• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaaaaaa olaya bak tam kriz geçirmelik.

Konu sahibinin başka bir konusu vardı, o konusuna bu kadınla uğraşılmaz acilen taşın dedim. Çünkü kişi aynı zamanda ev sahibi. O da eşim şiddetle karşı çıkıyor taşınmaya karşı tarafa da asla bir şey söylemiyor dedi, ben de ben böyle bir şey yaşasam eşim haddini bildirir şeklinde düşündüm. Bu kadar sessiz vurdum duymaz olması normal değil eşine dikkat et dedim.

Daha sonra bu konuyu gördüm, aynı kişi olduğunu anlamadım ilk önce sinyal gören cihazlar vs vardır dedim. Sonra baktım aynı kişi haa dedim. Sen yine eşine dikkat et muhtemelen olay onda. İlk seferde evet eşim olabilir takip ediyorum falan dedi hatta, sonra eşi sütten çıkmış ak kaşık oldu birden falan. Tutarsız yorumları var yani. Sonra da bana düzgünce yardım etmediniz diye ağlıyor. Ne yapalım yani dedektörle eve mi gelelim?
aynen bende o konuya kadın sorunlu tasının demıstım
ama sonra evde dınleme cıhazı var dıye konu acınca sanırım ya kocasında bırsey var ya konu sahıbınde bır rahatsızlık var dedım

halbukı tum mesele ses yalıtımının assslaaa olmaması ve gereksız bır ev sahıbıne dusmesı+kocada adam olmayınca konu sahıbıde panıkler kralıcesı olunca bızede dusen dunden berı konuya yazmak oldu

bu olayda en magdur bızız :)

benım anladıgım kadarıyla ev sahıbı sorunlu kısılık bunda bence hepımız hemfıkırız
boyle tahrık eden kıskırtan karısan hadsız bırı .
konu sahıbı de mantık cercevesının sınırlarında gezen kendı baglamından koptu kopacak bıraz da hayalperest bırı
bu ıkısı bırlesınce ortaya cıkan bu oldu

hepımızın tuhaf komsuları var

ben kendımınkını anlatayım karsı kapı komsum mesela
bız bu evı 4 yıl once aldık ınsaatdan aldık daha apartmanda oturan 3. kısıydık bombostu dusunun bır komsu bır bız bırde bızım tam kapı karsı komsumuz vardı
kapım zorlandı bırı kapımı kurcaladı ozaman cocugum da 2 yasında korktum kapının delıgınden baktım bır adam kapımı acmaya calısıyor karsımdakı daırenınde kapısı acık ızlıyor , onu gorunce bır cesaretle actım kapıyı
kapımı kurcalayan afalladı, hayırdır dedım :KK70: ya ben temızlık yapmak ıcın gelmıstım bu daıre dedıler bende o yuzden acmaya calıstım dedı ama kumas pantolon gomlek var ustunde nasıl temızlık yapacaksa
bende kapının onunde ayakkabı var bakın kapı susu var evden ses gelıyor tv acık. kapıyı once calmak yerıne neden boyle acmaya calısıyorsunuz ? dedım
pardon yanlıs oldu dedı hızlı hızlı nasıl gıdıyor
karsımdada komsu bana öküzün trene baktıgı gıbı bakıyor bön bön
sız neden hayırdır kıme geldınız demedınız ? sozde komsumuz var durmus evıme gırenı ızlıyor bırde cay yapsaydınız adama dedım kapıyı carpttım

esımı aradım aynen olanı anlattım. komsunun kocasını aramıs boyle bır mevzu olmus esımde esınıze cıkısmıs, kapı komsusuyuz bırgun sızınde basınıza gelebılır esımde duyarsız davransa nasıl olur ? acıl bırsey olsa ılk bızım kapımızı calacaksınız komsuyuz bız demıs ...

sımdı ben bu durumda komsu evıme ajan sokmaya calıstı dıye dusunebılır mıydım dusunceler sonsuz ve sınırsız dusunebılırdım ama nıye dusunmedım cunku mantıklıyım :) konu sahıbı ıste burada hata yapıyor mantık devre dısı kalıyor acayıp panik bunun ıcın de destek alsa ıyı olur.
Kimmiş ki adam çok merak ettim ahaha en sevdiğim konulardan komşu krizleri. Ben bir anlatsam roman olur ama ifşa olma riskim yüksek çok nevi şahsina münhasırdı kendisi çünkü.

Aaaaaaa olaya bak tam kriz geçirmelik.

Konu sahibinin başka bir konusu vardı, o konusuna bu kadınla uğraşılmaz acilen taşın dedim. Çünkü kişi aynı zamanda ev sahibi. O da eşim şiddetle karşı çıkıyor taşınmaya karşı tarafa da asla bir şey söylemiyor dedi, ben de ben böyle bir şey yaşasam eşim haddini bildirir şeklinde düşündüm. Bu kadar sessiz vurdum duymaz olması normal değil eşine dikkat et dedim.

Daha sonra bu konuyu gördüm, aynı kişi olduğunu anlamadım ilk önce sinyal gören cihazlar vs vardır dedim. Sonra baktım aynı kişi haa dedim. Sen yine eşine dikkat et muhtemelen olay onda. İlk seferde evet eşim olabilir takip ediyorum falan dedi hatta, sonra eşi sütten çıkmış ak kaşık oldu birden falan. Tutarsız yorumları var yani. Sonra da bana düzgünce yardım etmediniz diye ağlıyor. Ne yapalım yani dedektörle eve mi gelelim?
Hala yorum yazma derdindesiniz acaba normal hayatta da böyle gururu hep arkayamı alırsınız ? Kaç defa dedim kaç defada dicem belirsiz ?🤣
İşinize gelmiyorsa yorum yapmayın kim sizden bişey yapmanızı istedi hangi msjda var?
Şuanda bişey istiyorum ama ne yapmanızı söylüycem yorum yapmayın.

Of bıktım artık burada lafı başka yerden anlama tarzından size ne dedim üstte yalvarmayada hediye almayada kolay kolay affedemiyorum içimde büyüyor yorum yapıyorsunuz yorumunuza dikkate alıp cevap veriyorum yine aynı ters yönde cevap veriyorsunuz şakamısınız siz pardon ?
Adam almıyormuş ki bişey, cimriymiş kendiniz dediniz daha az evvel. Bak ne dicem, cimri erkek yoktur, sevmeyen erkek vardır. O cimriye bir gün bir fettan gelir, neler harcatır şaşarsınız. Ömrünüzü yedirdiğiniz ile kalırsınız siz de. Şaka değilim, baya da gerçeğim. Boşamıyorsanız bugün yarın o çocuk yapılır yani, kk zaten 3 kat korunup kazara 3.ye hamile kalan kadın kaynıyor.

Hala yorum yazma derdindesiniz acaba normal hayatta da böyle gururu hep arkayamı alırsınız ? Kaç defa dedim kaç defada dicem belirsiz ?🤣
İşinize gelmiyorsa yorum yapmayın kim sizden bişey yapmanızı istedi hangi msjda var?
Canım yapmak istiyor

Kimmiş ki adam çok merak ettim ahaha en sevdiğim konulardan komşu krizleri. Ben bir anlatsam roman olur ama ifşa olma riskim yüksek çok nevi şahsina münhasırdı kendisi çünkü.
o olaydan sonra esım apartmana kamera bagladı bılmıyoruz kım oldugunu ama o olaydan 2 sene sonra onların evıne hırsız gırdı
hırsızı arıyorlar kamera goruntulerı var

Neden sevgili eşinize laf edilince çıldırıyorsunuz? Yani şey mi diyorsunuz, sevgili kocişime sadece ben laf ederim. 😂

Adam almıyormuş ki bişey, cimriymiş kendiniz dediniz daha az evvel. Bak ne dicem, cimri erkek yoktur, sevmeyen erkek vardır. O cimriye bir gün bir fettan gelir, neler harcatır şaşarsınız. Ömrünüzü yedirdiğiniz ile kalırsınız siz de. Şaka değilim, baya da gerçeğim. Boşamıyorsanız bugün yarın o çocuk yapılır yani, kk zaten 3 kat korunup kazara 3.ye hamile kalan kadın kaynıyor.
Sanki adam bana bişey alsa affedicem adam harcadı başta gayet güzel ama ailesi doldurunca olay bu hallere geldi

Sanki adam bana bişey alsa affedicem adam harcadı başta gayet güzel ama ailesi doldurunca olay bu hallere geldi
😂😂😂 Tabi tabi, kocada tek suç yok, ya komşu dinler sırlarınızı öğrenir ya da ailesi doldurur. Tez elden baba yapın bunu, böyle saf ve temiz adam kaçmaz.

Ya iki lafınızdan biri buraya denilenler zaten yaptım.

Mesela evimde cihaz okuyor şüpheleniyorum dava açıcam diye sahte bir telefon konuşmasını ne ara yaptınız?

Ya da aynı konuşmayı eşiniz varken ve yokken ne ara yaptınız da aksiyon aldınız bunların olamayacağına karar verdiniz?

Ben ve bir başka üye de diğer konunuzda olmayan bir şeyden bahsedin mesela market indirimi gibi bir şeyler konuşun eğer kadın size olmayan o durumdan bahsedersen evet dinliyodur dedik bunları hangi ara yaptınız hanfendi de millete saldırmaya başladınız?

Size kimse yardım edemez çünkü siz yardım istemiyorsunuz herkes size haklısınız vah vah desin ev sahibine b.k atıp sizin içinizi rahatlarsın istiyorsunuz.

Ve söylenen şeyleri zaten yaptım diye yalan söylüyorsunuz.

Ne mesajlarınız ne yaptıklarınız ne düşündüklerini normal değil. Bi yardım alın.

Mesela evimde cihaz okuyor şüpheleniyorum dava açıcam diye sahte bir telefon konuşmasını ne ara yaptınız?

Ya da aynı konuşmayı eşiniz varken ve yokken ne ara yaptınız da aksiyon aldınız bunların olamayacağına karar verdiniz?

Ben ve bir başka üye de diğer konunuzda olmayan bir şeyden bahsedin mesela market indirimi gibi bir şeyler konuşun eğer kadın size olmayan o durumdan bahsedersen evet dinliyodur dedik bunları hangi ara yaptınız hanfendi de millete saldırmaya başladınız?

Size kimse yardım edemez çünkü siz yardım istemiyorsunuz herkes size haklısınız vah vah desin ev sahibine b.k atıp sizin içinizi rahatlarsın istiyorsunuz.

Ne mesajlarınız ne yaptıklarınız ne düşündüklerini normal değil. Bi yardım alın.
Ufkunuz kapalı sizin tabi burdakilerin aklına gelen benim aklıma gelmez değil mi market indirmiymiş🤣🤣 en komiği bu ya yemin ederim şu sıkıntılı halde güldüm kadın şeytan gibi biri yermi öyle kolay market deyip koşmaya.
Diğer savcılık eş yanında konuşmayı hepsini yaptım size inandırmak zorunda değilim köstek olmaya geldiniz belli kalın öyle .

Saldıran sizsiniz ayrıca hemde sürüyle sizin kafa yapısı böyle işe yaramaktan çok saldırma içgüdüsü ile çalışan.

Kociş mi sizin kociş gibi olamaz evet 🤣🤣🤣 ne yapalım kocişten hayır görmedik hayatta başka artılarımız vardır bilemezsiniz.
Mavera, sen misin balım? 🙄 Kesin karşına geçsek titreriz şimdi, baba evinde prensestin de mi sen, çamaşır makinen ne alemde?

tamam kıskırtmaya calısıyor cunku sız kadına sinir oldugunuzu bellı ettınız ya o da boyle ergence davranıyor kadında var bır problem bellı zaten
sızde onun oyununa gelmeyın
yanı ne var derse desın cekınecegı bırsey yok kı sızınkıler konusurken duymus o da kardesıne dedıkodunuzu yapıyor yenı gelen komsunun kaynanası bıcakcı cıktı haaanımmm dıye

cok gerekırse kayınvalıdemın leşi vardır canımı sıkmayın dersınız olur bıter :)
Denemediğin ama aklımda olan bir tek bu vardı oda kadının yüzünü görmek istemediğim için denk gelemedik görsem Bende telde birini bıçakladım dicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X