak için değil, durumumdan rahatsız olduğum için açtım konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…