Bir derdim var

albatros23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2022
147
35
28
Kayınpeder hasta onla yaşıyoruz bu durum çok uzadı evime donmek istiyorum bakıcısı olduğu halde kalıyoruz merhamette bi yere kadar napıcağımı bilmiyorum

Eşin ne diyor bu duruma, uzak mı mesafe, git gel yapamaz misiniz arada, bakicisida varmış nasilsa

Biraz detaylandirarak duzenleseniz konuyu daha iyi olur. Normalde nerde oturuyorsunuz kp'e mesafeniz nedir? Hastaligi nedir geçici mi yoksa sürekli mi çalışıyor musunuz vs

Gece kalan bakıcı var mı kamera koyun ya da yakında ev tutun

Kaç kere boşanma noktasına geldim sonra duzeldik ama babasının duzeleceğini sanmıyorum bi duzen ve çözümde yok

Yok gece eşime ihtiyaç duyuyormuş nazlı biri illa çoçuğunu istiyor ama evlilik çok bozuluyor böylede

Öyle yapıcam artık eşimde kadının yanı kocasının yanı ayrı gayrı olmasın diyor oda çok sıkıldım cidden
Yaşı da baya varmış, evinize gidin siz oğlu arada gitsin gelsin kalsın diyeceğim de, zor yani duzensiz böyle de

90 yaşındaki baba her an vefat edebilir. Eşinizin yanında kalmak istemesini anlayabiliyorum, o da bunalmistir ama babasi evladim yanimda kal derken gidemiyordur.
Mesafeniz uzak da degilmis. Esiniz sizi inatla yaninda istemese pek sorun yok aslinda ama boyle bir nevi adamin ölmesini bekliyorsunuz rahata ermek icin.
Cok zor bir durum eşin kalbini kirmadan yaninda durmak. O sizin icin yapar miydi cevabinizi buna gore sekillendirin.

Bu durum çok zor ya yakın zamanda kendi annem de yaşadı şahit oldum. Siz çok haklısınız ama eşinizin de babası yatalak halde. İnsanın içine sinmez birakmak. Rabbim hayırlı kapılar açsın inşallah

90 yaşındaki baba her an vefat edebilir. Eşinizin yanında kalmak istemesini anlayabiliyorum, o da bunalmistir ama babasi evladim yanimda kal derken gidemiyordur.
Mesafeniz uzak da degilmis. Esiniz sizi inatla yaninda istemese pek sorun yok aslinda ama boyle bir nevi adamin ölmesini bekliyorsunuz rahata ermek icin.
Cok zor bir durum eşin kalbini kirmadan yaninda durmak. O sizin icin yapar miydi cevabinizi buna gore sekillendirin.

Back
X