• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir derdim var yardım edin lütfen :(

Yaz aşkı kış aşkı farketmez arada aşk var mıdır aşk :KK53: düşünüp duruyorum ben mi kendi kendime gelin güvey oluyorum diye

hahahaha gecmis olsun iyi kaptirmissin kendini, darisi basimiza insallah :21:

bi kuzeninden ögren bakalim normalde eve giris cikislari nasilmis ordan anlarsin zaten az cok
sanki karsi taraftada bi elektiriklenme olmus gibi, ama cocugu bilmiyoruz belkide arkadasca yaklasiyordur

sen gözetle önce, hatta hoslandigini hafiften belli et nasil bir tepki verecek bakalim

açık ve net sana karşı bir ilgisi var ama ben bu kızla biraz takılayım , hoş kız gibisinden mi yoksa senin hissettiğin türden mi onu bilemem

hahahaha gecmis olsun iyi kaptirmissin kendini, darisi basimiza insallah :21:

bi kuzeninden ögren bakalim normalde eve giris cikislari nasilmis ordan anlarsin zaten az cok
sanki karsi taraftada bi elektiriklenme olmus gibi, ama cocugu bilmiyoruz belkide arkadasca yaklasiyordur

sen gözetle önce, hatta hoslandigini hafiften belli et nasil bir tepki verecek bakalim
Eve normalde her gün gelmezmiş he bide dikiz aynasından bakışıyoruz :KK53:

Aşk sen ne güzel şeysin :KK36: Çocuk sana karşı boş gibi gelmedi bana, sanki onda da bir şeyler var. Hem yaz aşkı, kış aşkı falan da neymiş aşk aşktır işte. Sanki yaz aşkı olarak başlamayanlardan çok hayır geliyor da :) Zaten sürekli berabermişsiniz, ayrı kaldığınızda da hazır sosyal medyadan eklemişken konuşabilirsin. Hatta o yazmazsa sen yaz ne olacak ki :)

Neden bir derdim var yazdiginizi anlamis degilim bu kadar dert anlatan insanlar varken bunu dert olarak gormek ayip kacar yani neyse oda hoslaniyordur daha cok zaman ayirin birbirinize belki birrseyler olur

o nerde yasıo sen ordan gıdınce ne olcak pofff resımlerde kalcak hersey

Ben konuyu anladım cınım
hoşlanıyorsa gelir iki çift şey söyler herhalade
bekle

Back