Bir derdim var, yardımmmmm 🙏🏼

Yav ailen niye bu kadar basit şeyler için karşı çıkmış ki bu çocuğa, nesi var ki aaa sadece aldatmış, hakaretler etmiş, duygusal şiddet, kısıtlamalar-kıskanmalar, küfürler... Amaaağğn hiç yağğni. Çok müko bi ilişki mmm tam evlenmelik. :işsiz:

Bi de konuyu silmiş, olayların üstünü kapatıyor.
İnsan kendine niye yalan söylüyorsa böyle, kendi kendini yakacaksın bize ne.
Hayır anlamıyorum bize nesini ispat etmeye çalışıyor sevgilisinin? Biz 'ay yazık bak ailesi engelmiş' deyince ne olacak? Allah akıl vermiş yani kullanırsın kullanmazsın o kendisini bağlar kişinin. Dünyada adam kalmadı sanki de böyle züppelerin peşinde koşuyor kızlarımız :işsiz:

Yav ailen niye bu kadar basit şeyler için karşı çıkmış ki bu çocuğa, nesi var ki aaa sadece aldatmış, hakaretler etmiş, duygusal şiddet, kısıtlamalar-kıskanmalar, küfürler... Amaaağğn hiç yağğni. Çok müko bi ilişki mmm tam evlenmelik. :işsiz:

Teyzenız çok haklı.Neresi küçük kız bu sorunların.Gizli psıkolat sevgılın.Tamam senı anlıorum sevıosun yada sevdıgımı sanıodum .Bununla omur gercer mi?

@649 gerçekten savaşınız , kafa karışıklığınız bu adam için mi ? bile bile ladesten başka bir şey değil bu. ha bi de bdv ye bi göz atın şöyle çoğunlukta olan şikayetlerin erkeğin annesi ve kız kardeşinden kaynaklı olduğunu görürsünüz. daha fol yok yumurta yok sesleri gelmeye başlamış. çok lades , fazla lades.

Makyaj yaptırmıyor, arkadaşlarınla dışarı çıkmana karışıyor, tek gecelik ilişki yaşıyor, küfür ediyor. Bunlar küçük sorun? Büyüğü ne acaba... kızım olsan ben de izin vermezdim böyle biriyle evlenmene...

Bu mağara adamını çok aramış mı acaba :oha:

Hayır anlamıyorum bize nesini ispat etmeye çalışıyor sevgilisinin? Biz 'ay yazık bak ailesi engelmiş' deyince ne olacak? Allah akıl vermiş yani kullanırsın kullanmazsın o kendisini bağlar kişinin. Dünyada adam kalmadı sanki de böyle züppelerin peşinde koşuyor kızlarımız :işsiz:
Kendini kandırmaya çalışıyor, biz '' Aaaa, yetişkin insansın sen, öyle ufak tefek şeyler için bitirme ilişkini, aile ağzına bakma bu yaşta. '' dersek içine su serpilecek, kendisini aldatan, kısıtlayan, psikolojik şiddet uygulayan biricik kıymetli aşkısına koşacak gönül rahatlığıyla.

Kendini kandırmaya çalışıyor, biz '' Aaaa, yetişkin insansın sen, öyle ufak tefek şeyler için bitirme ilişkini, aile ağzına bakma bu yaşta. '' dersek içine su serpilecek, kendisini aldatan, kısıtlayan, psikolojik şiddet uygulayan biricik kıymetli aşkısına koşacak gönül rahatlığıyla.
Allahım akıl fikir versin. Hayret ediyorum her seferinde böyle şeyler duyunca.

Sımsıkı tut bırakma aman, böyle sosyopat az bulunur, diyeceğim de cümlemi tamamlayamadan çarpılırım gibime geliyor.
Çok beğendiysen Türkiye'de bol bol var. Seç beğen al.

Herkes yok nerden buldun falan yazmış, arkadaşlar herhalde bizde baştan böyle olsaydı eşşeği sağlam kazığa bağlar yanına bile yaklaşmazdık değil mi ?
bu adam sonradan değişti sonradan bu hale dönüştü. Yok okumaya gönderip öküz getirirmişim.. yaptıklarını da ayrıca ört bas etmedim. Olanlar konuşuldu bitti. Sadece bu konuyla ilgili fikirlerinizi merak ettim, yalnız iyi niyetiniz için teşekkürler. Ne yazık ki insan şu lanet beyne ve kalbe bazen söz geçiremiyor! Kendimden nefret ediyorum bunun için ama 3 gün sonra özlüyorum dayanmaya çalışıyorum olmuyor! O her defasında üzmeyeceğine söz veriyor yine üzüyor! O zaman söyleyin nasıl kurtulayım? bu kadar olan bitene rağmen bu gerizekalılığım bitmedi!

İçimdeki sinir geçmiyor, her defasında daha iyi olacak diye umut ediyorum ama kopamıyorum!! Gerçekten lanet gibi bir şey, sanki biri büyü yapmış çıkamıyorum işin içinden. En iyisi mi anneme anlatayım annem tanısın sonra bana düşündüklerini söylesin istiyorum. Derdim bu!

Bence bir çok genç kız gibi sırf yakınlaştığınz için onun nasıl bı pislik olduğunu bile bile ona katlanmak zorunda hissediyosunuz.
Öncelikle bu vesveseyi kafanızdan atın bu düşünce size kendinizi değersiz hissettirdiği için onu bırakamıyosunuz
Bu sevgi alışkanlık değil de mecburiyet gibi geldi bana "seni ortada bırakırım" diye tehdit eden bir adama başka türlü katlanılmaz
bu sebepten de katlanılmaz da işte...
Biraz açık olun burda kimse sizi tanımıyor

X