- 10 Kasım 2022
- 147
- 35
- 28
- Konu Sahibi albatros23
-
Kayınpeder hasta onla yaşıyoruz bu durum çok uzadı evime donmek istiyorum bakıcısı olduğu halde kalıyoruz merhamette bi yere kadar napıcağımı bilmiyorum
Yok gece eşime ihtiyaç duyuyormuş nazlı biri illa çoçuğunu istiyor ama evlilik çok bozuluyor böyledeEşin ne diyor bu duruma, uzak mı mesafe, git gel yapamaz misiniz arada, bakicisida varmış nasilsa
1 yıl oldu
eve yarım saat istanbuldayız çalışıyoruz ikimizdeBiraz detaylandirarak duzenleseniz konuyu daha iyi olur. Normalde nerde oturuyorsunuz kp'e mesafeniz nedir? Hastaligi nedir geçici mi yoksa sürekli mi çalışıyor musunuz vs
Öyle yapıcam artık eşimde kadının yanı kocasının yanı ayrı gayrı olmasın diyor oda çok sıkıldım ciddenHadi eşiniz kalıyor siz niye kalıyorsunuz ki? Siz evinize geçin en azından.
Ben 3 gun orda kalalım diyorum sadece diğer gunler evimizde kalalım diyorum bakıcı ve babasıyla oturamam ben diyorumGece kalan bakıcı var mı kamera koyun ya da yakında ev tutun
45 yaşında ve tüp bebek deneme aşamalarında mısınız ?Kaç kere boşanma noktasına geldim sonra duzeldik ama babasının duzeleceğini sanmıyorum bi duzen ve çözümde yok
Yok gece eşime ihtiyaç duyuyormuş nazlı biri illa çoçuğunu istiyor ama evlilik çok bozuluyor böylede
Yaşı da baya varmış, evinize gidin siz oğlu arada gitsin gelsin kalsın diyeceğim de, zor yani duzensiz böyle deÖyle yapıcam artık eşimde kadının yanı kocasının yanı ayrı gayrı olmasın diyor oda çok sıkıldım cidden
90 yaşındaki baba her an vefat edebilir. Eşinizin yanında kalmak istemesini anlayabiliyorum, o da bunalmistir ama babasi evladim yanimda kal derken gidemiyordur.
Mesafeniz uzak da degilmis. Esiniz sizi inatla yaninda istemese pek sorun yok aslinda ama boyle bir nevi adamin ölmesini bekliyorsunuz rahata ermek icin.
Cok zor bir durum eşin kalbini kirmadan yaninda durmak. O sizin icin yapar miydi cevabinizi buna gore sekillendirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?