aynen bende o konuya kadın sorunlu tasının demıstımAaaaaaa olaya bak tam kriz geçirmelik.
Konu sahibinin başka bir konusu vardı, o konusuna bu kadınla uğraşılmaz acilen taşın dedim. Çünkü kişi aynı zamanda ev sahibi. O da eşim şiddetle karşı çıkıyor taşınmaya karşı tarafa da asla bir şey söylemiyor dedi, ben de ben böyle bir şey yaşasam eşim haddini bildirir şeklinde düşündüm. Bu kadar sessiz vurdum duymaz olması normal değil eşine dikkat et dedim.
Daha sonra bu konuyu gördüm, aynı kişi olduğunu anlamadım ilk önce sinyal gören cihazlar vs vardır dedim. Sonra baktım aynı kişi haa dedim. Sen yine eşine dikkat et muhtemelen olay onda. İlk seferde evet eşim olabilir takip ediyorum falan dedi hatta, sonra eşi sütten çıkmış ak kaşık oldu birden falan. Tutarsız yorumları var yani. Sonra da bana düzgünce yardım etmediniz diye ağlıyor. Ne yapalım yani dedektörle eve mi gelelim?
ama sonra evde dınleme cıhazı var dıye konu acınca sanırım ya kocasında bırsey var ya konu sahıbınde bır rahatsızlık var dedım
halbukı tum mesele ses yalıtımının assslaaa olmaması ve gereksız bır ev sahıbıne dusmesı+kocada adam olmayınca konu sahıbıde panıkler kralıcesı olunca bızede dusen dunden berı konuya yazmak oldu
bu olayda en magdur bızız :)