- 24 Ekim 2017
- 3.156
- 3.090
- 133
- Konu Sahibi geceninkralicesi
Ablalarım kusura bakmayın bu saatte uyuyamamın sebebi var, evdeki herkesi huzursuz ettim... İlgilenen olursa bana lütfen mesaj yazabilir mi, şimdiden sağolun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özelden detaylı konuşmak istediğimi belirtmiştim, özel bir konu.Hayırdır?
Söyleyin derdinizi, bulalım çaresini...
Burda yazmalisin zaten kimse kimseyi tanimiyor rahat ol
Anladim canim fakat nike nizi falan değiştirip yazsaydiniz ozelden cok az kisiye ulasabilir genede sen bilirsinAnlatacağım kişiler de burayı kullanıyor, burdan anlatamadığım için ilgilenenler özelden yazsın demiştim...
Önceki konularım da mı erkek, oraya bakabilirsin. Saç uzatma konularım var, her ay düzenli fotoğrafımı paylaştığım.Erkek olmadığın ne malum?
Öylece birine sorsaydınız o zaman neden konu açtınız ki mesaj atıcam diye?Önceki konularım da mı erkek, oraya bakabilirsin. Saç uzatma konularım var, her ay düzenli fotoğrafımı paylaştığım.
Mesaj atıcak birisini nasıl bulabilirim, demeyecekler mi sen beni tanıyor musun, ne alaka bana yazdın diye ?Öylece birine sorsaydınız o zaman neden konu açtınız ki mesaj atıcam diye?
HayırdırMesaj atıcak birisini nasıl bulabilirim, demeyecekler mi sen beni tanıyor musun, ne alaka bana yazdın diye ?
Yazmamı mı istiyorsunuz özelden ?Hayırdır
Allah razı olsun, çok teşekkür ederim, çok iyi birisiniz ve çok yardımcı oldunuz banaGerçekten ifşa olunabilir bir konu.
Kız belirli bir tarihte gerçekleşecek bir olay için akıl danışıyor.
Çözüm bulunduysa sevindim canimAllah razı olsun, çok teşekkür ederim, çok iyi birisiniz ve çok yardımcı oldunuz bana
Allah herkesi sizin gibi iyilerle karşılaştırsın![]()
Estağfurullah...Allah razı olsun, çok teşekkür ederim, çok iyi birisiniz ve çok yardımcı oldunuz bana
Allah herkesi sizin gibi iyilerle karşılaştırsın![]()
Yazın bakalım umarım gerçekten derdiniz vardırYazmamı mı istiyorsunuz özelden ?