- 10 Kasım 2022
- 147
- 35
- 28
- Konu Sahibi albatros23
-
Aynen inş hayırlısı olsun insan sıkışıp kalıyorTabii ki ölsün diye dusunuyorsunuz diye demedim. Bu adam bu yastan sonra iyilesmeyecek, daha da kotuye gidecek sadece. Hal boyleyken eşinizin bırakıp gelmesi zor.
Yaninda kalsaniz zor, siz evinize gitseniz zor. Herkes hakli konuda. Sabir diliyorum sadece.
Kocanın yeri de normal şartlarda karısının yanı ve kendi evi ama işte öyle olmuyor.Öyle yapıcam artık eşimde kadının yanı kocasının yanı ayrı gayrı olmasın diyor oda çok sıkıldım.
Kendi evinize götürün en azından sen kendi evinde rahat edersin.Hem bakıcı hem siz mantıksız geldi bana.Kendi evinizde oğlu ilgilensin.Kayınpeder hasta onla yaşıyoruz bu durum çok uzadı evime donmek istiyorum bakıcısı olduğu halde kalıyoruz merhamette bi yere kadar napıcağımı bilmiyo
Bize hiç gelmesinler o daha kötü evin düzeni şekli şemalı mahfoluyorEşimin dedesi 94 yaşında bunama hastası ve en az 15 yıldır 3 kızı dönüşümlü olarak bakıyor. Bi kaç ay önceye kadar zar zor tuvalete giderken artık ona bile gidemiyor. Oturuyor falan ama artık adamın gücü kalmadı. 2 sene önceye kadar babannede hayattaydı. O da bakıma muhtaç durumdaydı. Onlarda sıkışmış yorulmuş durumda ama baba bu ve el mahkum bi yerde. Bakıcısı da olsa evlat aile gibi olmuyor. Malesef eşinizi ve babasını çok iyi anlıyorum bu sebepten.
Ama sizi de çok iyi anlıyorum. Yarım saat mesafede evim olsa ve 1 yıldır evime gidemesem bende çok daralırım. Bi de bi çocuk var ortada. O da sonuçta sizinle birlikte o evde değil mi? Sormak istediğim şu. Acaba babasını ve bakıcısını kendi evinize taşımanız sizin için uygun olur mu? Babanın yanınızda olması mı mesele yoksa sadece evinizde olamayışınız mı?
Yok o ben değildimSanki kp ilk kalmaya başladığınız zamanlarda da konu acmistiniz.Yanlıs hatırlamıyorsamda esinizde orada kalmaktan yanaydı
Eşinize rest çekip kendi evinize gitmenizden başka imkanınız yok o zaman. O evde kalmak istemiyorsunuz. Baba evinize gelsin istemiyorsunuz. Malesef eşinizde bu durumda bi evlat olarak babasını bırakmak istemeyecek. Ben olsam bende bırakmam. 90 yaşındaki yatalak bi adamın benim 2 buçuk yaşındaki oğlumla bakıma muhtaçlık açısından hiç farkı yok. Konuşabiliyorsa. Aklı yerindeyse tek fark bu. Bende sizin gibi gelin konumundayken bu durumu istemezdim bakım konusunda ya da aynı evde yaşamak için bi zorunluluğun yok ama evlat konumundayken de yalnız bırakmak istememek çok normal. Arayı bulacak kişi eşiniz. Sizi evinizden ayırmayacak babasını da yalnız bırakmayacak. Zaten bakıcısı var. Gece kalıyor mu bakıcı?Bize hiç gelmesinler o daha kötü evin düzeni şekli şemalı mahfoluyor
Aynen bakıcı kadın yatılı sadece o gece wc işini halledemediği için eşim kslıyor erkek bakıcıda babası istemiyor ben durumdan sıkıldım ayrılmayı düşünebilirim 3 5 yıl bike çok fazla fedekarlık için benceEşinize rest çekip kendi evinize gitmenizden başka imkanınız yok o zaman. O evde kalmak istemiyorsunuz. Baba evinize gelsin istemiyorsunuz. Malesef eşinizde bu durumda bi evlat olarak babasını bırakmak istemeyecek. Ben olsam bende bırakmam. 90 yaşındaki yatalak bi adamın benim 2 buçuk yaşındaki oğlumla bakıma muhtaçlık açısından hiç farkı yok. Konuşabiliyorsa. Aklı yerindeyse tek fark bu. Bende sizin gibi gelin konumundayken bu durumu istemezdim bakım konusunda ya da aynı evde yaşamak için bi zorunluluğun yok ama evlat konumundayken de yalnız bırakmak istememek çok normal. Arayı bulacak kişi eşiniz. Sizi evinizden ayırmayacak babasını da yalnız bırakmayacak. Zaten bakıcısı var. Gece kalıyor mu bakıcı?
Bakın 90 yaş az değil bugün mü yarın mı gider bilinmez. Belki 3 belki 5 sene sonra rahmetli olacak. Tabi sayılı nefesimizi Allah bilir ama. Yani nasıl desem dişinizi sıkıp anlayışlı olmanız için bir ömür tüketmeniz gereken bi durum yok ortada. He diyorsanız ki benim sabrım kalmadı. 1 yıl bana yetti o zaman ya eşinizi ikna edeceksiniz ben kendi evime gideceğim diyeceksiniz ya da yollarınızı ayıracaksınız. Başka alternatif göremiyorum.
Bilmiyorum eşiniz normalde nasıl biri? Doğrusu benim eşim bu fedakarlığı yapmaya değer biri. Aynı fedakarlığı kendi de yapar. Ama öyle biri olmasaydı ya da yapmayacağını bilseydim yapmazdım. Bu kısmın kararı size kalmış.Aynen bakıcı kadın yatılı sadece o gece wc işini halledemediği için eşim kslıyor erkek bakıcıda babası istemiyor ben durumdan sıkıldım ayrılmayı düşünebilirim 3 5 yıl bike çok fazla fedekarlık için bence
Çok iyi biri benide seviyor ama ben özgürlüğüme düşkün ve biraz bencilimdir gelemem bu kadar sıkıntıya açıkçasıBilmiyorum eşiniz normalde nasıl biri? Doğrusu benim eşim bu fedakarlığı yapmaya değer biri. Aynı fedakarlığı kendi de yapar. Ama öyle biri olmasaydı ya da yapmayacağını bilseydim yapmazdım. Bu kısmın kararı size kalmış.
Anladım. Olabilir tabi herkes aynı düşünmek zorunda değil. O zaman eşinizle güzel tatlı dille konuşup duruma orta yol bulmak istediğinizi söyleyin ayrılmayı düşünmeden bi kere daha deneyin derim. Belki evinizi çok daha yakın bi yere taşırsınız? İstanbul içinde yarım saatlik mesafeydi galiba? Çok yakın sayılmaz bu mesafe İstanbul için.Çok iyi biri benide seviyor ama ben özgürlüğüme düşkün ve biraz bencilimdir gelemem bu kadar sıkıntıya açıkçası
Evet bu yaz sonuna kadar süre verdim kendim iöşn duygularım için hayatım için evlensekte biz kimsenın ana babasıyla evlenmek zorunda değiliz sosyal hayatımız vs herşey etkileniyor bu durumdan çünkü .Anladım. Olabilir tabi herkes aynı düşünmek zorunda değil. O zaman eşinizle güzel tatlı dille konuşup duruma orta yol bulmak istediğinizi söyleyin ayrılmayı düşünmeden bi kere daha deneyin derim. Belki evinizi çok daha yakın bi yere taşırsınız? İstanbul içinde yarım saatlik mesafeydi galiba? Çok yakın sayılmaz bu mesafe İstanbul için.
Tabiki aynı evde yaşamaya zorlayamaz sizi. İstemiyorsanız bu o evden ayrılmak için yeterli bi sebep açıklamaya gerek olmamalı.Evet bu yaz sonuna kadar süre verdim kendim iöşn duygularım için hayatım için evlensekte biz kimsenın ana babasıyla evlenmek zorunda değiliz sosyal hayatımız vs herşey etkileniyor bu durumdan çünkü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?